hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin

ayy canım ya allah senden razı olsun nasıl rahatlattın beni bilemezsin bugüne kadar çok rahattım aslında bugün böle içimden ağlamak falan geliyor insan böle evde durup sürekli düşününce böle oluyor heralde test yapmayı düşünmüyorum gerçekten ama test günüm cumartesiye denk geliyor ve burda özel hastanede yok cuma günü devlet hastanesine yaptırsam mı acaba diyorum yada cumartesi 45 dk.lık bi yere gidip esk.de özel hastanede yaptırcam bu konuda kararsızım

canim cumadan yapsan birsey olmaz bende iki gün önce yaptim almanyaya geri döncem diye ama sakin idrar testi felan yapma benim degerim 186 cikti halde idrarde negatif cikmisdi..

ooooooo maşallah cnmcm sana ve yavrularına ayy inanırmısın şimdi aklımdan geçtin ddm bu kız ne yaptı Allahımmmm sağlıklı sonuna kadar inş......çok svndm cnmcmmmm maşallah size:nazar:

çok sağolun umarım allahım isteyen herkese verir allahım bana 3. tedavimde nasip etti maya tüp merkezi başalı bir merkez umarım cumaya kadar değerim katlanır 10. gün için değerlerim iyimi ya iki embriyo transfer edilmişti

Tebrik ederim Canim insallah degerlerin guzel bir sekilde artar bebegini saglikla kucaklarsin
ben de bu Gun mayadaki ilk gunumun heyecanini yasadim
Siam misafirhanesindeyim mevla bizlere de senin Gibi hayirlisiyla pozitif sonuclar almayi nasip etsin

Benim sana sormak istedigim transferini osman hoca mi adnan hoca mi yapmisti.

Cumartesi ultrason iciin orda olcam karsilasmak umuduyla.

Tebrik ederim Canim insallah degerlerin guzel bir sekilde artar bebegini saglikla kucaklarsin
ben de bu Gun mayadaki ilk gunumun heyecanini yasadim
Siam misafirhanesindeyim mevla bizlere de senin Gibi hayirlisiyla pozitif sonuclar almayi nasip etsin

Benim sana sormak istedigim transferini osman hoca mi adnan hoca mi yapmisti.

Cumartesi ultrason iciin orda olcam karsilasmak umuduyla.

canim benim ALLAH yardimcin olsun bende dün serifeyle görüsdüm senin geldini söyledi,canim insallah sende bize güzel haberini verceksin...

kızlar kan testi aç yada tok farkediyor mu? yarına randevu aldım ama korkuyorum belki gitmeyebilirim cumartes, test günüm 1 gün daha beklesem mi? benim embriyo 2. kalite demişlerdi böyle olup hamile olan var mı ?

diana canim 1 günden fazla bi fark olmaz dedim gibi ben 10 günümde yapmistim,senin ac yada tok olman önemli degil istedin sekilde gide bilirsin

miss_capraz, nasilsin? Bu arada kendini nasil hissediyorsun? agrilar gecti mi?
Bende bel agrisi gecti, ama hala ara sira siddetli kasik agrisi var.....bol bol su iciyorum gunde belki 8 litre...baya bir sistiriyor beni

adnan hoca yaptı bütün işlemimi canım
hayırlı olsun canım.çoook sevindim.3.denemendi galiba ve ankara da maya tüp bebek merkezine yaptırmıştın.ilk başvurduğun zamanı hatırlıyorum çok heyecanıydın.ve oldu işte...benimde 3 .denemem ve bu da aynı merkezde olacak.çünkü ben dondurulmuşlarımı deniyorum.merak ettiğim bi şey var sen şimdi iki farklı merkezi karşılaştırabilirsin.maya tüp bebek merkezi nin yaklaşımı nasıl?seni başarıya götüren fark diğer tüp bebek merkezine göre neydi?ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum,onun anlaştığı bir tüp bebek merkezi var oraya gidiyoruz mesela benim tüp bebek merkezimde transfer sonrası 1 saat içinde bizi göndermek istiyolar.yaklaşımları çok sinir bozucu.üstelik embriyolog bi açıklama yapmaktan kaçınıyo.maya da özellikle transfer sonrası yaklaşımları nasıl bunu merak ediyorum?transferdebn sonrada her konuda rahat rahat doktorunuzu arayabildinz mi?sorduğunuz her soruya cevap alabildiniz mi?yardımcı olursanız sevinirim.

canım ben merkezimden her konuda çok memnunum ilgi alaka süper açıkcası insan gibi muamele görüyorsun ben macs yaptırdım eş faktörlü sorundu embriyolog falan mutlaka herşeyden haberdar ediyor ne gerekiyorsa yapılıyor

Back
X