hamileyim ama az az kanamam var:((

selenci

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
17
0
16
Uc yillik evliyim bir bucuk senedir bebek istiyoruz... denemedigim ot cop kalmadi. Doktorlara da gittim klomen ovitrella yumurta takibi falan... son iki aydir saldim hic doktora da gitmedim ot cop te kaynatmadim. Yaza tekrar baslayacaktim tedavi surecine... adetim 10gun gecikti ama hamileligede, adete uygun bir belirti yoktu. 11. Gun idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum heyeyandan uyuyamadim dun gece. Bu sabah az az kanama oldu kahverengi. Gece belimde cok agriyordu. Suan cok bi agri yok kanamada yok denecek kadar az. Esim gorevde. Ben tek basina kendi doktorum 3arac degistirerek gidebilirim. Cok korkuyorum. Ama bekliyorum sadece... Allah korur insallah...

Son düzenleme:
Uc yillik evliyim bir bucuk senedir bebek istiyoruz... denemedigim ot cop kalmadi. Doktorlara da gittim klomen ovitrella yumurta takibi falan... son iki aydir saldim hic doktora da gitmedim ot cop te kaynatmadim. Yaza tekrar baslayacaktim tedavi surecine... adetim 10gun gecikti ama hamileligede, adete uygun bir belirti yoktu. 11. Gun idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum heyeyandan uyuyamadim dun gece. Bu sabah az az kanama oldu kahverengi. Gece belimde cok agriyordu. Suan cok bi agri yok kanamada yok denecek kadar az. Esim gorevde. Ben tek basina kendi doktorum 3arac degistirerek gidebilirim. Cok korkuyorum. Ama bekliyorum sadece... Allah korur insallah...

yanı cnm gebelikte hertürlü kanamayı dıkkate almak lazım ama galiba gebeliğin yeni eğer jkahverengiyse yerleşme kanaması olabılır ama sen ilk fırsatta doktora git:40:

Cok korkuyorum. Doktorlara da pek guvenim yok suan kanama falan yok ama karnimda kasiklarimda hafif agri hissediyorum. Rengi acik kahverengi insallah yerlesmedir. Cvp icin tesekkurler. Eger kan gorursem gidecegim doktora...

Adetim gecikeli 12. Gun hcg testi yaptirdim gece 49 cikti cok kaygiliyim neden cok dusuk ayrica kahverengi lekelenmem devam ediyor

Adetim gecikeli 12. Gun hcg testi yaptirdim gece 49 cikti cok kaygiliyim neden cok dusuk ayrica kahverengi lekelenmem devam ediyor

Doktorun uzaktaymış ama keşke yakında olan başka bir doktora gitsen. Kahverengi değil ama kırmızıdan korkun derler. Düşük önleyici progestan fitil, jel veya iğne verirler belki. Fazla ayakta kalma, yat dinlen. Maydanoz, nane, adaçayı, nardan uzak dur. Benim tüp bebek, biz ilk tutunduğu zaman 2 gün aralıklarla test yaptırıyoruz. Artış %60 veya 2 katından fazlaysa tutunuyor diyoruz. Ama normal gebelik için bu geçerli mi bilmiyorum. İnşallah değerlerin yükselir.
Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

Insallah yukselir. Tesekkur msj icin. Ogretmenim 2gundur tatildik iyi denk geldi, dinleniyorum ama kader heralde zormus yaa tuvalete gitmekten bile korkar oldum...

Insallah yukselir. Tesekkur msj icin. Ogretmenim 2gundur tatildik iyi denk geldi, dinleniyorum ama kader heralde zormus yaa tuvalete gitmekten bile korkar oldum...

Benim tüp bebek ve hamileliğimin başında kanamam oldu. Ben de öğretmenim. Devamında heyet raporu aldım. Evde geçiriyorum. Kendine ve bebeğine dikkat et.

Bugun kanama biraz daha artti gibi olunca doktora gittim. Tekrar b hcg testi yapti sonuc 59 iki gun oncekine gore azcik artmis. Doktor ultrasonlada bakti. Dollenme olmussa bile dusuk yapiyorsun dedi. Hic bir ilac falan vermedi birsey onermedide. Kasiklarinda agri cok artarsa ve kanama adetten bile yogun olursa acil gel kurtaj durumuna bakariz dedi.

Son düzenleme:
Dune kadar hala umut vardi adetim gecikeli tam 18. Gun bugun. 12. Gunden itibaren kahverengi kanamamdan dolayi hcg testi yaptirdim 3 defa ilk once 48 lerdeydi umutlanmadim desem yalan olur. 2gun sonra 59lar kahverengi kanama devam etti ayni adet gibi ama rengi kaverengi. Dr dusuk yaptigimi soyledi ama dun tekrar hcg testi yaptirdim 84 cikti. Kafayi yiyecem sali gunu tekrar test yapacaklarmis galiba dis gebelik suphesi var. Ciok korkuyorum nolur basindan gecen birileri varsa yardim etsin. Cok zormus neye dua edecegini sasirmak.

Dune kadar hala umut vardi adetim gecikeli tam 18. Gun bugun. 12. Gunden itibaren kahverengi kanamamdan dolayi hcg testi yaptirdim 3 defa ilk once 48 lerdeydi umutlanmadim desem yalan olur. 2gun sonra 59lar kahverengi kanama devam etti ayni adet gibi ama rengi kaverengi. Dr dusuk yaptigimi soyledi ama dun tekrar hcg testi yaptirdim 84 cikti. Kafayi yiyecem sali gunu tekrar test yapacaklarmis galiba dis gebelik suphesi var. Ciok korkuyorum nolur basindan gecen birileri varsa yardim etsin. Cok zormus neye dua edecegini sasirmak.

Testini aynı merkezde yaptır ki artışı net anlayabilesin. Allah yardımcın olsun. ...

Ultrasondan rahmine bakilmadi mi? Kese görünüyorsa dış gebelik değildir diye biliyorum.. inşallah boşuna endişe ediyorsundur. Allahım güzel haberler vermeni nasip etsin.

Durumunuz nasıl sonuçlandı ben de benzer durum yaşıyorum merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam teshis konulamadi gibi. Devlet hastanesindeki uzman 2gece once dis gebelik sag tupunu alalim dedi. Aglaya zirlaya ozeldeki doktoruma gittim. Icerde biraz kanama olmus 4cm lik gorunen sey dis gebelik degil kist dedi. Adet gibi 2gun kanama oldu. Son adetten 60gun gecti. Kese fakan yokta bhcg 73 bu gece tekrar olcturecem. Hala cok korkuyorum ve uzuluyorum. Sag tarafimda sancida oluyor bazen...

Benim okudugum kadariyla dış gebelikte değer yüksek oluyor. yani bhcg 73 ile dış gebelik ihtimali çok yok gibi. bir de dış gebelikte bhcg artmaya devam ediyor. umarım güzel sonuçların

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X