Hamileyim ama kimse sevinmedi

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağana almayı nasip etsin boşver takma kafaya benim kayınvalidemde pek sevinmemişti aceleniz neydi dedi:51: neyse şimdi oğlumu çok seviyo babane kurban olsun ona diyo hergün görmek istiyo:55:

benim kayınvalidemde her ay gelip düzenimi bozardı ayrı şehirdeyiz 3 aylık hamileyim hamile olduğumu öğrendim pııyyyyy kaynanadan kurtuldum:21: gerçi ben düzelince gelecekmiş:84: malum bu halimle hizmet edemiycem ona ve 7 sülalesine allah korusun bir iş yapmak zorunda kalır falaannnnnnnnnn

Bence size öyle gelmiştir.. Sizin içinizdeki sevinciniz çook yüksek olduğu için verdiği tepki sizi doyurmamıştır. Bazı insanların olaylar karşısında ki tepkileri çok farklıdır.

Benim abimde ilk çocuğu olacagını söylediğimizde ilk tepkisi yanında duran süpürgeyi açıp odayı süpürmek oldu.. :64: Asla iş yapacak biri değil , yapmazdıda.

Hiçbirşey diyememişti ama çok heyecanlanmıştı , istemsiz bir şekilde yaptığını anlamıştık bunu.

Yengem ve ben çok gülmüştük.. :66:

''Hay Allah '' ta bir heyecan sözüdür.. Öyle düşünmeyin olur mu ?

Allah hayırlısıyla elinize almanızı nasip etsin.. :emir_bebek:

Valla sen gidip baskasinin cocugunu dogurmuyorsun ya
kendi oglu/kardesi baba olacak diye sevinemiyorlarsa kendi bilecekleri is
benim abimin 1,5 yasinda oglu var hepimiz pervaneyiz yani yengem hamileyken de ayni sekildeydik
cocuk olduktan sonra da.
yengemle dalga geciyorum seni normalde sevmemis olsam sirf boyle canlar doguruyorsun diye severim diye
sana prenses gibi davranmalari lazim ogullarinin canini tasiyorsun
her sey bi yana ayrica sen kendin icin doguruyorsun
sen mutlu musun hazir misin isteyerek mi oldu evet
Allah sana nasip etmis keyfini cikar
senin yerinde olmak icin can atan onlarca kadin var
kim ne dusunurse dusunsun

Valla sen gidip baskasinin cocugunu dogurmuyorsun ya
kendi oglu/kardesi baba olacak diye sevinemiyorlarsa kendi bilecekleri is
benim abimin 1,5 yasinda oglu var hepimiz pervaneyiz yani yengem hamileyken de ayni sekildeydik
cocuk olduktan sonra da.
yengemle dalga geciyorum seni normalde sevmemis olsam sirf boyle canlar doguruyorsun diye severim diye
sana prenses gibi davranmalari lazim ogullarinin canini tasiyorsun
her sey bi yana ayrica sen kendin icin doguruyorsun
sen mutlu musun hazir misin isteyerek mi oldu evet
Allah sana nasip etmis keyfini cikar
senin yerinde olmak icin can atan onlarca kadin var
kim ne dusunurse dusunsun

çok doğru söylüyorsun.ama sevinmediklerini görünce insanın hevesini kaçırıyorlar.ilk bebeğimiz olucak inş.

aman bosver canım onları bak ben sevindim ALLAH analı babalı hayırlısı versin insallah... hem onlarda bebek dogunca sevmek icin pesinden kosarlar :)

sen ve eşin mutlu ise gerisi boş..
sizin için ilk. belki onlar için böyle bir şey ilk değil yani diğer çocuklarından torunları var ise eğer.

gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
sevinmişlerdir neden sevinmesinler
belki belli edemiyorlardır mutluluklarını öyle insanlar çok
sanırım havai fişek gösterisi felan bekledin sen
gerçi sevinmeseler nolurki
onlara ne
çocuk sizin
eşinle sen sevindikten sonra gerisi hikaye

ay boşver sevinmesinler doğuncada sevmeye gelmesinler. ben bebişimi kaynanam yüzünden kaybettim şimdide uğraşıyoruz bebiş olsun diye. 2 sene öncede eşime bundan çocuk mocuk olmaz diye söyleniyordu bende senin yüzünden düşürdüm deyince bozulduydu. hiç düşünme bile sen bebişine odaklan. allahım sağlıcakla kucağına alamyı nasip etsin inş nm. bebiş size mutluluk ve huzur getirsin.

Back
X