Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ağrıdan filan değil canım. Hani o hissi bilirsin ya rahim boşalması regl olurken orda bir sızı olur öyle yaniİlk haftalarda çok normal bunları yaşaman. Bende aynı senin gibi her an regl oluyormuşum gibi hissediyordum.
Ben 5+5 teyim. Aynı hissi yaşıyorum başından beri. Hatta oldum sanıyorum. Normalmiş bu hisAma ağrıdan filan değil canım. Hani o hissi bilirsin ya rahim boşalması regl olurken orda bir sızı olur öyle yani
Acısız mı senin de canım? Sızı oluyor birazcık sanki regl oldum sanıyorum o sızıdan oluyor anlatabiliyorum kendimi inşallah. Allah bağışlasın çocuklarımızı bizeBen 5+5 teyim. Aynı hissi yaşıyorum başından beri. Hatta oldum sanıyorum. Normalmiş bu his
Evet aynı öyle. Acı yok sadece his. İlk zamanlar daha çok oluyordu. Şu an azaldı ama hala var. Kaç kere oldum sanıp kontrol ettim bilmiyorum. Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAcısız mı senin de canım? Sızı oluyor birazcık sanki regl oldum sanıyorum o sızıdan oluyor anlatabiliyorum kendimi inşallah. Allah bağışlasın çocuklarımızı bize
Aynısını hissediyoruz o zaman canım.. ikimiz de çok yeniyiz ilk haftalar inşallah ondan oluyordurEvet aynı öyle. Acı yok sadece his. İlk zamanlar daha çok oluyordu. Şu an azaldı ama hala var. Kaç kere oldum sanıp kontrol ettim bilmiyorum. Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Yakın zamanda doğum yapan arkadaşım var. Ona sormuştum. O da aynısı yaşamış. Normal demişti.Aynısını hissediyoruz o zaman canım.. ikimiz de çok yeniyiz ilk haftalar inşallah ondan oluyordur
Biliyorum canım . Eğer eşlik eden lekelenme kanama vs yoksa hiç korkma bunların olması çok normal ben ilk hamile kaldığımda bilmeden pet ile gezdim sökülmüşcesine sancım vardı.Ama ağrıdan filan değil canım. Hani o hissi bilirsin ya rahim boşalması regl olurken orda bir sızı olur öyle yani
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım korkma.Ama ağrıdan filan değil canım. Hani o hissi bilirsin ya rahim boşalması regl olurken orda bir sızı olur öyle yani
Yok şükür canım leke kan vs. Demek ki normal bu his canım inşallah sağlıkla doğururuzBiliyorum canım . Eğer eşlik eden lekelenme kanama vs yoksa hiç korkma bunların olması çok normal ben ilk hamile kaldığımda bilmeden pet ile gezdim sökülmüşcesine sancım vardı.
Amin amin aminSağlıkla kucağına almak nasip olsun canım korkma.
Bende 4+7 yim ayniymisiz ağrılar normal merak etme keseyi gördünmüKızlar 4+6dayım çook yeni yani. Ama rahmimde hani reglin 2. Günü böyle rahmin temizlenip döküldüğü o his var ya ondan var. Başına gelen oldu mu?
Direkt böyle regl olma hissi mi dedin canım? O da yaşamış yaniBiliyorum canım . Eğer eşlik eden lekelenme kanama vs yoksa hiç korkma bunların olması çok normal ben ilk hamile kaldığımda bilmeden pet ile gezdim sökülmüşcesine sancım vardı.
Dediğim yeri, şeyi anlatabildim di mi ama kuzum? Böyle regl olma hissi hani o göbek altı tam rahim yeri böyle adetliyken sızlar ya öyle oluyor. Senin de mi böyle? inşallah ilk randevumda görümcem canım daha gitmedim. Sen gördün mü?Bende 4+7 yim ayniymisiz ağrılar normal merak etme keseyi gördünmü
Anladım canim tarifini evet o his çok normal kanama yoksa sorun yok ben adet gecikmemin 2. Günü gördüm keseyi minicik 4+2 de :)Dediğim yeri, şeyi anlatabildim di mi ama kuzum? Böyle regl olma hissi hani o göbek altı tam rahim yeri böyle adetliyken sızlar ya öyle oluyor. Senin de mi böyle? inşallah ilk randevumda görümcem canım daha gitmedim. Sen gördün mü?
Yaaaa çok minnosssAnladım canim tarifini evet o his çok normal kanama yoksa sorun yok ben adet gecikmemin 2. Günü gördüm keseyi minicik 4+2 de :)
İnşallah beta takibi yaptınız mı kaç olmuştu değeriniz 2000 civarı gözükür muhtemelenYaaaa çok minnosssins ben de ilk ultrasona gitmemde görürüm
![]()
Yurtdışında olduğum için direkt beta bakmıyorlar canım ultrasona bakıyorlar. Sizin takip oldu muİnşallah beta takibi yaptınız mı kaç olmuştu değeriniz 2000 civarı gözükür muhtemelen
Aaa anladimmm evet ilk kan verdim 2.709 du ogün kese gözüktü zaten doktor bidaha ver demeyince vermedim bende bide mide bulantısı fln oluyor muYurtdışında olduğum için direkt beta bakmıyorlar canım ultrasona bakıyorlar. Sizin takip oldu mu