hamileyim ama çok ağır geçiyor

sailorred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
104
142
:KK17: yemek yiyemiyorum su içemiyorum serum kullanıyorum :KK43: aşırı derecede ağız sulanmam var artık ağızım yara oldu Allahım sabır versin. benim gibi ağır geçiren bayanlar var mı :mad:

Ne kadarlık hamilesin canım bende hamileyim 7 haftalık ama bende sadece mide bulantısı biraz bel ve kasık ağrısı var ara ara oluyo oda zaten allahım yardım etsin inşallah :anneadayı::110:

amin inşallah. son adet tarihim 25 ocak ama ultrason ölçümünde 7-2 haftalığım... aynıyız hayırlısıyla sağlık bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kurban olduğum.

Ben de çok zorlanıyorum :KK43:
Hamile kaldığımda zaten zayıftım. 48 kiloydum, şu an 44 falanım. Su bile içemiyorum.
İsyan değil tabi ki, Rabbime şükrediyorum bunu nasip ettiği için. 12.haftada falan bulantılar azalmaya başlarmış. İnşallah öyle olur.

Rabbim hepimize sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar versin inşallah. Sağlıcakla doğsun da seve seve katlanıyoruz. Bu da cilvesi işte, ne yapalım.
:anneadayı::nazar::emir_bebek:

Hamile kaldığımda zaten zayıftım. 48 kiloydum, şu an 44 falanım. Su bile içemiyorum.
İsyan değil tabi ki, Rabbime şükrediyorum bunu nasip ettiği için. 12.haftada falan bulantılar azalmaya başlarmış. İnşallah öyle olur.

Rabbim hepimize sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar versin inşallah. Sağlıcakla doğsun da seve seve katlanıyoruz. Bu da cilvesi işte, ne yapalım.

inşallah hemen geçer cnm benim 6 ay sürdü hala da ara ara oluyo

benimde gebeliğim çok yeni bir iki gündür de tükürük salgım çok arttı bulantıda hafif var artar mı acaba ya artmasıın:/

Ben ben ben.Cook zor gecirdim buralara da her gun yazdim.Allahim kabus gibiydi.3 hafta ise gelemedim rapor kullandim.Psikolojm bozuldu su bile icememekten.Surekli aglamaya baslamistim:) serum kolumdayken kusuyordum.Allah a cok sukur 11.haftam bitiyor ve baya azaldi.Sabret arkadasim azaliyor ve eski yemek yedigin mutlu gunlerine donuyorsun.:)

:KK17: yemek yiyemiyorum su içemiyorum serum kullanıyorum :KK43: aşırı derecede ağız sulanmam var artık ağızım yara oldu Allahım sabır versin. benim gibi ağır geçiren bayanlar var mı :mad:

canım benimde zordu valla atlattım şimdi ama hala ağzımda tükürük üretimi fazla sabret gecer allah yardımcın olsun

ewet bi yandan bulantı bi yandan ağız sulanması bi yandan yemek yiyemiyorsun su içemiyorsun psikolojim bozuldu doktorum da beklediğimden küçük deyince iyice moralim bozuldu. ağız sulanmam geçse belki bu kadar kötü olmam. tabiki isyan deil ama benim bünyem normalde zayıf kaldırmıyo sıpayı. bende 48 le kaldım şimdi 45 olsum on günde :KK43:

Bende de aynı durumlar var o_O dün serum aldım iyi geldi ama bugun öğlen yine başladı :mad: akşam üzeri bir mide koruyucu igne oldum ama hiçbir faydası yok 2 gündür ise gitmiyorum. Salı günü başliycam ama arabaya biner binmez bulantım tavan yapıyor ve kusuyorum:cry: bundan dolayı şimdiden strese girdim :KK17:ne yapıcam bilmiyorum ilaç serum igne hiç ise yaramıyor çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende de aynı durumlar var o_O dün serum aldım iyi geldi ama bugun öğlen yine başladı :mad: akşam üzeri bir mide koruyucu igne oldum ama hiçbir faydası yok 2 gündür ise gitmiyorum. Salı günü başliycam ama arabaya biner binmez bulantım tavan yapıyor ve kusuyorum:cry: bundan dolayı şimdiden strese girdim :KK17:ne yapıcam bilmiyorum ilaç serum igne hiç ise yaramıyor çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
benim seruma bemiks ve metpamid ampul koyuluyor az çok işe yarıyor :/ yemek yemeye başladım yavaş yavaş inşallah bi an önce geçer hepimizinki

kızlar bi sorum daha olucak az çok yemek yemeye başladım ama ağız sulanmam olduğu için yutkunamadığım yada su içemediğim için ayıptır söylemesi balgam sorunu yaşıyorum ve beni çoğunlukla bu balgam kusturuyor ne yapabilirim doktor vicks krem verdi bide pulmoll ama hiç bir işe yaramıyor rennie az çok yardımı oluyor yarım saat falan ıhlamur içmeyi düşünüyorum yada balgam sorunu olanlar neler yaptılar şimdiden teşekkürler

Cnm cocugu besleyemem diye uzulme 12. Haftada cocuk senden biseyler almaya basliyo.

X