Hamileyim ama belirti yok

Son 2,5 ayım o kadar zor geçti ki .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah gebeliğiniz böyle güzel geçmeye devam eder.

Sizin adınıza çok Mutlu oldum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben sabah beta testine gittim şimdi sonuç çıkmasını bekliyorum değerlerim 1500-2000 arasındaysa doktor keseye bakacak . Sanırım hamilelik hormonlarının verdiği bir stres var uzerimde hep olumsuz dusunuyorum birde çevremizde çok şahit olduk kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik olaylarına insan çok korkuyor ama tabi dunyanin sonu değil. Sadece şuan iyi habere çok ihtiyacımız var . Kayın babam hastanede yatıyor kanserden aile çok uzgunken bebiş haberi bir tik moral verdi şimdi o modeli ellerinden almak istemiyorum
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 Çevremizde çok duyuyoruz ama kötü düşünmemek lazım. O bebişin dünyada yiyecek rızkı var ise hiç bir şey mani olamıyor. Yoksa da üzülmemek lazım vardır herşeyde bir hayır. Seninde sonuçların istediğin gibi olsun inşallah 🙏 Evet bebek haberi mutlu eder herkesi, kayınpederine de acil şifalar diliyorum

hamileyken annem sen nezaman kusacan demişti

kendisi yazık 9 ay kustugu için bana inanamamıştı ,

kızım şuan 12 yaşında

Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 Çevremizde çok duyuyoruz ama kötü düşünmemek lazım. O bebişin dünyada yiyecek rızkı var ise hiç bir şey mani olamıyor. Yoksa da üzülmemek lazım vardır herşeyde bir hayır. Seninde sonuçların istediğin gibi olsun inşallah 🙏 Evet bebek haberi mutlu eder herkesi, kayınpederine de acil şifalar diliyorum
Çok doğru söylüyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun çok çok teşekkür ediyorum 😊🙏

hamileyken annem sen nezaman kusacan demişti

kendisi yazık 9 ay kustugu için bana inanamamıştı ,

kızım şuan 12 yaşında
Sorma valla benim teyzem de ve söylediğim herkes şaşırıyor kusmadim diye evet kusmadim ama düşük riski yasadim hep yattim heran kaybetme korkusu yasadim en kötüsü bence bu korku

Inşallah sağlıklı bir gebeliktir sizede çok çok teşekkür ederim 🙏😊
Hamileligim benimde varla yok arası geçti hamile oldugumu bile unuttuğum oldu hiç belirti yaşamadım sadece çok nadir tiksindiğim şeyler oldu 3 aylıkken falan et yiyemedim çikolata yiyemedim ama onun dışında hiç problemim olmadı bulantı falan yaşamadım hiç hala da yaşamıyorum sadece artık bel agrısı çekiyorum bebek büyüdügü için ama hiç belirti olmadan da sorunsuz hamilelik olabiliyor en büyük örnek benim galiba karnım bile dogru düzgün çıkmadı yeni yeni belli oluyor hamile oldugum

Benim de hamileliğimde hiç bir belirtim ve sıkıntım olmadı bazen hamile olduğumu unutuyordum 🙃 inşallah böyle devam eder 🥰

Back
X