Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok zorlanıyorum
Hamile kaldığımda zaten zayıftım. 48 kiloydum, şu an 44 falanım. Su bile içemiyorum.
İsyan değil tabi ki, Rabbime şükrediyorum bunu nasip ettiği için. 12.haftada falan bulantılar azalmaya başlarmış. İnşallah öyle olur.
Rabbim hepimize sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar versin inşallah. Sağlıcakla doğsun da seve seve katlanıyoruz. Bu da cilvesi işte, ne yapalım.
İnşallahhhhhh o kadar sürmez ya, bebeğimi besleyemem o zamaninşallah hemen geçer cnm benim 6 ay sürdü hala da ara ara oluyo
Başlarda az olup sonradan artıyor malesef. İnşallah artmaz seninbenimde gebeliğim çok yeni bir iki gündür de tükürük salgım çok arttı bulantıda hafif var artar mı acaba ya artmasıın:/
yemek yiyemiyorum su içemiyorum serum kullanıyorum aşırı derecede ağız sulanmam var artık ağızım yara oldu Allahım sabır versin. benim gibi ağır geçiren bayanlar var mı
benim seruma bemiks ve metpamid ampul koyuluyor az çok işe yarıyor :/ yemek yemeye başladım yavaş yavaş inşallah bi an önce geçer hepimizinkiBende de aynı durumlar var dün serum aldım iyi geldi ama bugun öğlen yine başladı akşam üzeri bir mide koruyucu igne oldum ama hiçbir faydası yok 2 gündür ise gitmiyorum. Salı günü başliycam ama arabaya biner binmez bulantım tavan yapıyor ve kusuyorum bundan dolayı şimdiden strese girdim ne yapıcam bilmiyorum ilaç serum igne hiç ise yaramıyor çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun
Benim 19 hafta 2 gunluk ama ara ara oluyo halaa.. Cok agir degil sukur...İnşallahhhhhh o kadar sürmez ya, bebeğimi besleyemem o zaman
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben de çok zorlanıyorum
Hamile kaldığımda zaten zayıftım. 48 kiloydum, şu an 44 falanım. Su bile içemiyorum.
İsyan değil tabi ki, Rabbime şükrediyorum bunu nasip ettiği için. 12.haftada falan bulantılar azalmaya başlarmış. İnşallah öyle olur.
Rabbim hepimize sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar versin inşallah. Sağlıcakla doğsun da seve seve katlanıyoruz. Bu da cilvesi işte, ne yapalım.