Hamileyim ama çok korkuyorum yardım kızlar

canım bu hep böyle olacak bende ilk andan beri öyle mi böyle mi kafayı yedim:) keseyi gördüm kalp atışı için endişeliyim. kalbini duyucam bu sefer başka bişey . annelik böyle galiba:)

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? Tedirginim hep :(

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? Tedirginim hep :KK43:
Benim arada oluyo ama akinti normal olmasi gereken bisey artan ostrojen hormonuna agli :) korkma

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? Tedirginim hep :KK43:
Benimde sürekli yaşadığım şey merak etme belirtiler arasında varr yani iyiye bile işaret beyazımsı şeffaf akıntı ve ilerleyen aylardada artacakmışş ben artık takmamaya çalışıyorum o hissi:)

Kizlarr hamileyim ve yeni ogrendimm cok mutluyum ve cok korkuyorum.....ya bebegime bisey olursa diye...

Selam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?
Canım hayırlı olsun ilk zamanlar ben de azcık hareket etsem karnım ağrıyo gibi gelirdi. Arada böyle hisler olur ama ben şuna çok inanırım insan ne düşünürse başına gelir. Sen mutlulukla geçir hamileliğini bu kuruntuları unut. Kendini başka şeylere ver. İlk günler hiç geçmiyo gibi ama sonradan zaman su gibi geçiyo. Bi bakmışssın 3 ayın dolmuş bebişin tutunmuş sana ;) pozitif düşün lütfen.

Canım hayırlı olsun ilk zamanlar ben de azcık hareket etsem karnım ağrıyo gibi gelirdi. Arada böyle hisler olur ama ben şuna çok inanırım insan ne düşünürse başına gelir. Sen mutlulukla geçir hamileliğini bu kuruntuları unut. Kendini başka şeylere ver. İlk günler hiç geçmiyo gibi ama sonradan zaman su gibi geçiyo. Bi bakmışssın 3 ayın dolmuş bebişin tutunmuş sana :KK66: pozitif düşün lütfen.
Kesinlikle katılıyorum herşeyi tersliğe yoruyor insan ama biz ne kadar tedirgin olursak olalım onlar tutunmak içün direniyor pozitif düşünelim ki onlara yardımımız olsun:)

Selam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?
bende yenı hamıleyım daha bı ay bıle degıl ama bende de korku var 2. cocugum olmasına ragmen kendımızı dınlıyoruz sanırım

Merhaba arkadaşlar. Ben tam 13 haftalik hamileyim ve 3,4 gündür Rahimde kasılmalar var gün içinde sık sık oluyor tedirginim aynı şeyi yaşayan varmı neden oluyor Rahimde kasılmalar erken mi diil mi normalmi lütfen cvp Dr randevu bu hafta ama yinede sızlere de sormak istedim.

kızlar bende 3 yıl sonra hamıle oldugumu ogrendım 8+5 gunluk hamıleyım lakın korkularımdan heyecanımı yasayamıyorum ya bısı olursa korkusu allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah cumlemıze

Merhaba arkadaşlar. Ben tam 13 haftalik hamileyim ve 3,4 gündür Rahimde kasılmalar var gün içinde sık sık oluyor tedirginim aynı şeyi yaşayan varmı neden oluyor Rahimde kasılmalar erken mi diil mi normalmi lütfen cvp Dr randevu bu hafta ama yinede sızlere de sormak istedim.
canım ınsallah guzel cevap vermıstır dr nasıl gectı konturolun ınsallah sorunsuz gebelık yasar meleklerımızı kucagımıza bır an once alırız

Selam arkadaşlar,
Bende 14+5 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim bu. Hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Annemlere uzak bir yerde oturuyorduk şimdi bebek için taşınıyoruz. Ben tek başıma bakamam çünkü banyosu, gazı.. Bunları düşündükçe daha da korkuyorum zaten ve doğum olayı :mad::KK17: Ama sonra onu emeklerken yada bir iki dişi çıkmışken hayal ediyorum bütün korkum geçiyor :KK46::KK73:

Back
X