Hamileyim ama bazı sorularım var..

hepofsayt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
45
15
Merhaba arkadaşlar 29 nisanda silik çizgili çişli bir çubukla hamile olduğumu öğrendim adetim 15 gün gecikmişti normalde gecikirdi ama bu cok uzundu..30unda perşembe günü doktora gittim ultrasonla baktı birşey göremedi kan testi yaptık ve sonuç 86,7 çıktı doktorumla telefonda görüştük evet hamılesin pazartesi gel tekrar değerlerine bakalım yükselmesi gerekiyor 200lere 300lere cıkması gerek dedi..Ama benim için günler gecmiyor meraktan ben bu 15 gün gecikmede hamile kalmıs olabilirmiyim böyle birşey mumkunmu ? değerlerim inşallah yükselir bebeğim sapasağlamdır inşallah..
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar

Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin ilk bendede öyle oldu görünmüyor ve adet oluyorsun üzülme bundan sonra ki ay sağlıklı bir gebelik yaşama sanssın %50 artıyor ben hamile kaldım 2 tane oğlum var şimdi iki kere yaşadım bu sorunu

Aslında doktor bana bir nokta var ama gebelık varda diyemem yokta diyemem dedi sonrasında kan testi yaptık ve gebelik cıktı..kimyasal gebelik olsa coktan adet olmam gerekmezmiydi :/ adetim suanda hamile olmasaydım 17 veya 18 gün gecikmiş durumda olurdu bilemiyorum kafama cok takıyorum sevinsemmi üzülsemmi..:KK43::KK43:

hemen kimyasal gebelik deyip olumsuzdüşünme canım geç döllenme de olmuş olabilir. bu durumda son adet tarihine göre 1-2 hafta geriden gelir bebek. yani adet gününe göre 5. haftandasındır bebek 3 haftalık görünür ve bu da normaldir. doktorun olumsuz bir şey söylemedikten sonra çevreden gelen olumsuz şeyleri kafana takma. çünkü bebeğin her şeyi hissediyor onun gelişimini tehlikeye atmış oluyorsun. kendini olabildiğince rahat tutmaya bak.

Çok sagol nasil icimi rahatlattin anlatamam evet doktor telefonda aksi bisey soylemedi sadece pazartesi gel tekrar degerlere bakalim yukselmismi nasil olacak dedi zaten gene kese gorunmiyecektir ultrasonda dedi olumsuz birsey solemedi .. Insallahta iyi seyler olur pazartesi heycanla bekliyorum iyi dusunmeye calisiyorum kaybetmekte istemiyorum RABBIM kimseden eksik etmesn bu duyguyu..sizinde yavrunuz var sanirim dogmasini beklediginiz saglikla alirsiniz insallah kucaginiza :KK15::KK15:

Ben laborantım ve adetim gecikmeden kan testi(BHCG) yaptım 60 çıktı.. bu sonucun hergün 2 katına çıkması gerekiyor.BHCG 300 den büyük olunca kese görünüyor daha keseyi görememş olması normal doktorun. yalnız ultrasonla görülmezsevaginal ultrasonda da görünüyor.

Evet yarın bakalım neler bekliyor bizi inşallah yükselmiştir..Vajinal ultrasona herkes karşı haklılarmı acaba bebek cok kucukken biraz daha büyümesini beklemek dahamı mantıklı olur acaba :/ sizin göründümü bebeğiniz ultrasonda :)

Evet yarın bakalım neler bekliyor bizi inşallah yükselmiştir..Vajinal ultrasona herkes karşı haklılarmı acaba bebek cok kucukken biraz daha büyümesini beklemek dahamı mantıklı olur acaba :/ sizin göründümü bebeğiniz ultrasonda :)
KESINLIKLE vaginal ultrason yaptirma biraz bekle gormek icin ama yaptirma bu arada hayirli olsun canim benim 2 kaybim var 3. Gebeligim oldugu icin kendi doktorum kesinlikle yaptirma dedi ve bana hic vaginal ultrasonla bakmadi bende kasik agrim olunca korktum 6 haftalikken baska yerde vaginal ultrasonla baktirdim dis gebelikten kortum agri olunca sonra kanamam oldu bebegim nerdeyse dusuyodu 3 ay yattim ilk 15 gun wc disi hiic kalkmadim yatmak ayri bide bebegim duscekmi korkusu ayri oldu sonra doktorum cok kizdi daha olusmaya tutunmaya calisan bebege distan etki yarattiriyosun dedi gununu bekle oda zor ama kesinlikle yaptirma canim

Merhaba arkadaşlar 29 nisanda silik çizgili çişli bir çubukla hamile olduğumu öğrendim adetim 15 gün gecikmişti normalde gecikirdi ama bu cok uzundu..30unda perşembe günü doktora gittim ultrasonla baktı birşey göremedi kan testi yaptık ve sonuç 86,7 çıktı doktorumla telefonda görüştük evet hamılesin pazartesi gel tekrar değerlerine bakalım yükselmesi gerekiyor 200lere 300lere cıkması gerek dedi..Ama benim için günler gecmiyor meraktan ben bu 15 gün gecikmede hamile kalmıs olabilirmiyim böyle birşey mumkunmu ? değerlerim inşallah yükselir bebeğim sapasağlamdır inşallah..
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
inşallah bu gün güzel haberler alırsınız. ilk hamileliğimde oniki gün gecikmeyle değerim 75 idi, doktorum olumsuz konuşmuştu şimdi oğlum 10 yaşında. inşallah değeriniz yükselmiştir.

Babybabyy canim cok sagol bilgilerin icin allahtan doktor bugn oyle bisey demedi kan verdim sonuc ogleden sonra cikcak eger degerler yukselmeye basladiysa gebelik sagliklidir dedi degerin suan cok dusuk bukadar uzun gecikmeye dedi :KK43: insallah olumlu sonuclar alirim bugun..ALLAH sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin arkadasimmm

Dublemutluluk beni mutlu ettin suan cookk..benimde 15 gun gecti adetim degerim 86.7 cikti hemen hemen ayniymisiz demekki..insallah bende kucagimw saglikla alabilirim bebegimi..su serptin icime moralim cok.bozuktu saatler gecmiyo oglen olmak bilmedi :KK43: doktoru ariycam sonuc cikincaaa :KK43:

Babybabyy canim cok sagol bilgilerin icin allahtan doktor bugn oyle bisey demedi kan verdim sonuc ogleden sonra cikcak eger degerler yukselmeye basladiysa gebelik sagliklidir dedi degerin suan cok dusuk bukadar uzun gecikmeye dedi :KK43: insallah olumlu sonuclar alirim bugun..ALLAH sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin arkadasimmm
Amin canimm insallah hayirli sonucla gelirsin bu arada ben kanda baktirmadim ama adetim 8 gun falan gecti hala testte cikmiyordu sonucta hormon bu herkesde makine gbi ayni olcak diye birsey yok ben olabilir bole seler icini ferah tut insallah sagliklidir bebegin hayirli haberlerini bekliyorum

Çok sagol nasil icimi rahatlattin anlatamam evet doktor telefonda aksi bisey soylemedi sadece pazartesi gel tekrar degerlere bakalim yukselmismi nasil olacak dedi zaten gene kese gorunmiyecektir ultrasonda dedi olumsuz birsey solemedi .. Insallahta iyi seyler olur pazartesi heycanla bekliyorum iyi dusunmeye calisiyorum kaybetmekte istemiyorum RABBIM kimseden eksik etmesn bu duyguyu..sizinde yavrunuz var sanirim dogmasini beklediginiz saglikla alirsiniz insallah kucaginiza :KK15::KK15:
seni sevindirdiysem ne mutlu canım benim inşallah iyi sonuçlar alırsın :) evet benim de kızım olacak hayırlısıyla allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın :anneadayı:

Amin canimm insallah hayirli sonucla gelirsin bu arada ben kanda baktirmadim ama adetim 8 gun falan gecti hala testte cikmiyordu sonucta hormon bu herkesde makine gbi ayni olcak diye birsey yok ben olabilir bole seler icini ferah tut insallah sagliklidir bebegin hayirli haberlerini bekliyorum
Hayırlı haberlerle geldim canımmm :KK49::KK49::KK49: 4 günde 86dan 653lere yükselmişiz hayırlı olsun dedi doktor direk :) haftaya pazartesi 2000ler ulasması lazım zaten bu hızla giderse ulaşır dedi keseyi görelim eger göremessekte kanda bakarız yükselmişmi değerler dedi çokk mutluyum çok şukur inşallahta haftaya kadar dahada büyürüz :KK49: sanada cook tesekkür ederim canımmm :anneadayı::anneadayı:

seni sevindirdiysem ne mutlu canım benim inşallah iyi sonuçlar alırsın :) evet benim de kızım olacak hayırlısıyla allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın :anneadayı:
Amiiinn ALLAH kimsenin kucagını evlatsız bırakmasın inşallah..değerlerimde güzel çıktı haftaya pazartesi görebiliriz belkide inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Amiiinn ALLAH kimsenin kucagını evlatsız bırakmasın inşallah..değerlerimde güzel çıktı haftaya pazartesi görebiliriz belkide inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
ayy ne güzel canım çok mutlu oldum gördün mü bak iyi düşün iyi olsun diye boşuna dememişler hayırlı olsun gözün aydın canım. 1500 civarında kese görünüyor zaten canım inşallah haftaya onu da görürsün. sonra kalp atışı için heyecanlanırsın her gidişte bir heyecan yaşarsın :KK54:

Hayırlı haberlerle geldim canımmm :KK49::KK49::KK49: 4 günde 86dan 653lere yükselmişiz hayırlı olsun dedi doktor direk :) haftaya pazartesi 2000ler ulasması lazım zaten bu hızla giderse ulaşır dedi keseyi görelim eger göremessekte kanda bakarız yükselmişmi değerler dedi çokk mutluyum çok şukur inşallahta haftaya kadar dahada büyürüz :KK49: sanada cook tesekkür ederim canımmm :anneadayı::anneadayı:
Cooook sevindim canimmmm Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsinnnn :)):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Evet kizlar cookk sukur bi sknti yok doktor bu hizla giderse 2000lere bile yukselir dedi :KK49::KK49::KK49::KK49: coookkk sagolunnn

X