hamileyim ama hiç belirtim yok.. çok endişeliyim..

ulvis

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
4
0
286
Antalya
arkadslar 6+1 hamileyim ama hiç bir belirtim yok. çok korkuyorum önceside düşük sonuçlnmıştı. nolur bana yazın.çok endişeleniyom.

hiç korkma canım ya benim bi arkadaşımın da hiç olmadı belirtisi...ama şimdi 5 aylık hamile..herkeste belğirti olcak die bişey yok..benimde ilk kızımda göğüslerim felaket şişti..ama şimdide 5 aylık hamileyim vede ilk zamanlar hamile olduğumu anlıyamamıştım..çünkü göğüslerimde hiç belirti yoktu..endişelenme...

Doktora gitmedinmi canım ? hem bi düşüğün var diye buda düşük olacak değil. böyle olumsuz düşünme. Hiçbir belirti olmayabilir yada bu haftada bulantılarında başlayabilir. Belirti olmaması seni korkutmasın. Benimde ilk kızımda hiçbir belirtim yoktu ama şimdikinde 1 aydan fazla bulantı ve her türlü belirtiyi yaşadım. Hepsinde farklı oluyor yani.

ben 5 haftayı bitirdim.. bugün kontrolüm vardı kese büyüyormu diye bakıldı.. aynı şekilde benimde ne bulantım ne ağrım sızım var.. sadece azıcıcık göğüslerim hassaslastı sanki.. doktora söyledim endişelenme dedi her kadında her belirti aynı şekilde olmazmış.. ama yinede haftaya randevu verdi kalp atışlarını kontrol etmek için.. bir problem olacağını sanmıyorum ama istersen bi doktoruna danış.. sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle..

sağolun kızlar ne bilim öncede düşük yapınca korkuyorum işte.haftaya doktora gidicem inşlh kötü bişyle karşılşmam.bebişimi sağ salim elime alırım.

arkadslar 6+1 hamileyim ama hiç bir belirtim yok. çok korkuyorum önceside düşük sonuçlnmıştı. nolur bana yazın.çok endişeleniyom.

hiç korkma ben suan 21+1 deyim ve ben 2 aylık ken öğrenmiştim hamile olduğumu ve hiç belirtim bile olmamıştı gayet de sorunsuz gidiyor şuan şükürler olsun .... inş seninkiside sorunsuz bir hamilelik dönemi olur Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına :Saruboceq:

6+1 deyim haftaya doktora gideceğim demişsiniz.. henuz hiç gitmedinizmi??? Acaba ben çok acelecimiyim şu an 5+3 deyim ama simdiye kadar 2 kez gittim kontole bebeğim gerektiği kadar büyüyormu hamilelik doğru yerdemi başlamış öğrenmek için:))) daha öncedende 3 haftalık bir düşük yaşamıştım ondandır herhalde bu evhamım...

canım valla evhamdın mı bilmem benim ilk gebeliğim ama bencede kontroller çok önemli. ben almanya doğumluyum annem anlatır düzenli dr. kontrollerine giden annelere doğumda hediye verilirmiş. bir miktar para.düşünün yani teşvik olarak. bence evde gebelik testi yapıp pozitifi görünce bile hemen dr.a gidip kan testi yapılmalı.sonra keseye bakmak için dr.a gidilmeli. sonra yine kese dolumu diye bakmaya gidiceksiniz sonra kalp atışı kontrolü derken zaten 5.haftadan itibaren nerdeyse her hafta dr.a gidiyosun. ben 10 hafalık gebeyim başlangıçta 5. haftada,6.haftada 8.haftada ve artık 3 haftada bir gidiyorum. bende her kontrol çok önemli benim eşimde valla hiç kaçırmadı hep benimleydi. benden daha hevesli bebişimizi usg de görmeye. biz işi sıkı tutalımda kötü bir süprizle karşılaşmayalım.

belirtiler bazı kişilerde geç olabiliyo bazı hamilelerde hiç belirti olmuyo.bence doktora gitmenizde fayda var

bende aynı sırayla gidiyorum.. ilk kendim test yaptım sonra kan testi.. Kese varmı hamilelik dogru yerdemi diye gittim geçen haftada kesede bebek varmı diye:) bu cumada fasulyemin kalp atışları için gidiyoruz ve sadace 5 haftalık hamileyim.. eşlerinde önemi desteği büyük tabiki benimkide pek heyecanlı.. başta temkinli olalımda olan üç beş kuruşumuza oluversin...

canm ben de 6 haftalık hamileyim ve hiç bi belirti yok dk kesenin oluşmaya başladiğini ve bebişimin yaklaşik 7mm oldugunu söyleyene kadar inanamadım hamile olduğumayerimseniben ama şimdi çok mutluyum inşallah tüm hamileliğim boyunca böyle devam eder ve hiç bi sorun yaşamam diyorum.umarım sen de öle olursun opuyorumnanaktan

Benimde 5. Hafta dolmak üzere bir doktor biraz bekle 6. Haftaya kadar hemen kese görülmez dedi. Sizde görüldü mü acaba kese 5. Haftada randevu alıcam salı gününe artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…