- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
Evlendim evleneli gergin takıntılı oldum bunlar yüzünden ,ben de farkındayım ama bazen istem dışı patlayıveriyorum ,hamileyogasına gitmeyi düşündüm hem sakinlik verir ama riskli olur diye caydımBunlar kafaya takilacak konular degil, sakin olun..
Saglikla bi kucaginiza alin, hamileliginiz sakin gecsin, cok gerginsiniz..
Isim dalgasi yapmislar filan, he diyin gecin ya..
Soyleyin hem nolcak, illa ki karniniz belli olacak, ikinci hamilelikler daha cabuk belli oluyor
saygısızlar işte ,sırf bana muhalefet ,aynı şeyi oğluma şeker verme konusunda da yapıyor , fazla çikolata şeker verme dedikçe inadından artık kahveden kesme şeker getirmeye başlamıştı , siz işi benle inada bindirdiniz torununuzu düşündüğünüz falan yok dedim artık yanımda vermiyor ,geçen babamın yanında çıkarmış ,babamda almış fırlatmış kızıyor annesi verme diye ...uğraşılacak gibi değiller yüzlerinde eşek derisi var....ya şu bebek isimleriyle dalga geçenleri hiç anlamıyorum. onlara ne ? anası babası beğenmiş koymuş , onlara mı batmış... hiiçç kafana takma konu sahibi. boşver, gebeliğini de illa saklıycam diye uğraşma, biri sorarsa söyle evet hamileyim de .. insanlar istediğini konuşur, ama hayat bizim hayatımız. kimse için eşinle aranı bozmaya , tartışmaya değmez