slm arkadaslar bn yeni üyeyim sizlerle birsey paylasmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum 4 haftalık hamileyim doktorlar kese görünüyor diyo ama yinede riskli diyorlar bir hafta sonra tekra gel kalp atışlarını duyarsak saglıklı diye biliriz diyolar korkuyorum bebegime birsey olmasın
slm arkadaslar bn yeni üyeyim sizlerle birsey paylasmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum 4 haftalık hamileyim doktorlar kese görünüyor diyo ama yinede riskli diyorlar bir hafta sonra tekra gel kalp atışlarını duyarsak saglıklı diye biliriz diyolar korkuyorum bebegime birsey olmasın
canım içini rahat tut. doktorlar artık çok temkinli konuşuyor arkadasımın basınada geldi günü 2 gün geçti kanda değer cıkıyor fakat bebek gözükmediği için kesin bişey demiyor doktor biraz sabret
bende daha 4 haftalı hamileyim bnmde kese oluştu 6.5 mm oluşma var kasımın 20 sinde kalp atışları duyacağını söyledi doktorum merak etme hepimize söylenenler aynı genelde