Öldüresiye dayak yiyip aldatılan birine boşa gitsin diyenleri mi anlamıyorsunuz?
Hangi kısmını anlayamadınız acaba? Seviyorum ayağına bu sefer dayak yerken ölmesini mi tercih ediyorsunuz?
Bu kadar evlilik ve koca meraklısı insanları da ben anlamıyorum. Ama madem siz ve konu sahibi anlaşıyorsunuz, dayak yemek ve aldatılmanın da sizlerin başınıza gelmesi olağan olandır. Sonuçta affediyorsunuz, yeseniz ne, yemeseniz ne.
öncelikle bi sakin ol ve saldırmaktan vazgeç.
yazdıklarını bi oku istersen, nasıl bir sinir sistemiyle yazdıysan ben koca meraklısı yapmışsın hayal dünyanda.
öncelikle ön yargılarından vazgeçerek insanların görüşlerine de saygı göstermeyi öğren bence.
ben konuya yorum yaptım, sen de konuya yorum yap. kaldı ki benim yorumum seni ilgilendirmez.
sen o zaman kocanla bu sorunları yaşarsan anında boşar ve çöpe atarsın ama başkasının düşüncelerine fikrine karışamazsın
konu sahibine ne güzel dayak yemişsin bir daha ye bayıldım yazmadım öncelikle düzgün okuyun.
ikincisi ben de hamile kalmasının doğru olmadığını söyledim. ancak damacanayı devirdiği için eşinin de buna sinirlenmesi ve aralarında geçen tartışma zaten hiçbir evde olmuyor değil mi?
herkes dayak yiyor demiyorum ayrıca dayağı da savunmuyorum.
ama burda kocasından bir tokat yedi diye boşan diyen ve kendi kocasından dayak yiyen de bir sürü ezik kadın var.
biz de bunlardan bıktık anlayacağınız.
kendi yiyemediği naneleri burada atıp tutanlardan bıktık.
son olarak benim yorumuma karışamazsınız. siz kocanız elini kaldırdığında gider davanızı açarsınız oldu mu