bu kadar sert ve kaba olma hakkını sana kim verdi kızım?ne hakla git öldür bilmemne gibi ağır konuşabilirsin?bellki zor bir dönemden geçen ve desteğe ihtiyacı olan üstelik beklemediği anda gebe kalan hassas biri karşındaki belliki.en azından ben içgüdü ve tecrübelerime dayanarak bunu algılayabiliyorum.sen galiba kendinin yada bi yakınının yaşadığı birşeylerin hıncınıalıyorsun ne bu şiddet bu celal kendine gel frene bas biraz.
öte yandan ben de anneyim ve evlendikten 3 ay sora hamile kaldığımı anladığımda gençtim salaktım cahildim belki korktum utandım ağladım hamile kaldığım için ama hemen kabullendim benimsedim şimdi 10 yaşında bir prensesim var elhamdülillah.kimse anasının karnından anne olarak doğmaz.tamam,kiminin analık dürtüleri kuvvetlidir,çok merhametlidir,bebek bakımında yeteneklidir,algıları gelişmiştir falan..ki ben öyle biriyim kızım için kendimi paralarım o derece(fazlası kötü olsa da)ama herkesin aynı olmasını bekleyemezsin.bazı şeyler zamanla ve tecrübe ederek öğrenilir.sen de yüreklendirici birkaç söze ihtiyacı olan bu anne adayının biraz sırtını sıvazlasan da sevaba girsen çok mu zor??biraz empati yahuuu