Hamileyim ama Beta-HCG değerlerimi doktor çok beğenmedi :(

Kisti bilmem ama içi iyi söküyor intihar filan kalmio

İlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.

Progesteron da en yüksek seviye 27 iken benim 23dü iyi demişti doktor.3.testte zaten çok beğenmemişti yükselmeyi biraz daha fazla olması gerekiyordu.Bugünkü de baya az çıktı.Doktor sevimsiz dedi sonuç için.Zaten değerin yükselmesini bekliyorduk kesenin görünmesi için.Dış gebelik olabilir dedi.Canım biraz sıkkın.Yükselmesi az olup hamileliği devam eden var mı?
tatlım benim de -yine- beta hcg düzenli artmıyor, daha önceki gebeliğimde de böyle olmuştu, senin gibi umut içerisindeyim.. senin son durumun nedir? yeniden test yaptın mı?

tatlım benim de -yine- beta hcg düzenli artmıyor, daha önceki gebeliğimde de böyle olmuştu, senin gibi umut içerisindeyim.. senin son durumun nedir? yeniden test yaptın mı?
En son 19 ocakta baktırdım 1019 çıktı yani çok artmadı.Ama baktırmadan önce muayene oldum 3mm kese göründü ama bebek var mı bilmiyorum.haftasına göre kese bana küçük geldi doktor bişi demese de.perşembe randevum var bakalım ne sonuç alacağız.En azından dış gebelik değil...

Back
X