• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ama anormalim....

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Kizlar dort haftalik hamileyim fakay iki uc haftadir sag yuzumde bir gerilme batma oluyor,sinirim bozuldu doktor ayagini havaya dikip yatacaksin dedi...raporluyum yatiyorum evde.durmadan aglamak istiyorum bunaliyorum..yuzum yaniyo batiyo ben agliyorum...bana ne oluyor.

Kizlar dort haftalik hamileyim fakay iki uc haftadir sag yuzumde bir gerilme batma oluyor,sinirim bozuldu doktor ayagini havaya dikip yatacaksin dedi...raporluyum yatiyorum evde.durmadan aglamak istiyorum bunaliyorum..yuzum yaniyo batiyo ben agliyorum...bana ne oluyor.

Ayağını havaya dikmekle yüzün ne ilgisi varmış cok merak ettim. Fizik tedavi uzmanına mı görünseniz Allah korusun başka birşey cıkmasın

Yok canim ayagi havaya dikip yatmam dusuk riskinden bu surecte ara ara yuzumde batmalar ve gerilmeler basladi bi de durmadan aglama krizlerim:(psikolojikmi acaba diyorum acibadem hastaneaini aradim norologu cagiramayiz acil bir aeye benzemiyor dedi.

Back
X