• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama rahmin sanki regl olacak gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi smmhh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa anladimmm evet ilk kan verdim 2.709 du ogün kese gözüktü zaten doktor bidaha ver demeyince vermedim bende bide mide bulantısı fln oluyor mu
Hafif bulantı ve yanma oluyor ama hafif yani. Göğüslerim sisti biraz ve sızı var canım senin var mı belirti?

Hafif bulantı ve yanma oluyor ama hafif yani. Göğüslerim sisti biraz ve sızı var canım senin var mı belirti?
Sadece geceleri boğazımda böyle yanma tarzı bişey oluyor onun haricinde belirti yok ama bunyeden bünyeye değişiyor galiba belirtiler Allah kucağınıza Almayı nasip etsin 🫶

Sadece geceleri boğazımda böyle yanma tarzı bişey oluyor onun haricinde belirti yok ama bunyeden bünyeye değişiyor galiba belirtiler Allah kucağınıza Almayı nasip etsin 🫶
Kesinlikle değişiyor. Hatta aynı kişi farklı hamileliklerinde bile farklı belirti yaşıyor benim bulantım daha çoktu ilkte ve yanmam hiç olmamıştı akıntım da çoktu. Bunda akıntı yok bulantı az yanma var mesela. Amin amin canım inşallah alırım sağlıkla. Sen de inşallah al sağlıkla Rabbim rahmimizdeki bebişlerimize güç versin sağlık versin 🥰🥰

Direkt böyle regl olma hissi mi dedin canım? O da yaşamış yani
Tam rahim bölgesinde sancı, sızı. Vajinaya baskı vs gibi şeyler yaşadım regl olmuşum gibi birde akıntı gelince eyvah derdim. Ama güzel olacak Allah'ın izniyle seninde🤲 yakında keseyi görürsün annesi minik susamı🥰

Tam rahim bölgesinde sancı, sızı. Vajinaya baskı vs gibi şeyler yaşadım regl olmuşum gibi birde akıntı gelince eyvah derdim. Ama güzel olacak Allah'ın izniyle seninde🤲 yakında keseyi görürsün annesi minik susamı🥰
Evet aynısı 🥹 bugün öyle hissedince gittim baktım hemen Allah’a şükür bir şey yoktu. Amin canım Allah razı olsun dualarına ekle beni lütfen iyi niyetlerine talibim 💜💜 Rabbim sağlıkla aldırsın bebeğini kucağına bir ömür mutlu olun inşallah

Kızlar 4+6dayım çook yeni yani. Ama rahmimde hani reglin 2. Günü böyle rahmin temizlenip döküldüğü o his var ya ondan var. Başına gelen oldu mu?
Evet sık sık adet sancısı oluyor ilk zamanlar
Ama sonra azalıyor

Evet sık sık adet sancısı oluyor ilk zamanlar
Ama sonra azalıyor
Adet sancısı gibi değil de değişik yani aslında hani reglin 2. Günü tam en kanlı dönemde olur ya o sızı hani rahmin nerde bilirsin öyle bi şey:( umarım bebeğim iyidir

Evet aynısı 🥹 bugün öyle hissedince gittim baktım hemen Allah’a şükür bir şey yoktu. Amin canım Allah razı olsun dualarına ekle beni lütfen iyi niyetlerine talibim 💜💜 Rabbim sağlıkla aldırsın bebeğini kucağına bir ömür mutlu olun inşallah
Rabbim cümlemizin bebeğini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inşallah🤲🥰 güzel haberlerini bekliyorum.

Back
X