Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sevindim canım...Allah tamamına erdirsin inşallah....Bende bugün Maya ile anlaştım 1 haftaya kadar adet görecem ve hemen başlayacaz kısmetse...Bu benim ikinci olacak...İnşallah bizlerde senin kadar şanslı oluruz....Tekrar tebrikler canım
kızlar ben dün gece hastanede yattım sağ kasığım belim inanılmaz ağrıdı çok kötüydüm birde su toplamışım ağrım geçti ama böyle olan varmı bu su toplaması ne zaman geçer ağrıda bu kadar şiddettili olan varmı ya ölüyorum sandım
kızlar ben dün gece hastanede yattım sağ kasığım belim inanılmaz ağrıdı çok kötüydüm birde su toplamışım ağrım geçti ama böyle olan varmı bu su toplaması ne zaman geçer ağrıda bu kadar şiddettili olan varmı ya ölüyorum sandım
canım vücudunun gösterdiği tepkidir o. moralin bozulmasın. gözlemlerime dayanarak bu şekilde gebeliğini başlayanların devamı çok rahat olduğunu söyleyebilirim. rabbim sana kolay bir hamilelik nasip etsin. kolay gelsin canımmm.