arkadaslar şimdi ayrıntılara girebilirim eşim gitti,rahat yazabilirim,,bisat önce kaynanamgilden geldik 5 karış suratla karşıladı,,nese anlatim ben olayı,,geçenlerde eşim kuaför dükanı devir aldı ama ortak biriyle,bana süpriz yaptı,çok sevinmiştim,mesleğim bu arada kuaförlük,ayrıyettende 3 bucuk aylık hamileyim,kardeşimde kuaför bu arada,bana dediki kardeşinle beraber çalışırsınız,hatta kendisi aradı kardeşimin eşini böle bişe var beraber çalışsınlar die,nese buraya kadar güzel herşey,sora kardeşimin kaynanasıda bu durumu öğresndi oda fesat bi insan,kardeşime çok çektirdi,sen git benim kaynanamı ara benim gelinim orada çalışmıacak,yoksa kötü şeler olur,demiş.bu durumu benim kocama söylüor,kocamda bana akşam anlatıor kardeşin çalışmıyacak,,kardeşimde bu arada çok hevesli çalışcaz beraber diye,,eşime onlardan korkuomusunuzki dedim,biraz tartıştım korkakmıyızki onların lafıyla hareket edecez,,ben istemedim onların dediğini yapmayı,,kardeşime anlattım bu durumu,üzüldü ama oda onlardan korkmuş gibi davranmak istemedi sonuçta eşi karışmadıktan sora,,,bu arada görümcemde istabldan gelmiş kaynanamda kalıor,,,işte eşim dukkan istediğin gibi olucak her şey senin elinden geçecek derken ben isim bile bakıodum,,derken bi gün dükkana bakmak istedik annemi,kardeşimide götürdüm,,bi baktımki kaynanamda görümcemde gelmiş,dükkana,,tabi bize hiç slm vermediler şerle geldikleri belliydii,,nese dükkana bakarken ,,ooohh kaynanam herşeyi planlamış,,şurayı şöle yaptıracam ,burayı böle yaptıracam,ismimi şu koyacam falan ,,şaşkınlıkla dinledim resmen,,sora kaynanam kardeşimi dışarı çağrdı,itici bi şekilde çağrdı,,anladım ters konuşacak kardeşimle,ölede oldu,,kardeşimin üstüne yürüyo resmen,,yok burda çalışmıacaksın,önce kaynanandan izin alacaksın,buranın patronu benim,gibi havalar,,dükkan bana değil kaynanama açılmış resmen,,(bu arada kaynanamla görümcem,benim kardeşime anneme,aileme düşkünlüğümü kıskanırlar,özellikle kardeşimi çok kıskanırlar))kaynanamla görümcem orda cazgırlık çıkardılar,,kardeşim kendini savunurken,biyandan görümcemi susuturdum kaynanam konuşurken araya giriyi saçmalıor,iyice çileden çıktılar,,derken görümcem kardeşime saldırmaya kalktı,,bida benim ewime gelmicekmiş,ben araya girdim derken doldurdukları kocam beni ittii,,derken kardeşim tepki gösterdi,nasıl hamile kadına vurursun die,derken herkes birbirine girdi,,kocam bizi arabaya bindirdii,,hala arkamızdan bağrıolar arabamıza binmeyin diee,,nekadar görgüsüzce,,ewe geldik,kocam bi kaç eşya aldı terketti ewi,,bu arada biz annemle beraber yaşıoruz,babamla annem ayrıı,,,babam ewin kirasının yarını ödüyor,,annem çok yardım ettii ewlenirken,,ama kıymet bilene,,sora bunlarr kaynanam,babamı aramış hemen bizi şikayet etmiş,,babama oğlum anca anasıyla kızına bakıo demiş,,oda sinirlenmiş bu lafına,,annemin maaşı var zaten,ki banada bakmak zorunda,,zoruma gittii,,kendilerinnde durumu yok onlarada eşim destek oluor bu arada,,düğünümzdede destek olmadılar,,sora ertesi gün eşim aradı bunu, baya bi bana, anneme kardeşime düşman ettmişler doldurmuşlar,,işte ewe geldik ikiz konuşcaz şartları varmış tabi annesinin şartları bunlar,,annesinden özür dileyecekmişim,sora ailemi silecekmiş,,ayrı ewe çıkacakmış,ama parası yokkkii,,yoksa çocuğu mahkemeyle aldırrım die bile tehdittii ben çıldırdım snir krizi geçirdim tabi,,vijdansızlarmışş,,nese gtiim artık anasından özür dilemedim ama elini öptüm barıştım ama hala tabi ben suçluymuşum gibi suratsız,,zafer kazandığını sanıyor,,işte bu durum o dükkanı hala açacaklar ama istemiyorum ben belgemide isterler vermeyi düşünmüyorum,kocamı annemle barıştırmam lazım,,off çok moralim bozuk annaemdende ayrılmak istemiyorum bizden başka kimsesi yok,,ve rahatsızda,,allaha sığınıyorumm,,babamı bekliorum matıklı konuşkan bi insan,,belki kocamın aklını başına getirir.....okuyan herkese teşekkür ederim sabrettiğiniz içinn...bu arada görümcemde ortalığı karıştırdı geçen gün gittii,,bide utanmadan beni çağrıolarr gideceği günn,helalliğimi isticekti ama gitmedim,,günlerce onlar yüzünden ağladım,,allaha havale ediyorum..
çok üzüldüm yaşadıklarına hamilesin ve zor günler geçiriyosun allah yardımcın olsun canım sen dua et rabbim hakkında en hayırlısını sizin için verecektir umarım eşinde yola gelir ve ailenle barışır