hamileyim ama bu tedirginlik...

gzm2628

Gizem
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
7.988
1.507
173
İstanbul
kızlar iyi akşamlar..
7.haftama giricem ama ne mide bulantısı ne kokuya hassasiyet baş dönmesi vs vs klasik belirtiler yani hiçbişey yok bende hala.daha erkenmi bilemiyorum tabiki herkeste olcak diyede bişey yok ama acaba bişeymi oldu neden midem bulanmıyo diye düşünmekten delirebiliriimm:1:

varmı aranızda böyle belirtisiz bi hamilelik sürecinde olan :)

Bende de aynisi oldu.2.ayima kadar endiseleniyordum gercekten hamilemiyim diye.bir taraftande seviniyordum rahat gececek hamileligim diye.ama 2.ayimdan sonra oyle bir basladiki sorma hatta 1 kilo vermek asiri bulantidan.bence erken telaslanma bir geliyor tam geliyor.

Bende de aynisi oldu.2.ayima kadar endiseleniyordum gercekten hamilemiyim diye.bir taraftande seviniyordum rahat gececek hamileligim diye.ama 2.ayimdan sonra oyle bir basladiki sorma hatta 1 kilo vermek asiri bulantidan.bence erken telaslanma bir geliyor tam geliyor.

başlasın canımm ya razıyım bi hissetsem hamile olduğumuu :)
teşekkürler cevabın için:)

Canım bende ne kusma ne başka bişey olmadı 1-2 kez çıkartıcak gibi oldum sadece o kadar hiç öyle filmlerde gördüğümüz gibi bayılmalar-bulanmalar olmuyor yani:)

Canım bende ne kusma ne başka bişey olmadı 1-2 kez çıkartıcak gibi oldum sadece o kadar hiç öyle filmlerde gördüğümüz gibi bayılmalar-bulanmalar olmuyor yani:)

çevremde herkes bulantıdan kilo veriyo bişeyler oluyo dedim bende bişey var kesin demekki normalmişşş rahatladımmmm canımmm çok saolll :)

Kimisi hafif atlatır kimisi de ağır...

Seninkisi kolay geçecek belki de ondandır.

Benim ilk 4 ayım berbattı.

Yumuşatıcı parfüm çamaşır deterjanı ve bildiğin tüm kokulara karşı aşırı midem kalkardı.

Köfte tavuk yumurta asla yiyemedim ilk 4 ay.

Kilo almak yerine verdim bile.

Ama sonraları kilo kaybımı telafi ettim .

Herkesin bünyesi bir değil.Sende olmaz ama öbüründe olur mide bulantısı baş dönmesi vs...Endişe edecek bir durum yok bence.

canım benımde oyleydı sevınıyordum 2.ayımdan sonra aldıgım her kokudan mıdem bulanıyordu ne yesem çıkartıyordum 4.ayıma kadar devam ettı ve hala tavuk yumurta yıyemıyorum

Kimisi hafif atlatır kimisi de ağır...

Seninkisi kolay geçecek belki de ondandır.

Benim ilk 4 ayım berbattı.

Yumuşatıcı parfüm çamaşır deterjanı ve bildiğin tüm kokulara karşı aşırı midem kalkardı.

Köfte tavuk yumurta asla yiyemedim ilk 4 ay.

Kilo almak yerine verdim bile.

Ama sonraları kilo kaybımı telafi ettim .

Herkesin bünyesi bir değil.Sende olmaz ama öbüründe olur mide bulantısı baş dönmesi vs...Endişe edecek bir durum yok bence.

teşekkür ederim canımmm kolay geçiyo yeterincee :)
Allah sana bağışlasın evladını :)

canım benımde oyleydı sevınıyordum 2.ayımdan sonra aldıgım her kokudan mıdem bulanıyordu ne yesem çıkartıyordum 4.ayıma kadar devam ettı ve hala tavuk yumurta yıyemıyorum

benimde başlasın istiyorum işte komik ama istiyorum:1:

cnm başlamayabilir. benim bi gram ne bulantım, ne iğrenmem olmadı. bu vücudnun bebeği kabul ettiği anlamına geliyo rahat ol sennn.. :49:

kızlar iyi akşamlar..
7.haftama giricem ama ne mide bulantısı ne kokuya hassasiyet baş dönmesi vs vs klasik belirtiler yani hiçbişey yok bende hala.daha erkenmi bilemiyorum tabiki herkeste olcak diyede bişey yok ama acaba bişeymi oldu neden midem bulanmıyo diye düşünmekten delirebiliriimm:1:

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım :)) Bende 7. haftama giricem hiç belirti yok, sadece karnımda şişlik ve uykuya eğilim başka hiç bişi yok :)) evet herkezin aynı olcak diye bişi de yok. Bu arada kaç kilosun ?

kızlar iyi akşamlar..

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım :)) Bende 7. haftama giricem hiç belirti yok, sadece karnımda şişlik ve uykuya eğilim başka hiç bişi yok :)) evet herkezin aynı olcak diye bişi de yok. Bu arada kaç kilosun ?

kızlar bünyeyle alakalı birşey o hiç hissetmeyebilirsinizde ben hiç kusmadım mesela şükürler olsun:nazar: bence tadını çıkarın bünyeden bünyeye belirtiler farklılık gösterir çok normal:34:

Back
X