canım benim güzel Loracım doktor birşey söylemeden bilemeyiz elbette, ama benzeri şeyleri yaşıyoruz. Benim de o dönmelerde adet ağrısına benzer ağrılarım oolmuştu hatta böyle bir sıvı geliyor gibi hissediyordun tmm diyordun heralde bebek düştü. Ama çok şükür öyle bir şey olmadı, bir arkadaşım bebek rahime yerleşmeye çalıştığı için bu dönemde o ağrıların olabileceğini söyledi, yengemde normalde eğer hamiş olmasaydık o günler hemen hemen adet günlerimize denk gelecekti o yüzden sanki aynen adet oluyormuşsun gibi belirtiler, ağrılar olabilir dedi, o öyle dedikten sonra araştırdım internetten bir yerde okudum,ilk 3 aylık dönemde bebek rahme tutunmaya çalışırken aynı zamanda vücutta kendini hamileliğe hazırlıyor, daha bu değişimin şokunu yaşıyor yani bundan dolayı her ayadet dönemi zamanlarımızda sanki adetmişiz gibi bazı şelyer yaşanabilirmiş. Ben ona bağlamıştım o zaman, hatta doktora bile sormadım unuttum. Muhtemelen öyle birşeydir seninki de panik yapma güzelim ya, sakınan göze çöp batar demişler biliyorsun, ha bu demek değil ki hiç ilgilenmeyeceğiz laylamlom olacağız, tabiki herşeyi öğreneceksin ve dikkat edeceksin kendine ama lütfen bunu abartıp kendine stres yaratma, hamileliğini işkenceye dönüştüyorsun. Yarına ne kaldı şurada, gidersin doktoruna da sorarsın için rahat eder. Yarın hiç birşey çıkmayacak bak herşey yolunda gidecek emin olabilirsin. Ben bu ay seninle ilgili hiç birşeyde yanılmadım biliyorsun :)) Sen sadece dikkat et kendine, diğer yönden bir tehlike, bir problem varsa doktor hemen çözüm bulmaya çalışacaktır. Tamammı canım anlaştık mı? a.s.