• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama eşime söyleyemiyorum

Ay hala ciddi ciddi cevap yazıyolar. Şu konuları okurken birkaç mesaj altına bile bakmıyo mu bu insanlar yahu. Hayır sonraki sayfalarda falan da patlamadı ki üye, konuyu açtığı gibi patladı. Yani insanın yorum yazmak için aşağı kaydırırken bile gözüne çarpar yazılanlar çok ilginç.

Doğum kontrol hapı tek başına korunma yöntemi değildir. Israrla istemeyen eşinizin de korunması gerekiyordu. Bunu bilmemeniz bana şu an absürt geliyor düşünmüyoruz ama korunma yöntemi olarak bunu kullanıyoruz diyorsunuz son zamanların trendi haline geldi, kesinlikle istemeyen insanlarda hiç böyle bir şey yaşandığını duymadım. Şu an yapmanız gereken durumu eşiniz ile paylaşmak hem belki eşiniz düşündüğünüzün aksine mutlu olur. İlk tepkisi çok iç açıcı olmasa da kendisini ikna etmeye çalışmayı deneseniz. İnşallah eşiniz bebek haberine sevinir ve bu durum sizin içinde sorun olmaktan çıkar.
Valla gacirt gucurt ses çıkaran tuhaf hissiyat veren ıgrenc prezervatifle de sevisilmiyor yani.
Dogum kontrol hapına güvenme prezervatif tak
Implant taktir
ayetel kursi oku
Maşallah tüm yöntemleri denicez mı. BiŞeyleri yanlış biliyorsunuz Bnece

Ay hala ciddi ciddi cevap yazıyolar. Şu konuları okurken birkaç mesaj altına bile bakmıyo mu bu insanlar yahu. Hayır sonraki sayfalarda falan da patlamadı ki üye, konuyu açtığı gibi patladı. Yani insanın yorum yazmak için aşağı kaydırırken bile gözüne çarpar yazılanlar çok ilginç.
Oysa ki ilk emir bile oku 🤷🏼‍♀️

Ve benim tek yumurtalığım var ona rağmen dünyaya gelmek için üstün çaba sarfetti oğlum. Olur inşallah 🤣
Yıllar önce doktorum tek yumurtalık, ikiye nazaran daha fazla çalışıyor o yüzden gebe kalmak istersen hiç endişen olmasın demişti. Sizinki de fazla mesai yapmış :)

Back
X