Hamileyim Ama Hiç Belirti Yok

TUNXIXXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
33
6
86
Arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne ağrı nede başka bişey yok.sanki hamile değilmişim gibi.ama ben hissetmek isterdim.böyle hiç problemsiz geçiren oldumu.pazartesi doktora gidicem ama çok endişeliyim acaba bişeymi oldu karnımda bebeğe diye.:1no2:

herkezde olucak diye bir kural yok. bendede dokuz ay boyunca hiç bulantı olmamıştı. hatta bir ara hissetmiyorum sanmıştım ama içinde bebeği zaten hissetmiyormuşsun sadece tıkırtılar oluyomuş :roflol: ağrı yok bulantı yok daha ne istersin :oklava: korkma sadece kanaman ve aşırı ağrın varsa sorun olur. relax ol.

7 yaşında bir kızım daha var.bu ikinci hamileliğim.ama onda böyle olmamıştı.bulantı ve kusmalar yüzünden evden bile çıkamıyordum.bunda ise hamile olduğumu bile unutucam nerdeyse.dün gece hiç uyumadım endişeden.

tatlımm bende hamile olduğumun yeni yeni farkına varıyorumm bebeğimin hareketlerini hissettikçe..benimde ne bulantım ne ağrılarım oldu bence takılma böyle şeylere tadını çıkar elinde poşetle gezen çok arkadaşım oldu inan eğlenceli bişi değil o bulantılarr..ALLAH hayırlısıyla yüzünü görmeyi kısmet etsin

birde geçen gün belki çok erken ama canım mangalda pişmiş kırmızı et istedi.gece 11 de bile olsa yedim.dedilerki oğlun olacak herhalde,et istersen öyle olur.şimdi benim bir kızım var.birde oğlumuzun olmasını çok istiyoruz.bu et hikayesini duydunuzmu

evet bende duydum et, peynir gibi proteinli şeyler canın çekerse erkek olurmuş:) allah herkesin gönlüne göre versin.

amin ilgnur.aslında biliyorumki daha rahme düşer düşmez cinsiyeti belliymiş.ama yinede gönlümüzden geçiyor.hayırlısı

ay ne mutlu sana tadini cikar iste.ben tuvaletten cikamiyordum migdem cok bulaniyordu.

ay ne mutlu sana tadini cikar iste.ben tuvaletten cikamiyordum migdem cok bulaniyordu.

evet su.ilk hamileliğimde bende öyleydim.benim alt komşum dış gebelik yaşadığını ve ameliyat olduğunu anlattı dün.sanırım bende hamilelik psikolojisi ile hiç bir hamilelik belirtim yok.acaba bi aksilikmi var diye iki gündür kendi kendimi yedim.pazartesi içim rahatlayacak inşallah.gerçi arkadaşlar rahattılar biraz olsun.teşekkürler

bende suan 14haftalik hamileyim bendede hic belirti olmadi ne midem bulandi ne basim dondu hic asermiyorum bazen diyorum bi adetim gelmedigi icin inaniyordum doktora gittim ultrasyonda bakacak korktum sanki doktor bakacak burda bisey yok diyecek diye ama bebisimi gorunce inandim hic korkma

hanımlar endişeleriniz boşuna dır işallahh rabbim bebişlerinizi sağlıkla almayı nasip etsin sizee

benimde hiç bulantım olmadı bikere kustum hamileliğim boyunca oda midemi üşütmüşüm de o yüzdenn..herkeste mide bulantısı kusma olcak diye bişey yokkiştakma kafanı sen bunlara canım..

aahh ahh ne güzel valla hamileliginizin tadını cıkarın biz cıkamıyoruz banyodan valaa öğürr öğürr şikayet etmeyin bence ;)

Benim bulantılarım 7.haftada başladı.9.haftadayım şu an ama 2 haftadır çok kötü bir haldeyim.Belki seninkiside sonra başlayacaktır.

aahh ahh ne güzel valla hamileliginizin tadını cıkarın biz cıkamıyoruz banyodan valaa öğürr öğürr şikayet etmeyin bence ;)

ayy evet canım sana katılıyorum 1 aydır rahatım cok sukur ama halen sabahları bır ogurtudur gıdıyo.ama bunlar guzel seyler ALLAHIM onlara saglık versın

Benim bulantılarım 7.haftada başladı.9.haftadayım şu an ama 2 haftadır çok kötü bir haldeyim.Belki seninkiside sonra başlayacaktır.

canım mesela kendimi dinliyorum.ne istiyorum ne yesem diye.hiç birşey istemiyorum.hatta iştahım kapandı.göğüs agrılarımda hafifledisanırım bende ultrasonda görene kadar içim rahatlamayacak.

canım benim hiç kafana takma her bünye farklı ne güzel belkide hiç bulantı olmıcak benimde daha bugün başladı bulantılarım başta bende senin gibiydim

Ayy valla tıpkı eski ben gibi bu arkadaşlarda, bence de hiç kimse şu bulantı olayını merak etmesin, başta benimde hiç olmamıştı, benim niye olmuyo deyip duruyordum,geçen ay 3-5 gün çektim şu bulantı olayını işte ogün, aman rabbim bunlar olmayınca daha iyi imiş demedim mi :) Çok şükür hafif belirtiler ile idare ediyoruz şimdi, bir de bebişimin cinsiyetini öğrensek hayırlısı ile :)

arkadaşım bende 5 haftalık hamileyim bendede belirtiler başlamadı henüz ama doktor yakında başlayacak diye ilaç verdi doktora gitmediysen git çünkü folik asit diye çok önemli bir vitamin veriyor bebek için çok önemliymiş int. araştırdım ben öğrenir öğrenmez gitmiştim doktora iyikide gitmişim dünde kontrole gittim yani öyle düşünme belirtiler daha sonra başlıyomuş dün doktor bana öyle dedi bir kaç gün sonra başlayacak bulantı hapını al yanında bulunsun dedi o yüzdem merak etme ama doktora git vitaminlerii mutlaka al

Back
X