Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arada oluyo ama akinti normal olmasi gereken bisey artan ostrojen hormonuna agli :) korkmaKızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? Tedirginim hep![]()
Benimde sürekli yaşadığım şey merak etme belirtiler arasında varr yani iyiye bile işaret beyazımsı şeffaf akıntı ve ilerleyen aylardada artacakmışş ben artık takmamaya çalışıyorum o hissi:)Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? Tedirginim hep![]()
Hayırlısı olsun canımm aramıza hoşgeldin:) rahat olmaya çalış dicem amaa çokk zor oluyo:)Kizlarr hamileyim ve yeni ogrendimm cok mutluyum ve cok korkuyorum.....ya bebegime bisey olursa diye...
Canım hayırlı olsun ilk zamanlar ben de azcık hareket etsem karnım ağrıyo gibi gelirdi. Arada böyle hisler olur ama ben şuna çok inanırım insan ne düşünürse başına gelir. Sen mutlulukla geçir hamileliğini bu kuruntuları unut. Kendini başka şeylere ver. İlk günler hiç geçmiyo gibi ama sonradan zaman su gibi geçiyo. Bi bakmışssın 3 ayın dolmuş bebişin tutunmuş sanaSelam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?
Kesinlikle katılıyorum herşeyi tersliğe yoruyor insan ama biz ne kadar tedirgin olursak olalım onlar tutunmak içün direniyor pozitif düşünelim ki onlara yardımımız olsun:)Canım hayırlı olsun ilk zamanlar ben de azcık hareket etsem karnım ağrıyo gibi gelirdi. Arada böyle hisler olur ama ben şuna çok inanırım insan ne düşünürse başına gelir. Sen mutlulukla geçir hamileliğini bu kuruntuları unut. Kendini başka şeylere ver. İlk günler hiç geçmiyo gibi ama sonradan zaman su gibi geçiyo. Bi bakmışssın 3 ayın dolmuş bebişin tutunmuş sanapozitif düşün lütfen.
bende yenı hamıleyım daha bı ay bıle degıl ama bende de korku var 2. cocugum olmasına ragmen kendımızı dınlıyoruz sanırımSelam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?
canım ınsallah guzel cevap vermıstır dr nasıl gectı konturolun ınsallah sorunsuz gebelık yasar meleklerımızı kucagımıza bır an once alırızMerhaba arkadaşlar. Ben tam 13 haftalik hamileyim ve 3,4 gündür Rahimde kasılmalar var gün içinde sık sık oluyor tedirginim aynı şeyi yaşayan varmı neden oluyor Rahimde kasılmalar erken mi diil mi normalmi lütfen cvp Dr randevu bu hafta ama yinede sızlere de sormak istedim.