Hamileyim ama Beta-HCG değerlerimi doktor çok beğenmedi :(

bsrsrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
169
48
73
35
İlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.

Progesteron da en yüksek seviye 27 iken benim 23dü iyi demişti doktor.3.testte zaten çok beğenmemişti yükselmeyi biraz daha fazla olması gerekiyordu.Bugünkü de baya az çıktı.Doktor sevimsiz dedi sonuç için.Zaten değerin yükselmesini bekliyorduk kesenin görünmesi için.Dış gebelik olabilir dedi.Canım biraz sıkkın.Yükselmesi az olup hamileliği devam eden var mı?

Sorması çok ayıpda ilişki tarihiniz nedir çünkü 6 ile 10 içinde embriyo oluşuyor. O tarihide yazarsan iyi olur

Ben geç dolenme die hissetim nedense genede rabim hayirlisini versin güzel haberlerini bekliyoruz

Bende 13 ocakta yaptım 31.82 çıktı doktora gittim daha erken dedi Altan muayene etti dış gebelik bulgusu yok dedi folik asit yazdı Salı gel Değerlere tekrar bakalım dedi Hakkımızda hayırlısı inş sağlıklı ilerliyordur

Bende 13 ocakta yaptım 31.82 çıktı doktora gittim daha erken dedi Altan muayene etti dış gebelik bulgusu yok dedi folik asit yazdı Salı gel Değerlere tekrar bakalım dedi Hakkımızda hayırlısı inş sağlıklı ilerliyordur

Bu başlıktan değerlerini paylaşırsan sevinirim benim de fikrim olmuş olur :/ İnşallah Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.Veren de Allah alan da...

Umarım dediğin gibi olur :/ Çünkü her ay 5 gün ileri atarak adet oluyordum.Onla bir alakası var mı bilmiyorum.
Muhakkak var canım adet tarihine göre yumurtlama zamanin vs değişio mesela ben adet zamanım 20 ila 26 arası başka doktorum vardı o onu bile sormadan dış gebelik dedi şuanki doktorum dış gebelik öyle hemen kendini belli etmez dedi değerlerin inş yükselir başka bir doktora git derim

bnde ocagn 3ünde adet olmam lazmdı ayın 6sında idrar testi yaptm belirgin çizgi çıktı.7sinde kan testi verdim beta 821.2 ydi. Doktor pek bşey demedi hamilesin galba dedi bende dğerlerim nasıl bilmiyorum iyimi kötümü diye. Pzrtsidoktra gtcem inş.inş değerlerin yükselir ve saglıklı bebeğin olur canm (hepmzin inş)

4 gün gecikme ile çıkan sonuç bence gayet iyi canım benim 375 çıkmıştı 5gunluk gecikmeyle hamilelik var dendi lakin kese için erken mis 2 gün sonra 875 çıktı doktor hamilesin dedi folik asit verdi cumartesi heyecanla bekliyorum bana kalırsa hiç endişe etme gözün aydin

4 gün gecikme ile çıkan sonuç bence gayet iyi canım benim 375 çıkmıştı 5gunluk gecikmeyle hamilelik var dendi lakin kese için erken mis 2 gün sonra 875 çıktı doktor hamilesin dedi folik asit verdi cumartesi heyecanla bekliyorum bana kalırsa hiç endişe etme gözün aydin
Sagol canm tşkkr ederm:) saflk ocagnda vermştim adam hamilesin galba dedi geçiştirdi. Pzartsı doktra gtcem kadn doguma inş. Canm.. sagol tekrardan... Allah hepmze bebeklerimzi saglklı bi şekilde kucagmza almamzı nasip etsin inşllh

Sagol canm tşkkr ederm:) saflk ocagnda vermştim adam hamilesin galba dedi geçiştirdi. Pzartsı doktra gtcem kadn doguma inş. Canm.. sagol tekrardan... Allah hepmze bebeklerimzi saglklı bi şekilde kucagmza almamzı nasip etsin inşllh
Amin canım tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin rabim sesini duysun inşallah pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniylen

kızlar cok çaresızım ozel doktora cıktım alttan camerayla baktılar ufakk kıstler cıktı gebelık ıstym dedım vıtamın apı verdı sacma deglmı ya of yarın baska doktra cıkmyı dusunyrm

Sen daha 1.5 haftalik hamilesin sanırsam bu değerler normal gibi aklına takma.bi 2 hafta daha geçsin eok erken degerlere

kızlar cok çaresızım ozel doktora cıktım alttan camerayla baktılar ufakk kıstler cıktı gebelık ıstym dedım vıtamın apı verdı sacma deglmı ya of yarın baska doktra cıkmyı dusunyrm
Merhaba canım kis var ise bu kistler adet düzensizliği yapıyorsa birde adeti düzenlemek adina normal de korunman için ilaç verir benim doktor uzerinde günler yazan varya çocuk olmasın die onu vermişti çocuk istemem e rağmen 1aylik kullandım sonra baktım olmuş soğan kuru uyguladım içim temizlendi vitamin saçma geldi çocuk istiyosan folik asit vermiş olması gerekir tek geçmiş olsun canım sana verdi ilacın adı ne

Merhaba canım kis var ise bu kistler adet düzensizliği yapıyorsa birde adeti düzenlemek adina normal de korunman için ilaç verir benim doktor uzerinde günler yazan varya çocuk olmasın die onu vermişti çocuk istemem e rağmen 1aylik kullandım sonra baktım olmuş soğan kuru uyguladım içim temizlendi vitamin saçma geldi çocuk istiyosan folik asit vermiş olması gerekir tek geçmiş olsun canım sana verdi ilacın adı ne
canm femamed adı sogan kurunu nasl uyguladın kac gun

Genelde hamile olunduğu zaman kulanmi bırakılır mis ben 15 gün sabah akşam aç karnına yemeklik soğanı ikiye bölüp kaynat im akıntım yogun olmuştu ama uzun zaman intihar yüzünden ağrı cekmedim

Back
X