hamileyim ama eşim alırmamı istiyor.

lover_sound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
Merhabalar, ben 1 yıllık evliyim.İki gün önce 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.planlı birşey değildi ve eşim istemiyor hem maddi hem manevi olarak hazır değiliz diyor.aldırmamı istiyor bu yüzden.ama ben istemiyorum.ne yapıcağımı bilmiyorum.lütfen bi akıl verin.iki gündür ağlamaktan helak oldum.Çıkar bi yol bulamıyorum.

Tabiki de kıyma o cana, günah. Ne suçu var küçücük bebecik ya. Kürtaj olup rastgele bebeğini nasıl parça parça öldürür insan??? Canım, eşin araştırsın bir kürtaj nasıl olur, videolara fotolara baksın . Belki o zaman vazgeçer :KK43: İnsanın yüreği kaldırmaz.

:KK57:
esınıze soyleyın evlenebılmıs masraf etmısde bı altına bez mı alamıyormus yavrucaga
anne sutuyle beslencek bıtek altını pısletcek mınık
her gelen zaten elınde hedıyesıyle gelır kıyafet falan
kımler kımler cocuk bakıyor

Ayy sakin aldırma bizler bebeğimiz olsun diye o kadar uğraşıyoruz ki o sana rabbımın hediyesi geri çevirme.ben yeni düşük yaptım o kadar üzüldüm ki keşke benimle kalsaydı bebeğim çok isterdim.inan ki aldirirsan sonrasında çok pişman olacaksın eşini bi şekilde ikna et rızkı veren Allah

Elbette durumunu bilemeyiz canim yasam kosullari zorluyor olabilir ama zaten cok luks yasayan insanlar degiliz. Cogumuzun borcu harci var. Ama eşini ikna et derim. Arkadaslarinda dedigi gibi biz olsun diye ugrasiyoruz sonrasinda olsun diye beklemek daha kotu. Birde Rabbim nasibiyle gonderir vardir bundada bir hayir.

Her bebek nasibiyle bereketiyle gelirmis ilerisini bilemeyiz belki bu sana sunulan bir sans ne yapip edip esini ikna et bizler o haberi almak icin ne masraflar dualar ediyoruz bak ben dusuk yaptim hala ruyama giriyor..kurtajda kolay birsey degil

Allah aşkına kıymayın ona çok pişman olursunuz.Allahın bir insana verebileceği en güzel mükafat çocuklar.

Sakın öyle şey olurmu aldırmak ne demek
O kocan bunun vebalini nasıl kaldırır onu dusunsun
Hem bebek rizkiyla geliyor hiç suphen olmasın Allah onun için size kapılar açar sakın eşine uyma

Katil olmayın..
yapmasaydın diyin. .
Yazık miniğe. . :/
Yıllardır bekliyorum. .

Egerger cekten hazir değiliz diyorsaniz sizr kimse aldirmayin diyemez hakkı yok cunku. Ancak siz bebeginizi istiyorsaniz eşinizle oturup konuşun

Merhabalar, ben 1 yıllık evliyim.İki gün önce 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.planlı birşey değildi ve eşim istemiyor hem maddi hem manevi olarak hazır değiliz diyor.aldırmamı istiyor bu yüzden.ama ben istemiyorum.ne yapıcağımı bilmiyorum.lütfen bi akıl verin.iki gündür ağlamaktan helak oldum.Çıkar bi yol bulamıyorum.
Aldırdıktan sonra bir daha bu şansı bulamayacağınızı, gebe kalamama olasılığının arttığını ve ilk gebeliklerde aldırmanın ilerisi için tehlike oluşturacağını anlatarak ikna etmelisin.. Bebek rızkıyla gelir.

aaaaaahhhhh canim benim, ben iki defa ayni seyi yasadim, insan her kocanin karisinin sevincle boynuna atladigi gibi atlamasini hayal ediyor ama oyle olmayinca dunyan karariyor. benim esime bu yuzden ofkem asla bitmeyecek. ve biliyormusun gunahina ayri uzuluyorsun, bir daha cocugum olmaz korkusu. ama artik anne olma, hamilelik hissi bana hic iyi gelmiyor. artik ben anne olmak istemiyorum. ilk duygularim hevesim hersey bogazima dugumlendi. simdi o cocuk mevzusunu aciyor bazen ama inanirmisin zerre heyecan duymuyorum. cunku hamilelik degince gozumun onune sevinmeyen bir baba adayi geliyor. belki bir daha anne olmak hic istemem.

Aldirmayiin kiymayiin bi de sunu dusunun allah korusun ama ya aldirdiktan sonra bi daha cocugunuz olmazsa allah korusun tekrardan yani bi de boyle dusunmesi lazim esinin

Herseyin vakti zamani var sizin bebek icin zamaniniz simdiymis demekki, ve her bebek nasibiyle dogar, esiniz ondan birsey eksilcegini sanmasin tam tersine evinize bereketle gelir o bebek. Vardir Rabbimin bir bildigi deyip ikna edin esinizi.

Sonradan cook pisman olursun..pismanligi yakar kavurur bence..Ikinciyi sitiyorum.Yillardir olmuyor..Olmamasi da ayri bir aci..

X