Bebeğiniz hayırlı olsun. Uğur getirsin size.
Eşinizin ailesini tanımışsınızdır. Öyle bir aileden tebrik beklemeniz hata olmamış mı. Niye üzülüp sıkılyorsunuz ki. Kendilerinden beklenen bu değil mi
bende iyi şeyler düşünüyorum ilk duyduğumda doktorun önünde ağladım o bile şaşrdı çünkü hiç düşüğnmüyordum ama o kadar değişik bir duygu ki alıştım bebeğime hayata bakış açım değişti.sadec düşündüğüm maddi olarak bebeğimizin her ihtiyacını tak maaşla karşılayabilr miyiz diye?Ben kızıma hamile kaldığımda 3 aylık evliydim. Düğün masraflarının borcu, eşimin yüksek lisans masrafları vs. aynı maddi zorluk içindeydik. Düğünümüz olurken kimseden maddi yardım görmedik. Bir öğretmen maaşı. ben hele evliliğe alışmadan nasıl anne olurum diyordum. Ama o kadar güzeldi ki sonrasında herşey. maddi sıkıntı hayatta hiç bitmez çünkü para ihtiyacı hiç bitmiyor. ama kızım şimdi benim en yakın arkadaşım. Oturup konuşuyorum. yalnız gurbette beni tek mutlu eden varlıktı. Onun sayeisnd ehiç yalnızlık çekmedim. İlaç gibi geldi hayatıma. İyi şeyler oldu hep kızımın doğumundan sonra... Sende olumlu olacağını düşün.. hamileliğin tadını keyfiyle yaşa
evet herkes tebrik etti ben her gün baba olmuyorum ben sizin evladınız değilmiyim gibi şeyler söylicem dedi ama ben zamanı gelince şimdi değil dei.ben bile bu kadar kızarken eşimin kızması dahada doğal yani bu kadar neki yani bir tlf ya nasıl insanlar anlamdım.evet onlara kızmak konuusnda haklısınız.
tebrık etmezlerse etmesınler çok takmayın.
eşinizde onlara kızıyomuş sızın ailenizi tutuyomuş yanlış anlamadıysam.şanslısınız.
birde eşiniz ailesinimi arıycak kızacak nıe tebrık etmediniz diye. burası ilginçç..
evet hemde çok iyi tanıdım ama insan üzülüyor ve içerleniyor karşılaşınca çabuk atlatamıyordum önceden ama atlatmam gerekiyor bebğim için.ama nasıl atlatıcam bilmiyorum
evet ince düşünüyorum görmek istemiyorum gördüğüm zaman çok sinir oluyorum.evet bu insanlar böyle çok uğraştım ama değişmediler eşimde baskı yapmıyor konuşma diyor ama sizce bu kırılınacak bir konu değil mi?yoksa bende mi problem var ben sanıyorum ki benm yerimde kim olsa kızarAtlatamayacak birşey yok. Dedim ya onları karakterleri belli size daha önce yaptıklarından. Kötü huylu insanlar kimsenin sevincine ortak olmazlar ki.
Çok ince düşünüyorsunuz ama bence onlarla ilgili beklentilerinizi huzur ve mutluluğunuz için asgariye indirin.
evet ince düşünüyorum görmek istemiyorum gördüğüm zaman çok sinir oluyorum.evet bu insanlar böyle çok uğraştım ama değişmediler eşimde baskı yapmıyor konuşma diyor ama sizce bu kırılınacak bir konu değil mi?yoksa bende mi problem var ben sanıyorum ki benm yerimde kim olsa kızar
ben 1 aylık hamileyim.aslında beklmediğimiz bir şeydi ama nasip ve alışmaya çalıştık.tek endişelendiğim konu benim daha iş bulmam yani çalışırken yapmak istiyordum maddi olarak rahatlamak için.ama şimdi alıştık bebeğimize ve kısmetiyle geleceğine inanıyorum.benim sorunum eşimin ailesiyle ilgili.tam 9 aydır eşimin ailesiyle hiç bir şekilde görüşmüyorum 3 senelik evliyim ve ozamandan bu zaman eşimle ne zaman zor durumda olsak kendilerini kenara çekiyorlar evlenirken eltimle kıyaslamalar,ayrım yapmalar,verdikleri sözü tutmamamlar,biz evimizi taşırken benim annemin herşeyimize gelip eşimin ailesinin telefon bile etmemesi,eşimin kardeşine ve karısına vı çocuklarına düşkün olmaları vs vs.dahada uzun ama sinir olmak istemiyorum.benim hamile olduğumuzu öğrendiğimizde eşimle ben aileme odaannesine haber verdi.benim ailem çok sevindi annnem babam kardeşim.ama eşimin babası tlf bile etmedi eşimi tebrik etmek için.dünde eşimin annesi yolda gördük nasılsın dedin iyiyim sen nasılsın dedim o kadar ne bir tebrik etmek ne sormak.eşimde bende çok kzıyoruz ve içerliyoruz.hiç tanımadığımız ve samimi olmadığımız insanlar bile tebrik edrken ailesinin terbrik etmemesi bizi çok kırdı.bir tek kardeşi etti oda beni değil eşimi.eltimden zaten beklemiyorum ama ailesinden beklerdim.eşimin kardeşinin karısına doğumundan itibareb bu zamana kadar herşeylerine koştular ve aldılr.şimdi benim annem bababm üzerime titriyor sadece onların torunu değil ki bu?eşimin ailesi böyle sorumluluk alacakları zaman kenidlerini kenara çekiyorlar öğrendim artık ama eğlence düğün gibi şeylerde hemen ararlar.şimdi bziim iş sıkıntımız olduğu için ve eltimede karıştıkları için isticeğimizi biliyorlar.eşim ailesiyle problem yaşadığında beni her akşam aramayın dediği helde annesi her akşam arardı öylesine önemsiz konular için eşim de çok kızardı şimdi annesi aramıyor bile.eşimin ailesinden nefret ediyorum o kadar soğudum ki anlatamam eşim baskı yapmıyor benim tarafımı tutuyor ama ben içten içe çok kızıyorum yüzleini bile görmek istemiyorum.çok üzüldüm ağladım ama annem kendini düşün bebeğini düşün kafana takma siz aile oluyorsunuz diyor eşimde arkamda ama ben yine kötüyüm.sizce ne yapmalıyım.eşim tlf ediyim söyliyim kızayım diyor ama ben zamanı gelince diyorum.siz olsanız ne yapardınız.benim bu hakszlığa kızmam normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?