Hamileyim ama su bile içemiyorummm =((

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
Arkadaslar hamileyim ve cok kotuyum midem.cok kotu 2 haftada 3 kilo verdim su bile icemiyorum yerimden kalkamiyorum gecen hamileligimde doktorum zofran diye bi ilac vermisdi acayip iyi gelmisdi kullanan var mii

Arkadaslar hamileyim ve cok kotuyum midem.cok kotu 2 haftada 3 kilo verdim su bile icemiyorum yerimden kalkamiyorum gecen hamileligimde doktorum zofran diye bi ilac vermisdi acayip iyi gelmisdi kullanan var mii
Gene ayni ilaca devam et ozaman su bile icemiyorum diyorsun olmazki bebegini beslemen gerekk

Gecmis olsun. Benim de hamileligim cok agir gecmisti. Serum al, rahatlarsin. Etkili bir hap al, ben son zamanlarda vomex diye hap kullanmistim iyi gelmisti. 4, 5 aydan sonra hefiflemisti artik yiyip cikarir hale gelmistim. Öncesinde su bile icemedigim icin safra suyu cikarirdim. Ceken bilir, Allah sabir versin. Bu yüzden ikinci kez hamile kalmaktan korkar oldum. Cocuguma bile bakamam o haldeyken. Haftada birkac kez serum al ve sana iyi gelen hapi kullan.

Allah yardımcın olsun, bende ilk 5 ay öyleydim. Şu an çok nadir midem bulanıyor, yemek yiyebiliyorum. Çok zor bir durum, ne yapsam olmadı mecburen çektim. Bu bebeğim saglıkla dünyaya gelsin inşaAllah 2. bebek için gözüm çok korktu sırf bu yüzden. İnşaAllah en kısa zamanda seninde geçer durumun, düzelirsin.

öncelikle geçmiş olsun cnm. ben de gebeliğimin ilk üç ayında çok fazla mide bulantısı yaşadım ve kilo verdim. ben de üç ay boyunca zofran kullandım tabi ki doktorun tavsiyesiyle. zaten üçüncü ayımın dolduğu gün otomatikman bulantılarım son buldu. sen de bir doktora danış ve kullan bence

Allah yardımcın olsun, bende ilk 5 ay öyleydim. Şu an çok nadir midem bulanıyor, yemek yiyebiliyorum. Çok zor bir durum, ne yapsam olmadı mecburen çektim. Bu bebeğim saglıkla dünyaya gelsin inşaAllah 2. bebek için gözüm çok korktu sırf bu yüzden. İnşaAllah en kısa zamanda seninde geçer durumun, düzelirsin.
Insallah duzelir gecer benim ilk hamileligimde boyledi=( ama cok sukur saglikli doguk yaptim

öncelikle geçmiş olsun cnm. ben de gebeliğimin ilk üç ayında çok fazla mide bulantısı yaşadım ve kilo verdim. ben de üç ay boyunca zofran kullandım tabi ki doktorun tavsiyesiyle. zaten üçüncü ayımın dolduğu gün otomatikman bulantılarım son buldu. sen de bir doktora danış ve kullan bence
Ama o ilac acayip iyiydi yiyebilyodum herseyi hemen alcam hemen =)

X