hamileyim ama hic bir sey hissetmiyorum

loram canım bencede arkadaşlar gibi bende diyeyim ne istiyon kız ne güzel işde:)))) kolay geçireceksin demek...ama yani eğer çok hisetmek istersen eğer bebeğini düz kanpeye yat yada geceleri sırt üstü ve bekle kasılarında pıtır pıtır diye şeyleri hisedeceksin bunun anlamı senın rahmıının hızlı bir şekilde büyümesinden dolayı olan bir his yani:)) birde daha dur bakalım 6. haftadasın hamile olan arkadaşalarr 7-8 haftada sona kend,lerini kötü hisettiler...

o pitir pitirliklari hep hissediyorum kus gibi sanki icinde kalp atiyor ay isallah bebisim ondan sagliklidir cnm cok sagol

canım benim ne mutlu sana benim arkadaşım daha bebek ramme düşer düşmez mide bulantısı baş dönmesinden ayakta duramıyodu..... her şey kokuyodu ona hayatı kabusa dönmüştü.. sen çok şanslısın rabbim sağlık sıhatle sorunsuz hamişliğinim devamını nasib etsin ve yavruna kavuşmayı....
ayyy ne güzel ya.. ne mutlu sana.. dilerim bizde yaşarız o güzellikleri....

o pitir pitirliklari hep hissediyorum kus gibi sanki icinde kalp atiyor ay isallah bebisim ondan sagliklidir cnm cok sagol

canım işde o hisettiğin bebeğin içinde büyüdüğü için rahmin genişleme çalışıyor ondan hisediyorsun canım:)evet canım kendini üzme sakın herşey yolunda ve bebeğinde sağlıklıdır canım..a.s.

ya kizlar 6 haftalik hamileyim amane bir mide bulantisi ne bas donmesi hic bir sey hissetmiyorum sadece cok uyuyorum ve goguslerim agiriyor sizce yolunda gitmeyen biseymi var neden midem bulanmiyorki benimm:((:1no2::1no2:
ccanım bende aynı senin gibi hiçbişi hissetmemişdim ..ama bunun için üzülme aksine s sevin.benim arkadaşım 9 ay boyunca hep yattı..bünyeden bünyeye değişir o..bir de derlerki iyi huylu sakin bebekler anne karnındada problemsiz olurlarmış..valla ben de diyenlerin yalancısıyıma.s inş senin bebiş de sakin olur ve doğuncada seni fazla zorlamaz..a.s

Lora'cığım çok yersiz endişeler kurup stres yaratıyorsun kendine farkında mısın? Ve bu stres bebeğini de etkiliyor, o yüzden bence hemen rahatlamaya çalış. Mide bulantısı bende de olmadı doğru dürüst 9. haftada falan biraz başladı bulantım oda çok azdı zaten şuan 14. haftadayım hala arada nadiren oluyor ki o da çok şiddetli değil, bugüne kadar hiç kusmadım mesela. E bebeğim de gayet sağlıklı sorunumuz olsa doktorum söylemezmiydi. Baş dönmesi de herkeste olacak diye birşey yok, yine ben bu 14. haftada topu topu iki kere başım döndü, birinde zaten kan almışlardı o yüzden bayıldım açlıktan ve yorgunluktan ve de korkudan sırnaşık şey bir de geçen hafta sabah birazcık döndü o kadar. E senin düşüncene göre ben hayli hayli anormalim o zaman dimi ama

loracım tebrikler sağlıklıla kucağına alırsın inşallah bence bunları hiç kafana takma keseyi görmüşsün işte ne güzel tadını çıkar iyi düşün iyi olsun arkadaşım

Lora'cığım çok yersiz endişeler kurup stres yaratıyorsun kendine farkında mısın? Ve bu stres bebeğini de etkiliyor, o yüzden bence hemen rahatlamaya çalış. Mide bulantısı bende de olmadı doğru dürüst 9. haftada falan biraz başladı bulantım oda çok azdı zaten şuan 14. haftadayım hala arada nadiren oluyor ki o da çok şiddetli değil, bugüne kadar hiç kusmadım mesela. E bebeğim de gayet sağlıklı sorunumuz olsa doktorum söylemezmiydi. Baş dönmesi de herkeste olacak diye birşey yok, yine ben bu 14. haftada topu topu iki kere başım döndü, birinde zaten kan almışlardı o yüzden bayıldım açlıktan ve yorgunluktan ve de korkudan sırnaşık şey bir de geçen hafta sabah birazcık döndü o kadar. E senin düşüncene göre ben hayli hayli anormalim o zaman dimi ama

canim ya ne yapayim cok korkuyorum iste elimde degil bugun ne oldu biliyomusun beyaz adet olacakmisim gibi agrim ve sancim oldu sence normalmi bu annemi aradim aslinda normal degil dedi cok korkuyorum ya beyaz cok bir pazartesi gelsede artik ne oldugunu ogrensek cok tedirginim bugun 6+1 haftalik olduk ama bu adet sancisi normali sence ya simdi gecti gerci ne olur cevap yaz beyaz icimi rahatlattir cok huzursuzm cokkk

Loracım bende senin gibi bende belirti yok diye sızlanmıştım sonra alsana belirti diye benim bulantılar başladı :)
12+5 im ama hala devam ediyo bulantılarım.

benimkide senin gibi yoktu önceleri.Ben bebeğin kap atışlarının başladığı zamanlarda bulantılarımın başladığını gördüm.

İnşallah senin bulantın olmaz.Olsa da çabuk geçer.

canım benim güzel Loracım doktor birşey söylemeden bilemeyiz elbette, ama benzeri şeyleri yaşıyoruz. Benim de o dönmelerde adet ağrısına benzer ağrılarım oolmuştu hatta böyle bir sıvı geliyor gibi hissediyordun tmm diyordun heralde bebek düştü. Ama çok şükür öyle bir şey olmadı, bir arkadaşım bebek rahime yerleşmeye çalıştığı için bu dönemde o ağrıların olabileceğini söyledi, yengemde normalde eğer hamiş olmasaydık o günler hemen hemen adet günlerimize denk gelecekti o yüzden sanki aynen adet oluyormuşsun gibi belirtiler, ağrılar olabilir dedi, o öyle dedikten sonra araştırdım internetten bir yerde okudum,ilk 3 aylık dönemde bebek rahme tutunmaya çalışırken aynı zamanda vücutta kendini hamileliğe hazırlıyor, daha bu değişimin şokunu yaşıyor yani bundan dolayı her ayadet dönemi zamanlarımızda sanki adetmişiz gibi bazı şelyer yaşanabilirmiş. Ben ona bağlamıştım o zaman, hatta doktora bile sormadım unuttum. Muhtemelen öyle birşeydir seninki de panik yapma güzelim ya, sakınan göze çöp batar demişler biliyorsun, ha bu demek değil ki hiç ilgilenmeyeceğiz laylamlom olacağız, tabiki herşeyi öğreneceksin ve dikkat edeceksin kendine ama lütfen bunu abartıp kendine stres yaratma, hamileliğini işkenceye dönüştüyorsun. Yarına ne kaldı şurada, gidersin doktoruna da sorarsın için rahat eder. Yarın hiç birşey çıkmayacak bak herşey yolunda gidecek emin olabilirsin. Ben bu ay seninle ilgili hiç birşeyde yanılmadım biliyorsun :)) Sen sadece dikkat et kendine, diğer yönden bir tehlike, bir problem varsa doktor hemen çözüm bulmaya çalışacaktır. Tamammı canım anlaştık mı? a.s.

canım benim güzel Loracım doktor birşey söylemeden bilemeyiz elbette, ama benzeri şeyleri yaşıyoruz. Benim de o dönmelerde adet ağrısına benzer ağrılarım oolmuştu hatta böyle bir sıvı geliyor gibi hissediyordun tmm diyordun heralde bebek düştü. Ama çok şükür öyle bir şey olmadı, bir arkadaşım bebek rahime yerleşmeye çalıştığı için bu dönemde o ağrıların olabileceğini söyledi, yengemde normalde eğer hamiş olmasaydık o günler hemen hemen adet günlerimize denk gelecekti o yüzden sanki aynen adet oluyormuşsun gibi belirtiler, ağrılar olabilir dedi, o öyle dedikten sonra araştırdım internetten bir yerde okudum,ilk 3 aylık dönemde bebek rahme tutunmaya çalışırken aynı zamanda vücutta kendini hamileliğe hazırlıyor, daha bu değişimin şokunu yaşıyor yani bundan dolayı her ayadet dönemi zamanlarımızda sanki adetmişiz gibi bazı şelyer yaşanabilirmiş. Ben ona bağlamıştım o zaman, hatta doktora bile sormadım unuttum. Muhtemelen öyle birşeydir seninki de panik yapma güzelim ya, sakınan göze çöp batar demişler biliyorsun, ha bu demek değil ki hiç ilgilenmeyeceğiz laylamlom olacağız, tabiki herşeyi öğreneceksin ve dikkat edeceksin kendine ama lütfen bunu abartıp kendine stres yaratma, hamileliğini işkenceye dönüştüyorsun. Yarına ne kaldı şurada, gidersin doktoruna da sorarsın için rahat eder. Yarın hiç birşey çıkmayacak bak herşey yolunda gidecek emin olabilirsin. Ben bu ay seninle ilgili hiç birşeyde yanılmadım biliyorsun :)) Sen sadece dikkat et kendine, diğer yönden bir tehlike, bir problem varsa doktor hemen çözüm bulmaya çalışacaktır. Tamammı canım anlaştık mı? a.s.

beyazcim inan su serpiyorsun icime canim benimsin cok cok tesekkur ederim nolur benim icin dua et yarin kusumun minik kalp atisini duyabileyim iste o zaman dunyaya tekrar gelmis gibi hissedecem kendimi.ama simdi elimde degil iki dusuk olunca insan tedirgin oluyo boyle.gerci digerlerinde keseyi bile gorememistik ve hep lekelenmem vardi ama bunda cok sukur boyle seyler yasamadim.ama yinede olmuyor iste olmuyor hamile kalmaya calismak bir dert kalinca sagliklimi diye dusunmek ayri dert rabbim hepimizin yardimcisi olsun isallah bu arada masallah ya daha dun haberini almistik ne hemen 14 haftalik oldun sen ya ayy darisi basima isallah o gunleri gormek nolur bana dua etmeye devam et beyazim sen benim ugurumsun biliyorsun bunuuuuu

Loracım bende senin gibi bende belirti yok diye sızlanmıştım sonra alsana belirti diye benim bulantılar başladı :)
12+5 im ama hala devam ediyo bulantılarım.

benimkide senin gibi yoktu önceleri.Ben bebeğin kap atışlarının başladığı zamanlarda bulantılarımın başladığını gördüm.

İnşallah senin bulantın olmaz.Olsa da çabuk geçer.

canim inanirmisin olsun da hissedeyim bebisimi diyorum hep boylesi daha bi iskence geliyor inan ya iyimi sagliklimi acaba sorun varmi demek daha kötü ama tabi cekmeyen de bilemez isallah benimde bu haftadan sonra baslar belirtiler bana dua et nolur cnm ya

beyazcim inan su serpiyorsun icime canim benimsin cok cok tesekkur ederim nolur benim icin dua et yarin kusumun minik kalp atisini duyabileyim iste o zaman dunyaya tekrar gelmis gibi hissedecem kendimi.ama simdi elimde degil iki dusuk olunca insan tedirgin oluyo boyle.gerci digerlerinde keseyi bile gorememistik ve hep lekelenmem vardi ama bunda cok sukur boyle seyler yasamadim.ama yinede olmuyor iste olmuyor hamile kalmaya calismak bir dert kalinca sagliklimi diye dusunmek ayri dert rabbim hepimizin yardimcisi olsun isallah bu arada masallah ya daha dun haberini almistik ne hemen 14 haftalik oldun sen ya ayy darisi basima isallah o gunleri gormek nolur bana dua etmeye devam et beyazim sen benim ugurumsun biliyorsun bunuuuuu

yaa teyzesi, hemen büyüyor minik kuşlarımız işte böyle, inşallah senin de bebeğinin böyle 14 haftalık haberlerini alıcaz,sen gönlünü ferah tut güzelim, hiiç endişelenme. Sen daha önce düşük yaptın bu konuda haklısın, biraz daha risk fazla belki bu yüzden. Ama her seferinde aynı şey olmaz. Yarın duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını pıt pıt pıt o kdar hızlı atıyor ki kalpleri loracım şaşırıp kalıcaksın duyunca. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, senin için dua edeceğim.

canım lora stres yapma herşey allahın izniyle hamileliğin güzel ilerleyecek ve kalp atışınıda yakında duyucaksın .Allaha emanet bebeğin korkma herşey yolunda gelişiyor rahminde annesi .şuan hamileliğin tadını çıkar:dance:

canim inanirmisin olsun da hissedeyim bebisimi diyorum hep boylesi daha bi iskence geliyor inan ya iyimi sagliklimi acaba sorun varmi demek daha kötü ama tabi cekmeyen de bilemez isallah benimde bu haftadan sonra baslar belirtiler bana dua et nolur cnm ya

Bende hep senin gibi düşündüm.merak etme canım bulantısı olmayanların da bebeği çok sağlıklı oluyor.Maşşalah.

Seninkide çok iyi merak etme annnesi.

Zaten kalp atışını görünce duyunca bile hala haftalarca inanamayacaksın :)

İnşallah herşey güzel gelişir canım senin için.Bol şanslar..:nazar:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve bütün isteyenlerin başına

ya kizlar 6 haftalik hamileyim amane bir mide bulantisi ne bas donmesi hic bir sey hissetmiyorum sadece cok uyuyorum ve goguslerim agiriyor sizce yolunda gitmeyen biseymi var neden midem bulanmiyorki benimm:KK43::-)1no2::1no2:
Bende bisey hissetmiyirum.....annelik duygum nerde anlamiyirum

Back
X