Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gittim aslinda doktora daha goremedik erken oldugu icin. Sanirim cok fazla düşük olayı duyuyorum onlardan etkileniyorum. Ins. Saglikla kucagimiza aliriz bebislerimiziCanım benim bende hamileyim neden korkuyorsun ki bi doktora git kan testi falan verdir mikroplara falan bakılsın bi sorun olmazsa neden düşsün ki bebeğin sorun olursada tedavi yapılıyor içini rahat tut fazla stres yapma ağır işler görme sürekli dinlen
bende 7 hafga 3 gunluk hamilegim.Ayni hissi yasiyoruminshAllah saglikli bebek dogururuz
İnşallah canım Rabbim sağ-salim kucağınıza almayı nasip eder!Bi iki hafta sonra yine git kan testi ver bakılsın zaten herşey kan testinde belli oluyor benim arkadaşım gitmedi 3 ayında giderim dedi daha erken niçin gideyim 2 ayında bebeğini kaybetdi sorun mikrop varmış o yüzden erken gitseydi böyle olmazdıCanim gittim aslinda doktora daha goremedik erken oldugu icin. Sanirim cok fazla düşük olayı duyuyorum onlardan etkileniyorum. Ins. Saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi![]()
Canim gittim aslinda doktora daha goremedik erken oldugu icin. Sanirim cok fazla düşük olayı duyuyorum onlardan etkileniyorum. Ins. Saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi[/QUOTE
Aslinda doktora gitmesen daha iyi.3aydan sonra gidilmeli.bebish daha cok kucuk.gorulemezEvet canım etraftan duyduklarimizdan cok etkileniyoruz. Kulaklarimizi kapatacagiz artik sanirim![]()
![]()
Selam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?[/QUO
Bende ilK öğrendiğimde 4+3 tü aynı korku bende de oldu ilk gebeliğim... oKadar çok stres yaptım ki ardından hemen kanamam oldu doktor büyük ihtimal düşer dedi...Ama şu an allaha çok şükür 16 haftamızdayız herşey çok iyi gidiyo her ne olursa olsun kötü olan hiçbişeyi düşünmüyorum hep iyi şeyler emin ol bende hep korktum sürekli acaba kalbi mi durdu düşer mi onu kaybeder miyim bu kaygılardan dolayı stres yapmıştım..Ama şu an tadını çıkarıyorum yarın cinsiyetini öğrenecez inşallah... BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE...:)
Canım benim bi googlede ara bak bilgin olur ve ya doktoruna sor anlatırmikrob ne mikrobu?![]()