arkadslar 6+1 hamileyim ama hiç bir belirtim yok. çok korkuyorum önceside düşük sonuçlnmıştı. nolur bana yazın.çok endişeleniyom.
6+1 deyim haftaya doktora gideceğim demişsiniz.. henuz hiç gitmedinizmi??? Acaba ben çok acelecimiyim şu an 5+3 deyim ama simdiye kadar 2 kez gittim kontole bebeğim gerektiği kadar büyüyormu hamilelik doğru yerdemi başlamış öğrenmek için:))) daha öncedende 3 haftalık bir düşük yaşamıştım ondandır herhalde bu evhamım...
canım valla evhamdın mı bilmem benim ilk gebeliğim ama bencede kontroller çok önemli. ben almanya doğumluyum annem anlatır düzenli dr. kontrollerine giden annelere doğumda hediye verilirmiş. bir miktar para.düşünün yani teşvik olarak. bence evde gebelik testi yapıp pozitifi görünce bile hemen dr.a gidip kan testi yapılmalı.sonra keseye bakmak için dr.a gidilmeli. sonra yine kese dolumu diye bakmaya gidiceksiniz sonra kalp atışı kontrolü derken zaten 5.haftadan itibaren nerdeyse her hafta dr.a gidiyosun. ben 10 hafalık gebeyim başlangıçta 5. haftada,6.haftada 8.haftada ve artık 3 haftada bir gidiyorum. bende her kontrol çok önemli benim eşimde valla hiç kaçırmadı hep benimleydi. benden daha hevesli bebişimizi usg de görmeye. biz işi sıkı tutalımda kötü bir süprizle karşılaşmayalım.
arkadslar 6+1 hamileyim ama hiç bir belirtim yok. çok korkuyorum önceside düşük sonuçlnmıştı. nolur bana yazın.çok endişeleniyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?