Hahahahaha! Hahahahahah! İddia ettiğiniz gibi 11 tane çocuğa bakarken -ki bakamazsınız- gırtlağına ancak yemek sokarsınız. Olay meslek, uykusuz kalmak ve sabırsa kaç gece sabahladım, uykusuz kaldım, satırlarca kod yazdım, saatlerce bu niye loopa giriyor diye hata aradım. Yapın 11 tane bakın o zaman, aylık geliriniz de 200 300 binse maddi olarak da yetersiniz(!) hem. Hemşireyim ve öğretmenim diyor, sen bakamıyorsun diye herkesi bir sanma, ben bakarım; uykusuz kalırım, benim sıfatımda güller açıyor diyor, uykusuzum ama huzurluyum diyor hajdjajajaja. Tamam en çok siz anasınız.
Ben gırtlağına ekmek, makarna sokunca çocuk baktığını sanan annelerden olmayacağım. Doğuracağım çocuğun geleceğini santim santim hesaplıyorum, bildiğiniz risk yönetimi yapıyorum beslenmesine günlük proteinine kadar. Eğitimine ne kadar gider, ne kadarlık birikim reşit olana kadar gerekir, özel bir çocuk olursa ne yaparım, yurt dışında eğitimini aldırabilir miyim her ayrıntıyı düşünüyorum. Doğurmak marifet değil, kimse de o kadar çocuğa yetemez; manevi ve maddi olarak mümkün değil.