Hamileyim ama belirti yok

Seda_01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
15
14
3
30
Arkadaşlar merhabalar beta hcg testim gayet iyi ilerliyor kesin 5.5 haftalık hamileyim . Ama bende hiç belirti yok bukadar kolay bir hamilelik olacağını düşünmüyorum. Boş gebelikten supheleniyorum. Yarın kese muayenem var çok korkuyorum lütfen bana bu durumu yaşayanlar bir bilgi versin

Arkadaşlar merhabalar beta hcg testim gayet iyi ilerliyor kesin 5.5 haftalık hamileyim . Ama bende hiç belirti yok bukadar kolay bir hamilelik olacağını düşünmüyorum. Boş gebelikten supheleniyorum. Yarın kese muayenem var çok korkuyorum lütfen bana bu durumu yaşayanlar bir bilgi versin
Daha çok başındasın canım şu an kasık ağrısından başka bir belirti yaşamazsın ki dua et olabildiğince hafif geçsin , geç başlasın canını sıkma ben de niye bulantım yok kesin bi sıkıntı var derdim 🙈 filmlerde, dizilerde gördüğümüz gibi sanıyoruz ama kişiye özel gebelik kesinlikle

Öncelikle tebrik ederim. Her hamile kalan belirti yaşayacak diye bir durum yok ki. Bende 26 haftalık hamileyim bu zamana kadar ne mide bulantısı ne uyku hali ne halsizlik ne baş ağrısı çok şükür hiç birini yaşamadım. Gayette rahat geçiyor umarım böyle devam eder.

Daha çok başındasın canım şu an kasık ağrısından başka bir belirti yaşamazsın ki dua et olabildiğince hafif geçsin , geç başlasın canını sıkma ben de niye bulantım yok kesin bi sıkıntı var derdim 🙈 filmlerde, dizilerde gördüğümüz gibi sanıyoruz ama kişiye özel gebelik kesinlikle
Ayyy nasıl içimi rahatlattiniizz çok hafif kasık ağrım var sadece zaten yarın ınsallah hayırlı haberleri alirim

Öncelikle tebrik ederim. Her hamile kalan belirti yaşayacak diye bir durum yok ki. Bende 26 haftalık hamileyim bu zamana kadar ne mide bulantısı ne uyku hali ne halsizlik ne baş ağrısı çok şükür hiç birini yaşamadım. Gayette rahat geçiyor umarım böyle devam eder.
Cevabınız içimi çok rahatlattı inşallah yarın hayırlı bir haber alırım neden böyleyim bilmiyorum sürekli aklımda bu var stres yapıyorum kendi kendime. Sanirim bazen sorun olmamasını sorun olarak görüyoruz

Dimli bende öyle diyorum neden midem bulanmıyor bukadar normal olabilirmi flana

Ayyy nasıl içimi rahatlattiniizz çok hafif kasık ağrım var sadece zaten yarın ınsallah hayırlı haberleri alirim
İnşallah canım bizi de haberdar et benden sana tavsiye acele etme sakın ilk gebeliğin herhalde hepimiz bu yollardan geçtik ben de 5 haftalıktan kontrole gittim keseyi göremedi ona canım sıkıldı 6 haftada gittim kalp atışı yok dendi yine canım sıkıldı 7. Haftanın sonunda miniğimin kalbi atmaya başlamıştı nerdeyse boş gebelik diye kürtaja alınıyordum oysa geç döllenme imiş

Dimli bende öyle diyorum neden midem bulanmıyor bukadar normal olabilirmi flana
Bulantılar genelde 10. Hafta dolayında başlar canım hele sabah bulantıları 😣Şu an iştahın açık adet olacakmış da olamıyormuş gibi bi kasık ağrısından başka bir belirti yoktur yani benim öyleydi

Öyle bacım öyle 😆
Valla bende ne kadar rahat hamilelik geçiriyorum diyordum. 10. Hafta bulantılar bir başladı hemde ne başlama. Hastanelik mi olmadım. Ağızımın tadı yüzünden gece kalkıp dişlerimi mi fırçalamadım.. doğuma kadar afedersin ku..tum da ku..tum..😂😂😂 konu sahbi bu günlerni aramazsn inşaALLAH. 😁🤲

Cevabınız içimi çok rahatlattı inşallah yarın hayırlı bir haber alırım neden böyleyim bilmiyorum sürekli aklımda bu var stres yapıyorum kendi kendime. Sanirim bazen sorun olmamasını sorun olarak görüyoruz
Seni çok iyi anlıyorum bende başlarda acaba bir sorun mu var diye düşünüyordum. Hamile olan kusar, kokuya karşı hassas olur, sürekli uyur gibi gibi.. bunların hiç biri bende yoktu ☺️ 7.haftada doktora gittim kalp atışını duyunca rahatladım. Doktoruma da sordum ne güzel şanslısın işte senin gibi rahat hamilelik geçirmek isteyen kaç kişi var biliyor musun dedi 😄 Kanaman olmadığı sürece bir sorun olmaz eğer kanaman olursa hemen gel dedi sadece. İlk aylarda sadece kasıklarımda ağrı oldu o da dayanılmayacak bir ağrı değildi onun dışında çok şükür çok rahat geçti.

Valla bende ne kadar rahat hamilelik geçiriyorum diyordum. 10. Hafta bulantılar bir başladı hemde ne başlama. Hastanelik mi olmadım. Ağızımın tadı yüzünden gece kalkıp dişlerimi mi fırçalamadım.. doğuma kadar afedersin ku..tum da ku..tum..😂😂😂 konu sahbi bu günlerni aramazsn inşaALLAH. 😁🤲
Amin 🙏🏻 inşallah biz yandık eller yanmasın bari öyle dua edelim 🤲🏻

Seni çok iyi anlıyorum bende başlarda acaba bir sorun mu var diye düşünüyordum. Hamile olan kusar, kokuya karşı hassas olur, sürekli uyur gibi gibi.. bunların hiç biri bende yoktu ☺ 7.haftada doktora gittim kalp atışını duyunca rahatladım. Doktoruma da sordum ne güzel şanslısın işte senin gibi rahat hamilelik geçirmek isteyen kaç kişi var biliyor musun dedi 😄 Kanaman olmadığı sürece bir sorun olmaz eğer kanaman olursa hemen gel dedi sadece. İlk aylarda sadece kasıklarımda ağrı oldu o da dayanılmayacak bir ağrı değildi onun dışında çok şükür çok rahat geçti.
Sizin adınıza çok Mutlu oldum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben sabah beta testine gittim şimdi sonuç çıkmasını bekliyorum değerlerim 1500-2000 arasındaysa doktor keseye bakacak . Sanırım hamilelik hormonlarının verdiği bir stres var uzerimde hep olumsuz dusunuyorum birde çevremizde çok şahit olduk kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik olaylarına insan çok korkuyor ama tabi dunyanin sonu değil. Sadece şuan iyi habere çok ihtiyacımız var . Kayın babam hastanede yatıyor kanserden aile çok uzgunken bebiş haberi bir tik moral verdi şimdi o modeli ellerinden almak istemiyorum

İnşallah canım bizi de haberdar et benden sana tavsiye acele etme sakın ilk gebeliğin herhalde hepimiz bu yollardan geçtik ben de 5 haftalıktan kontrole gittim keseyi göremedi ona canım sıkıldı 6 haftada gittim kalp atışı yok dendi yine canım sıkıldı 7. Haftanın sonunda miniğimin kalbi atmaya başlamıştı nerdeyse boş gebelik diye kürtaja alınıyordum oysa geç döllenme imiş
Aaaa allah korusun iyi ki erken davranmamışsınız. Yok bende bu konuyu araştırdım 8.haftaya kadar beklemek gerekiyor muş allahım biran önce duymayi nasip etsin.Sizide tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah😊

Biraz önce doktordan çıktık 5+4 haftalikmisim rahim kalınlaşmış ama henüz kese yok dedi sonra benim orda bir noktaya gözüm takıldı aynı anda doktorda o noktayı gösterdi bak burda minik birşey var gibi kese olabilir bazı annelerin kesesi geç oluşur bebek geç dolleni dedi . Sen en iyisi 27 Ağustos gel tekrar bakalım dedi

Biraz önce doktordan çıktık 5+4 haftalikmisim rahim kalınlaşmış ama henüz kese yok dedi sonra benim orda bir noktaya gözüm takıldı aynı anda doktorda o noktayı gösterdi bak burda minik birşey var gibi kese olabilir bazı annelerin kesesi geç oluşur bebek geç dolleni dedi . Sen en iyisi 27 Ağustos gel tekrar bakalım dedi
Her şey yolunda ve her şey çok güzel olacak sen içini ferah tut olumsuz hiçbir şey aklına getirme.:anneadayı::KK54:

Inşallah bulantısız ağrısız sancısız sağlıklı bi gebelik yaşarsınız inşallahhh lütfen bulantı niye olmuyor belirti yok falan diye düsünmeyin.onlari yaşamak çok zor. Sağlıkla gelsin bebeginiz insallah 🙇‍♀️

Back
X