ben değerim 1600 ken görmüştüm keseyi acele etmeyin kızlar görürsünüz ben keseyi gördüm 10 gün sonra kesede bebeği gördüm yani dün haftaya inşallah kalp atışlarını duyarız doktor duymamız lazım haftaya yoksa telaşlanabiliriz dedi muhtemelen haftaya 7 haftalık olucam geç döllenme olduğu için adetimle bebek birbirini tutmuyor haftayada tam birşey diyemiyoruz şuanda o yüzden
2 hafta geriden gidiyorum canım ben
ben değerim 1600 ken görmüştüm keseyi acele etmeyin kızlar görürsünüz ben keseyi gördüm 10 gün sonra kesede bebeği gördüm yani dün haftaya inşallah kalp atışlarını duyarız doktor duymamız lazım haftaya yoksa telaşlanabiliriz dedi muhtemelen haftaya 7 haftalık olucam geç döllenme olduğu için adetimle bebek birbirini tutmuyor haftayada tam birşey diyemiyoruz şuanda o yüzden
merabalar anneler ve anne adayları ben 4 haftalık hamileyim ama bugun dr a gittim ve ultrasonda kese gözükmedi dış gebelikde olabilir ama kesin deil tabi dedi dr yarın vajinal oultrasona giricem ve korkuyorum dışgebelik çıkmasından gecen hafta pazartesi günü beta hcg 524 tü
uğurböceği benimde o hafta görünmedi gittiğin doktorun ultrasonunada bağlı bide kanda beta hcg 1500 ün üzerinde olunca görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?