Hamileyim, ama planlanmamisti..

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.429
208
Merhaba arkadaslar,

Forumu dün kesfettim, iki gündür ofiste sadece sayfalari dolasip hikayelerinizi okuyorum (ara ara birkac mail de cevapliyorum tabi haha).
9,5 ay once evlendik. Oldukca yeniyiz yani. Esim 35 yasinda, ben ise 30uma yeni bastim. Hicbirseyde erken davranmaktan yana olmayan bir ciftiz. Sukur Rabbime, ilk donemlerde alisma sorunlari yasamis olsakta, hersey yolunda. Ama tabikide bu kisa donemde evliligimiz tam oturmadi.
Dogum kontrol hapi kullaniyordum ama dengemi cok bozuyor ve beni rahatsiz ediyordu, biraktim esimle konusup anlastiktan sonra. O korunacakti. Maalesef her defasinda korunma olmadi, ve hamile oldugumu ogrendim uc gun once.
Istemiyor degiliz, ama iliskimiz henuz tam olmasi gereken yerde degil. Icimi o yuzden tamamen bir sevinc kaplayamadi. Esim ilk ogrendigimiz gun birazda tepki gosterdi supriz olmayacakti hani diye. Sonraki gun is icin yurtdisina cikti, yani kimseyle bu konuyu konusamiyorum.
Zamanla alisabilecekmiyim bebek fikrine? Ve esime nasil yaklasmaliyim, onu hamileligime nasil dahil edebilirim. Eger arkasinda durmayacaksan istemiyorum bu hamileligi dedim. Istiyorum, ama iliskimiz olmasi gereken yerde degil henuz dedi oda. Bu icimizdeki burukluk sevince doner mi..?

Merhaba arkadaslar,

Forumu dün kesfettim, iki gündür ofiste sadece sayfalari dolasip hikayelerinizi okuyorum (ara ara birkac mail de cevapliyorum tabi haha).
9,5 ay once evlendik. Oldukca yeniyiz yani. Esim 35 yasinda, ben ise 30uma yeni bastim. Hicbirseyde erken davranmaktan yana olmayan bir ciftiz. Sukur Rabbime, ilk donemlerde alisma sorunlari yasamis olsakta, hersey yolunda. Ama tabikide bu kisa donemde evliligimiz tam oturmadi.
Dogum kontrol hapi kullaniyordum ama dengemi cok bozuyor ve beni rahatsiz ediyordu, biraktim esimle konusup anlastiktan sonra. O korunacakti. Maalesef her defasinda korunma olmadi, ve hamile oldugumu ogrendim uc gun once.
Istemiyor degiliz, ama iliskimiz henuz tam olmasi gereken yerde degil. Icimi o yuzden tamamen bir sevinc kaplayamadi. Esim ilk ogrendigimiz gun birazda tepki gosterdi supriz olmayacakti hani diye. Sonraki gun is icin yurtdisina cikti, yani kimseyle bu konuyu konusamiyorum.
Zamanla alisabilecekmiyim bebek fikrine? Ve esime nasil yaklasmaliyim, onu hamileligime nasil dahil edebilirim. Eger arkasinda durmayacaksan istemiyorum bu hamileligi dedim. Istiyorum, ama iliskimiz olmasi gereken yerde degil henuz dedi oda. Bu icimizdeki burukluk sevince doner mi..?
Sanıyorum sizinle çok yakın zamanlarda evlendik, ben de aynı şeyleri düşünüyorum evlilikle ve devamı ile ilgili ancak evlendiğimden itibaren hep çocuk istedim ancak Rabbim henüz nasip etmedi. Yani demem o ki çok şanslısın:) Eşin, bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünden sonra eminim dahil olacaktır hamilileliğinize:) Bence her ne olursa olsun kadınlar bebeklerini zaten kendileri için istiyorlar:) Bu nedenle sizin alışmanız çok daha kısa sürecektir. Tebrik ederim:)

Sanıyorum sizinle çok yakın zamanlarda evlendik, ben de aynı şeyleri düşünüyorum evlilikle ve devamı ile ilgili ancak evlendiğimden itibaren hep çocuk istedim ancak Rabbim henüz nasip etmedi. Yani demem o ki çok şanslısın:) Eşin, bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünden sonra eminim dahil olacaktır hamilileliğinize:) Bence her ne olursa olsun kadınlar bebeklerini zaten kendileri için istiyorlar:) Bu nedenle sizin alışmanız çok daha kısa sürecektir. Tebrik ederim:)
Aralik 21de evlendik :KK37: Tesekkur ederim canim, umarim Rabbim gonlunuze gore versin. Nekadar sansli oldugumun bilincindeyim, aylarca yada yillarca beklemek eminim cok zor olabilir zaman zaman. Cocuksuzken yapmak istedigimiz aslinda birsuru seyler vardi. Uzakdoguya gidecektik, bisuru haftasonu kacamaklari yapacaktik..ara ara yine yaptik ama yetmedi henuz..cocuk cok baglayacak eve diyede korkuyorum (diger yandanda 30 yasindasin yeter gezdigin da! diyorum kendime)..Insallah alismamiz kolay olur. Ince ruhlu bir esim var, benden fena kapilacak bebege. Belkide (yine) asik olmaktan ve baglanmaktan korkuyordur :KK39:

Merhaba arkadaslar,

o zaman önleminizi alacaktınız:KK12:
hayırlı olsun biraz büyüsün hareketlerini hissedin bakın o zaman nasıl pişman olup af dileyeceksiniz Allah'tan bebeğinizden:KK46: ayrıca anneyle babayı daha fazla birbirine bağladığını düşünüyorum ben

o zaman önleminizi alacaktınız:KK12:
hayırlı olsun biraz büyüsün hareketlerini hissedin bakın o zaman nasıl pişman olup af dileyeceksiniz Allah'tan bebeğinizden:KK46: ayrıca anneyle babayı daha fazla birbirine bağladığını düşünüyorum ben
Sormayin, cok acemice oldu. Bukadar cabuk (hapi birakali henuz 2 ay oldu) tutacagina ihtimal vermedim aslinda birazda. Simdiden kendimi suclu hissediyorum, bu bir lutuf tabikide, sukur yerine ara ara suclu hissettikce kendimi, nasil utaniyorum. Rabbim affetsin. Insallah, tesekkur ederim:)

Rabbimin ne sevgili kuluymuşsunuz. Eğer ki çocuk isteyip Rabbim size çocuk vermeseydi eşin söylediklerine bin pişman olurdu. Ben 1 yılı geçti çocuk yapmaya çalışalı hala tık yok. Çok zor isteyipte olmaması. Allah size kıyamamış bak, hemen kendiliğinden vermiş daha siz istemeden. o kadar çok hamile olmak için can atan insan var ki. sizin yerinizde olmak isteyen kıymetini bilin bu hediyenin. sakın ola eşin istemiyor diye bebeğine kıyma. ben çalışırken adetim bir kaç gün gecikti. tabi yeni evliyim tutuştum, istemiyorum ya diye. eczaneden test aldım. kız sordu planlı mı diye dedim yok istemiyorum. bana dediği şu oldu eğer pozitif çıkarsa sakın isyan etme, sevin o çift çizgiyi görmek için millet deli oluyor dedi. o ay negatif çıkmıştı ama bir daha da hiç pozitif göremedim ;) bu yazıyı eşine okut sevilen bir kul olduğunu, rabbimin katında ki değerini anlasın. :) :) :)

Rabbimin ne sevgili kuluymuşsunuz. Eğer ki çocuk isteyip Rabbim size çocuk vermeseydi eşin söylediklerine bin pişman olurdu. Ben 1 yılı geçti çocuk yapmaya çalışalı hala tık yok. Çok zor isteyipte olmaması. Allah size kıyamamış bak, hemen kendiliğinden vermiş daha siz istemeden. o kadar çok hamile olmak için can atan insan var ki. sizin yerinizde olmak isteyen kıymetini bilin bu hediyenin. sakın ola eşin istemiyor diye bebeğine kıyma. ben çalışırken adetim bir kaç gün gecikti. tabi yeni evliyim tutuştum, istemiyorum ya diye. eczaneden test aldım. kız sordu planlı mı diye dedim yok istemiyorum. bana dediği şu oldu eğer pozitif çıkarsa sakın isyan etme, sevin o çift çizgiyi görmek için millet deli oluyor dedi. o ay negatif çıkmıştı ama bir daha da hiç pozitif göremedim :KK66: bu yazıyı eşine okut sevilen bir kul olduğunu, rabbimin katında ki değerini anlasın. :) :) :)

Haklisin canim, sonuna kadar hemde. Yasimiz cocuk icin cok müsait, Rabbim belkide dedigin gibi bize kiyamadigindan dilegimizi tam dilemeden verdi. Her iste oldugu gibi, vardir bundada bir hayir, hatta bin degil belkide sayisiz hayir :)
Rabbim sana ve esine bir an once saglikla ve hayirla bir bebek versin insallah, bu guzel sozlerin icinde ayriyetten cok tesekkur ederim. Esime okutacagim insallah :)

rica ederim. Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :) :) :)

Ben kendimi parçalıyorum benimde olsun bende anne olim diye allaha hep dua ediyorum beni bu duygudan mahrum bırakmaması için çok şanslısın tabi plansız demişsin onun için bu kadar endişelisin bizim gibi her ay yumurtlamayı tuttur yap sonra acaba oldumu bu sefer tuttumu belirti aramaya başla o kadar can sıkıcı bi durum ki bende senin yerinde olmak isterdim açıkçası evlat rabbimin en güzel hediyesi size nasip etmiş işte bu şekilde sızlanmayın bence şükredin ilerde evladını kucağına aldığın zaman böyle düşündüğün için pişman olursunhatta keşke daha önce olsaydı dersin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşallah

Hayırlısı olsun. Bence en kısa sürede alışırsınız. Normalde geri çekilme ile korunuyorduk eşim geçen ay tamda yumurtlama zamanı 1 gün geri çekilemedi ve ben hamile kalacağım diye çok korkuyordum. Ancak 15 gün boyunca kendimi olacakmış gibi hazırlamıştım ancak Allahdan olmadı rahatladım ancak şimdide neden olmadı acaba bir sorun mu vardı diye düşünmeye başladım.

Sevgili hanimlar, sukursuzluk boyle birsey olsa gerek. Rabbim verdigi gibi almasinida bilir.

Maalesef bebegimizi bugun kaybettigimizi ogrendik.
Rabbim herseyin hayirlisini versin, herkesin gonlune gore versin.

Sevgiyle..

Allah hakkında hayırlısı versin ben 14 haftalık bebeğimi kaybettim hemde sapasağlam kanlı canlı beyninde araknoid kist çıktı.. Allah sana istediğin zaman ve koşullarda eli ayağı düzgün bir bebek versin

Hanım efendi, bebeğiniz sağlıklı ise bu mutlulugun tadını çıkarın. Kimse umurunuzda olmasın esiniz dahi olsa , hala anlamadım şu planlı bebek olayını, sizin planlamanızla degil, Allahın istemesi ile olur. Eger hamile iseniz ki evlisinizde dahası nedir yiyin meyvenizi oturup film izleyin, eşinize gelince yapmasını bilen sevmesini de istemesinide bilsin. Kaldimi hala bu konuda cahil erkek, hem tam korunmuyorlar hem kadına afra tafra, onlarada hap çıksın da artık kurtulalim , icsinler nasıl birseydir anlasinlar korunsunlar.

Allah hakkında hayırlısı versin ben 14 haftalık bebeğimi kaybettim hemde sapasağlam kanlı canlı beyninde araknoid kist çıktı.. Allah sana istediğin zaman ve koşullarda eli ayağı düzgün bir bebek versin
Ah canım çok yazık :( başınız sağolsun kıyamam ben ona :( amin canım inşallah, Rabbim sizinde gönlünüze göre versin..

Hanım efendi, bebeğiniz sağlıklı ise bu mutlulugun tadını çıkarın. Kimse umurunuzda olmasın esiniz dahi olsa , hala anlamadım şu planlı bebek olayını, sizin planlamanızla degil, Allahın istemesi ile olur. Eger hamile iseniz ki evlisinizde dahası nedir yiyin meyvenizi oturup film izleyin, eşinize gelince yapmasını bilen sevmesini de istemesinide bilsin. Kaldimi hala bu konuda cahil erkek, hem tam korunmuyorlar hem kadına afra tafra, onlarada hap çıksın da artık kurtulalim , icsinler nasıl birseydir anlasinlar korunsunlar.
Aynen dediginiz gibi, Rabbim verir ve istedigi anda tekrarda alir. maalesef tutunamamis bebek ve dusuk yaptim. Rabbim hayirli bir zamanda hayirli bir sekilde yeniden nasip eder insallah, bizim sukursuzlugumuzu bu sekilde cezalandirdi insallah birdaha kiymaz bize..

Back
X