Hamileyim ama hazır değilim...

BaharDoganAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
648
5
46
45
Trabzon
Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum... Kazalar,hastalıklar,ameliyatlar... GEcikmem olmuştu stresten dedim ama bugün hamile olduğumu öğrendim... Sevinemedim bile, içim tuhaf, çok garip bir haldeyim... Hİç hazır değilken oldu. Psikolojim de bozuk... Korunuyordum, nasıl olmuş aklıma almış değil...

olmuş işte nee güzel yaa sevinin bence aalhın bir lütfu verilmiş sizee toparlan sorun nedir bilemiyorum ama kendine gel vee başarrrr

canım. tebrik ederim. :71: çok şanslısın. sürpriz yapmış sana yumurcağın. Allah kucağına almayıda nasip etsin. darısı bizim başımıza. :49:

Son düzenleme:
Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum... Kazalar,hastalıklar,ameliyatlar... GEcikmem olmuştu stresten dedim ama bugün hamile olduğumu öğrendim... Sevinemedim bile, içim tuhaf, çok garip bir haldeyim... Hİç hazır değilken oldu. Psikolojim de bozuk... Korunuyordum, nasıl olmuş aklıma almış değil...

of yaaaaaa ben olsun diye cırpınıyom ama sen saskınlık içersindesin........SÜKRET RABBİM E sana arattırmamıs hemen bebiş vermeyi nasip etmiş.......ne mutlu sana..........inşallah bigün RABBİM O güzel mutlulugu bana da ve biz anne olmak isteyen bütün hanımlara nasip eder..............

Hazır degilsen git öldür o zaman! Neden milleti meşgul ediyosun?!

Ayrıca su annelik durumuna nasıl hazır olunuyor çok merak ediyorum dogrusu!!
Ne zannediyosun acaba cocuk sahibi olmayı??

Bence senin zihniyetindekilerin asla asla hamile dahi kalmamaları gerek!! En güzel bu sekilde anlarsın Hazır olup olmamayı!

Bunu uç bebeğine de çok kolay bir sekilde hamile kalmış biri olarak söylüyorum. Hiç hazır hissetmek diye düşünülmez! Zaten annesindir!
Tamamiyle cahillik simariklik ve ilgi çekmeye çalışmak

Milletin lafiyla da dogurucaksan coktan gecmis olsun o bebeğe!

Cocuk sahibi olmak için çabalayan tüm ailelere versin Allah böylesine simarikca davranan insanların hakkını...

Kürtaj karşıtı olmayan hanimlarla Ozel bı forumda bebeği nasıl parcalatacagini detaylariyla konuşabilirsiniz

Şaşkınım çünkü planlanmış birşey değildi. Hazır değilim bilmem anlatabiliyor muyum....

ne mutlu sana, ama sen mutlu değilsin...
Planlanmış bişiy değildi diyorsun,korunsaydınız keşke..Korunarak olduysa da çok şanslısın..

biz 1 yıldır PLANLIYORUZ !!!!!bir yıldır hesap kitap yapıyoruz yumurtlama günü yakalayacağız diye...ömrümde bakmadığım kadar takvimlere bakıyorum......

ne derdin var sııkıntın var bilemiyorum ama keşke bilinçli birlikte olsaydınız o zaman...

Allah 'ım benim gibi çocuk isteyenlerin sesini duy ,istemeyenlerden al, bizlere ver..
biz hep hazırız, bekliyoruz.

amin.

ya korunarak nasıl hamile kalınıyor hakikaten anlamıyorum..Bu insanların seçilmiş insanlar olduğunu düşünüyorum.ne güzel hesaplamadan, strese girmeden ALLAH veriyor..
şükredileceği yerde.....

benim gibi çook isteyen korunmayan binbir dua eden insanlara ver yarabbim...

Psikolojin bozukmuş,birsürü kaza bela ile uğraşmışsınız.Bak şimdi Allah sana bir melek verdi..Şans meleğin, tutunacak bir dalın yaşama sevincin olacak o melek senin..o kadar olumsuzluk içinde düşüneceğin tek olumlu ,güzel temiz şey bu melek olacak..böyle düşünmeni dilerdim..

offfff

canım sen sıkıntılar içindesin heralde ama içine düşünce bebeğin kendinden geçip onun için yaşıyorsun ben bebeğini kaybeden anne olarak konuşuyorum onu yaşatmak için herşeyimi verirdim sana tek şey söyleyim çok şükür de burda o kadar çok insan varki hamile olabilmek için neler yapan insanlar var bende bunu anlamıyrum plal bebek nasıl oluyor gerçekten bebek olmuşsa olmuştur yani plan yapıp hadi hamile kalalım o zaman mı hazır hissedeceksin kendini :43:ama şöyledee bişey var neler yaşıyorsun bilemeyiz ruh halin neler yaşadın ama bence tadını çıkar zaten fasulyeyi ultrasonda gördüğün an herşey bitecek sana öyle söyleyim:16:peki hazır değildim diyorsun ne geçiyor aklından merak ettim ne yapmak istiyprsun

Şaşkınım çünkü planlanmış birşey değildi. Hazır değilim bilmem anlatabiliyor muyum....

Bazen öyle tepkiler veriyor ki konu açanlar.
Buradakilere neden tepki veriyorsun onlar mı hamile bıraktı seni ?
Allah işte,korunmuşsun ama vermiş.Allah'ın hikmeti.
Yani bunu anlamak çok mu zor ,bilmem anlatabiliyor muyum ?

ummadıgın bır anda geldi aksine seni gülümsetmesi lazım bukadar kotu olaylar atlattıgın bır durumda..sana ummadıgın güzellikler getirecek,hayatında müthiş değişikler olacak farkında değilsin belki ama doğduktan sonra bu ettiğin laflara çok ama çoook üzüleceksin biliyorum şuan psikolojın yerınde değil saglıklı düşünemiyosun..!
rabbım senı mukafatlandırmış sabrına karşılık..böyle hazır değildim falan deme allahın gücüne gider sağlıklı olsun diye dua et kardeşim hiç yakışmıyor inan bu tavırlar..!

senın bu tavrın neye benzıyor bılıyor musun..Kpss'den 95 alıp " 95le atanır mıyım acabaaa?! " diye 70-80 puan alıp yıne de atanırım inşallah diyen umutlu ınsanlara inat yapanlara..!!

kpss'den cok cektıgım ıcın bu örnegı verdım yanlış anlaşılmasın..çeken bilir..:))) ama artık kpssyı bıle takmıyorum,allah saglık versın umrumda değil..:)
sen de şükret haline ve bu kadar olumsuz düşüncene ragmen bebegının saglıklı dogması buyumesı ıcın dua et..

1. ciddi şekilde korunuyordum.

2. kürtaj aklımdan geçmedi-geçmiyor, bu berbat zamanımda nasıl atlatabilirim, neler yapabilirim destek istedim sizden çünkü benim bir ailem yok omzunda teselli bulabileceğim!

3. çok anlayışsızsınız. dilerim benim yaşadığımı allah size yaşatmaz beni kınadığınız ve durumumu bilmeden acımasızca eleştirdiğiniz için

4. sustum, daha da bir şey yazmam. insanlardan destek beklemek en büyük hatam oldu zaten.

SAYIN MOD KONUMU KİTLER MİSİNİZ?

Son düzenleme:
Hazır degilsen git öldür o zaman! Neden milleti meşgul ediyosun?!

Ayrıca su annelik durumuna nasıl hazır olunuyor çok merak ediyorum dogrusu!!
Ne zannediyosun acaba cocuk sahibi olmayı??

Bence senin zihniyetindekilerin asla asla hamile dahi kalmamaları gerek!! En güzel bu sekilde anlarsın Hazır olup olmamayı!

Bunu uç bebeğine de çok kolay bir sekilde hamile kalmış biri olarak söylüyorum. Hiç hazır hissetmek diye düşünülmez! Zaten annesindir!
Tamamiyle cahillik simariklik ve ilgi çekmeye çalışmak

Milletin lafiyla da dogurucaksan coktan gecmis olsun o bebeğe!

Cocuk sahibi olmak için çabalayan tüm ailelere versin Allah böylesine simarikca davranan insanların hakkını...

Kürtaj karşıtı olmayan hanimlarla Ozel bı forumda bebeği nasıl parcalatacagini detaylariyla konuşabilirsiniz

bu kadar sert ve kaba olma hakkını sana kim verdi kızım?ne hakla git öldür bilmemne gibi ağır konuşabilirsin?bellki zor bir dönemden geçen ve desteğe ihtiyacı olan üstelik beklemediği anda gebe kalan hassas biri karşındaki belliki.en azından ben içgüdü ve tecrübelerime dayanarak bunu algılayabiliyorum.sen galiba kendinin yada bi yakınının yaşadığı birşeylerin hıncınıalıyorsun ne bu şiddet bu celal kendine gel frene bas biraz.

öte yandan ben de anneyim ve evlendikten 3 ay sora hamile kaldığımı anladığımda gençtim salaktım cahildim belki korktum utandım ağladım hamile kaldığım için ama hemen kabullendim benimsedim şimdi 10 yaşında bir prensesim var elhamdülillah.kimse anasının karnından anne olarak doğmaz.tamam,kiminin analık dürtüleri kuvvetlidir,çok merhametlidir,bebek bakımında yeteneklidir,algıları gelişmiştir falan..ki ben öyle biriyim kızım için kendimi paralarım o derece(fazlası kötü olsa da)ama herkesin aynı olmasını bekleyemezsin.bazı şeyler zamanla ve tecrübe ederek öğrenilir.sen de yüreklendirici birkaç söze ihtiyacı olan bu anne adayının biraz sırtını sıvazlasan da sevaba girsen çok mu zor??biraz empati yahuuu:19:

Çok Şanslısın çoookkkkk
Öyle şanslısın ki sen farkında değilsin
mutlu ol bence hazır değilim demekte ne demek
anneliğin hazır olma durumumu varmış yani
Mumla arıyoruz bulamıyoruz
ne gözyaşları döküyoruz.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Ama istemiyorum hazır değlim deme asla
Rabbimin gücüne gider
Sağlıklı olsun hayırlı olsun diye dua et bence....

canımm öncelikle bebeğin sağlıklı sıhhatli gelir inş. rabbim senin bu zorlu süreçte bir nebze olsun yüzünü gülmeni başka şeyler düşünmeni istemiş hazır olman için önünde tam 9 ay var rabbim böyle bir zamanı bu yüzden koymuşş hem bebek gelişsin hem anne hazırlansın diye psikolojin içinse bir uzman yardımı alarak böyle bir haberi bence üzüleceğin değil sevineceğin bir haber haline dönüştür nice nice insanlar uğraşıp sahip olamazken sen oluyosun bu açıdan bakarak ve şükrederek gelecek misafirin sağlıklı olarak gelmesi için dua et ve senin yavrun olan senin bir parçan olan şeye kıyma allah en kısa zamanda şifa ve hayırlı bütün isteklerini versin inş

1. ciddi şekilde korunuyordum.

2. kürtaj aklımdan geçmedi-geçmiyor, bu berbat zamanımda nasıl atlatabilirim, neler yapabilirim destek istedim sizden çünkü benim bir ailem yok omzunda teselli bulabileceğim!

3. çok anlayışsızsınız. dilerim benim yaşadığımı allah size yaşatmaz beni kınadığınız ve durumumu bilmeden acımasızca eleştirdiğiniz için

4. sustum, daha da bir şey yazmam. insanlardan destek beklemek en büyük hatam oldu zaten.

SAYIN MOD KONUMU KİTLER MİSİNİZ?

canım benim seni çok iyi anlıyorum en son mesajını okumadan yukarıdaki mesajı yazmışım çünkü ben senin adına sinirlendim.kimsenin sana o ağır sözleri söylemeye hakkı yok.ben senin yanındayım canım lütfen üzülme kimsenin lafına da aldırış etme.bir avuç haset insan olarak düşün gül ve geç.onların da kimbilir ne yaraları varki belki de sen kaşıdın böyle atıl kurt moduna geçtiler..:19:kimi bebeğini kaybetmiş,kimi tedaviyle bile gebe kalamamış belki bir sürü dertli insan var ve böyle senin gibi hoop diye zahmetsiz hamile olanlara sinir olanlar olabilir.kimse kızmasın valla gerçekleri konuşuyorum üstelik ben onları da iyi anlıyorum çünkü ben de 6 ay önce erken doğum yaparak bebişimi kaybettim herşeyi hazırdı, az kalsın ben de ölüyordum uzun hikaye bazı arkadaşlar bilir.herneyse,ama herşey kader kısmet sonuçta,kime ne verip vermeyeceğine Yaradan karar verir,bazıları çatlasa da patlasa da kaderinde yoksa istediğine sahip olamaz.
güzelim ben de senin gibiydim ilk bebişime hamile kaldığımda,inanki Allahın bir bildiği var,yavrun kısmetiyle ve türlü türlü güzelliklerle gelecek,herşey çok güzel olacak inan.yeterki sen,bebişin sağlıklı olun gerisi önemli diil.ailem yok diyosun biz senin ailen oluruz samimiyetle söylüyorum.burada herkes o kötü mesajları yazanlar gibi değil.seni bir abla kardeş sıcaklığıyla kucaklayan bir sürü insan da var.tamammı canım?sevgiler,seni ve bebişini Allaha emanet ediyorum:16:

çok zor allah kolaylık versin aileniz eşiniz eşinizin ailesi vs. yok mu yakınınızda??? Sizi durumunuzu yaşadıklarınızı bilen bir yakınınıza danışsanız nasıl olur??*

öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Allahın kucagına almayı nasip etsin inşallah ... bende uzun süredir gebe kalmaya çalışanlardan biriyiim ... cok sıkıntılıbir dönemdeyim ve hazır değilim demişsin belkide Allah'ım bunca sıkıntıdan sonra sana böyle bir hediye armağan etmek istemiştir?? ben bu kadar cok istememe rağmen belki bende ilk duydugumda hazır değilmişim demekki derim çünkü anne olmak hem çok zor hemde bir o kadar güzel bir duygu insan korkulara kapılabilirim bakabilcekmiyim?? ona güzel bir hayat verebilcekmiyim? iyi bi anne en önemlisi aile olabilcekmiyiz ?? inşallah dediklerimi anlamışsındır aslında bu biraz da hamilelikteki hormon değişikliklerindendir :)

bu kadar sert ve kaba olma hakkını sana kim verdi kızım?ne hakla git öldür bilmemne gibi ağır konuşabilirsin?bellki zor bir dönemden geçen ve desteğe ihtiyacı olan üstelik beklemediği anda gebe kalan hassas biri karşındaki belliki.en azından ben içgüdü ve tecrübelerime dayanarak bunu algılayabiliyorum.sen galiba kendinin yada bi yakınının yaşadığı birşeylerin hıncınıalıyorsun ne bu şiddet bu celal kendine gel frene bas biraz.

öte yandan ben de anneyim ve evlendikten 3 ay sora hamile kaldığımı anladığımda gençtim salaktım cahildim belki korktum utandım ağladım hamile kaldığım için ama hemen kabullendim benimsedim şimdi 10 yaşında bir prensesim var elhamdülillah.kimse anasının karnından anne olarak doğmaz.tamam,kiminin analık dürtüleri kuvvetlidir,çok merhametlidir,bebek bakımında yeteneklidir,algıları gelişmiştir falan..ki ben öyle biriyim kızım için kendimi paralarım o derece(fazlası kötü olsa da)ama herkesin aynı olmasını bekleyemezsin.bazı şeyler zamanla ve tecrübe ederek öğrenilir.sen de yüreklendirici birkaç söze ihtiyacı olan bu anne adayının biraz sırtını sıvazlasan da sevaba girsen çok mu zor??biraz empati yahuuu:19:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:aynennn !!!!!!!!!!!1

Back
X