hamileyim ama doktorlar beni korkutuyor:(

kasyer

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
26
0
6
35
İçel Mersin
slm arkadaslar bn yeni üyeyim sizlerle birsey paylasmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum 4 haftalık hamileyim doktorlar kese görünüyor diyo ama yinede riskli diyorlar bir hafta sonra tekra gel kalp atışlarını duyarsak saglıklı diye biliriz diyolar korkuyorum bebegime birsey olmasın :(

slm arkadaslar bn yeni üyeyim sizlerle birsey paylasmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum 4 haftalık hamileyim doktorlar kese görünüyor diyo ama yinede riskli diyorlar bir hafta sonra tekra gel kalp atışlarını duyarsak saglıklı diye biliriz diyolar korkuyorum bebegime birsey olmasın :(

canım içini rahat tut. doktorlar artık çok temkinli konuşuyor arkadasımın basınada geldi günü 2 gün geçti kanda değer cıkıyor fakat bebek gözükmediği için kesin bişey demiyor doktor biraz sabret

bende daha 4 haftalı hamileyim bnmde kese oluştu 6.5 mm oluşma var kasımın 20 sinde kalp atışları duyacağını söyledi doktorum merak etme hepimize söylenenler aynı genelde

Emin ol hepimize aynısı söylendi, stres yapma sakın! daha çok erken , benim bebişin kalp atışı 6+6 da duyuldu normal ultrasonla

çok tesekkürler stres yapmamaya çalışıyorum ama çok cabuk sinirlenir oldum herseye midemde cok bulanıyo iki gündür sizdede aynı belirtiler olmusmuydu

Back
X