hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

Hamile olunca çike çektirilenilirliğin artmıyor. Yanlıl eğitim sebep olmuş buna. Eşin aradığında dıları çıkacagım birazdan, şuraya yakın olurum istersen gel buluşalım de. Arayı ısıt. Bi süre annnenlerle görüştürme. Zamanla düzelir

Ortalığın darma duman olmasına siz sebep olmuşsunuz.
Yarınki randevunuzu her şeyi düzeltmek için fırsata çevirin.
Gerekirse bu anı sadece eşinizle paylaşın. Sonrasında da güzel bir yemek ısmarlayın kendinize.
Eşinizin başkalarının yanında değil yalnızken eleştirin.
Aynı şeyi ailesinin yanında o size yapmış olsa adı vicdansıza çıkardı burada.
Bir telefon faturasına orada "Senin canın sağ olun aşkım, önümüzdeki ay daha dikkat ederiz" deyip eve gelince rahatsızlıklarınızı anlatmak zor olmamalı.
Hatalısınız.

En sevmediği çift modeli olma yolundasınız, sürekli birbirleriyle didişen kavga eden huzursuz çiftler.
Bazı evli çiftler vardır birbirleriyle uğraşmadan anlaşamazlar ve her seferinde de işin tadı kaçar kavgaya döner çok gerilirim. Öyle bir çift olmaya mı gayret ediyorsunuz?
Yada misafir görünce şımaran çocuklar gibi nazlanma şımarma halini mi abarttınız?
Ama hata sizde de var. Neden fatura konusunu mesela aile yanında tartıştınız. Çiftler elbette tartışır ama dışardan insanların yanında bu tip konulara girmemeliler. Ailenizin yanında darlamanız çok yanlış.
Düğün mevzusunda aileler yanında inatlaşmanız ayrı bir saçmalık.
Çok çocukça davranmışsınız ve üstüne gitmişsiniz.
Benim eşim ailesinin yanında benim faturamı tartışsa ve dırdır etse eve gidince canına okurum. Ailenin yanında niye beni utandırıyorsun diye. Başkalarının yanında konuşulcak mevzu mu yok? Hele maddi tartışmalara ne gerek var?
Arayın çağırın bence her hareketinz abartılı geldi bana

aslinda ciftler konusunda verdiginiz ornek tamamen benim annem ve ablam.. surekli tartisirlar ve biraz da dominanttirlar.. aslinda hic onlara benzemek istemiyorum ama galiba biraz yetistirilme tarzi.. haklisiniz soylediklerinizde

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
Niye bu kadar uzattiniz ki hele de annelerin yanında. Bence yarın bir fırsat. Birlikte gidin sonra da konuşursunuz

E aynı günün akşamı düğüne gitmişsin ama. Keyfin o kadar da kaçık değil demekki.

Rica ediciiimm her türlü kaprisi,saçmalığı yapıp hamileliğin üzerine atmayın suçu. Tamam hamileyken biraz daha duygusal oluyorsun falan ama bazı kadınlar cidden saçmalıyor.

kizlar esim hakli belki,onu ben de dusundum ama aileme.karsi tarzi cok cirkindi,bagrindi bagrindi iyi mi oldu simdi amne,sen bizi gerdin bak patladim.filan diye kafa tuttu resmen..

Ama doğru söylemiş?
İyi mi oldu?

Adamı yoktan yere ne noktaya getirmişsiniz el birliğiyle.

Ulan benim annem haklı olduğum konularda bile çekinir aman kavga dövüş olmasın diye, sus diye
kolumu çimdirir :)

Kusura bakma kızının yuvasını düşünen, genel olarak da iyi bir damada sahip bir kv şu duruma o lafı etmez.

aslinda ciftler konusunda verdiginiz ornek tamamen benim annem ve ablam.. surekli tartisirlar ve biraz da dominanttirlar.. aslinda hic onlara benzemek istemiyorum ama galiba biraz yetistirilme tarzi.. haklisiniz soylediklerinizde

Onların gazına geldiğin çok açık zaten,onlarla gidersin doktora

Annemin bana verdiği bir öğüttür. Asla kimsenin yanında eşini küçük düşürme, tartışma. Sen affedersin unutursun ama insanların gözünde hep kötü imajla kalır der. Haklı da....
Bir derdin olunca kavga bile edecek olsan sık dişini eve dönünce tartış ama insanları dahil etme. Bak böyle annenlerle arasının bozulması gibi tatsızlıklar yaşarsınız araya soğukluk girer. Uzun vadede kaybeden siz olursunuz.
Ben eşime sinirlensem de baş başa kimseyi içine sokmadan çözüyorum sorunu. Adamı azarlamış gururunu incitmişsiniz mesela o patlama onun patlaması. Başkalarının yanında tartışmamayı öğrenmeniz lazım.
Çok hatalı tavırlarınız var. Çok üstüne gitmişsiniz adamın. Bana eşim bunları ailesinin yanında yapsa ciddi ciddi gönül koyardım.
Hamileliğinde tadını çıkarırken kocanızı hayattan soğutmayın bence. Çok nazlı hamileler de insanı canından bezdiriyor. Hamileliğin tadını eğlenerek gülerek gezerek ne bileyim bebeğinize bir şeyler yaparak değerlendirin nazla kaprisle değil.

Ne gibi bi amaca hizmet ettin cidden merak ettim ortalığı geren sensin hamileliğimin tadını çıkaramıyorum diyen de sensin
Alakasız olcak ama aynı Teyzeme benzio konuşmaların tarzın senin yorumlarını görünce sonuna kadar okuyorum bayiliorm kız sana bide yazıp sonra tekrar yazıp sinirlenmelerin yok mu:KK45:

Bence de eşinizin üstüne fazla gitmişsiniz o da altta kalmamış. Ama olan annenizle aralarına olmuş.. karı koca barışır olan annenize olur bence yarın eşinizi eve çağırın hep beraber oturup konuşun bebeğinizi birlikte görmeye gidin. Ama ailenizle küs kalmasına sakın müsaade etmeyin

Hanımlar lütfen şu hamileliginizi kullanmayın artık. Nedir bu ya önüne gelen konu açıyor hamileyim çok hassasim yok yeni doğurdum sütüm kesildi stresten,, yok reglim başlayacak darlandım...offf:kızgın:
Sürekli ilgi bekleyen güçsüz ve histeri kadın rollerine girmek sıkmıyor mu sizi??
Ondan sonrada erkeklere odun diyorsunuz. Ben şu kadın halimle bazı kadınları anlayamazken onlar nasıl anlasın. .:sinirli:
Konu sahibi eşinin üstüne çok gelmişsin. Özellikle ailelerin yanında biraz daha dikkatli konuşmak gerekiyor.birde yetmez gibi engel koymuşsun telefona..yetişkin bir kadının tavrı bu olmamalı. .

Bence de eşinizin üstüne fazla gitmişsiniz o da altta kalmamış. Ama olan annenizle aralarına olmuş.. karı koca barışır olan annenize olur bence yarın eşinizi eve çağırın hep beraber oturup konuşun bebeğinizi birlikte görmeye gidin. Ama ailenizle küs kalmasına sakın müsaade etmeyin

esim zaten kin tutmaz hic.gitmem etmem diyor ama dayanamaz..bakalim..

Birincisi neden fatura konusunu ailenizin yaninda bu kadar uzattiniz, esiniz kendi ailesinin yaninda bunu sorun etse eminim kalbiniz cok kirilirdi beni baskalarinin yaninda azarladi diye.
Ikincisi madem gitmeyi dusunmuyordunuz niye gidecegim dediniz dugune?
Yani cok fazla inatlasmissiniz bir de ustune engellemissiniz. Engeli acin uslubunuzu yumusatin. Aman ha inat ugruna ne evlilikler bitiyor bir de hamilesiniz kendinizi boyle uzmeyin lutfen.

Hamile oldugunuz icin her kaprisinizi cekecek sanmissiniz ama olmamis. Abartmayin lutfen.
Ben de hamileyim ve bulantinin halsizligin zirvesindeyim.
Ustelik riskli gebelik geciriyorum dusuk riskim var.
Ama bir yanimda leblebi bir yanimda cubuk kraker iftar sofrasi hazirliyorum esime.
Hamilelik olayini cok buyutmeyin gozunizde sonu nasil olur gormussunuz iste.

Birincisi neden fatura konusunu ailenizin yaninda bu kadar uzattiniz, esiniz kendi ailesinin yaninda bunu sorun etse eminim kalbiniz cok kirilirdi beni baskalarinin yaninda azarladi diye.
Ikincisi madem gitmeyi dusunmuyordunuz niye gidecegim dediniz dugune?
Yani cok fazla inatlasmissiniz bir de ustune engellemissiniz. Engeli acin uslubunuzu yumusatin. Aman ha inat ugruna ne evlilikler bitiyor bir de hamilesiniz kendinizi boyle uzmeyin lutfen.
aslinda inat icin gideyim demedim,sikinti geldi icime bir an,gitmek istedim.. tesekkurler

Hamile oldugunuz icin her kaprisinizi cekecek sanmissiniz ama olmamis. Abartmayin lutfen.
Ben de hamileyim ve bulantinin halsizligin zirvesindeyim.
Ustelik riskli gebelik geciriyorum dusuk riskim var.
Ama bir yanimda leblebi bir yanimda cubuk kraker iftar sofrasi hazirliyorum esime.
Hamilelik olayini cok buyutmeyin gozunizde sonu nasil olur gormussunuz iste.

benimki de riskli sayilir :(( ama cok sukur bulantim yok..saglikla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza

Hepiniz yanlis yapmissiniz siz aileniz ve esiniz masum yok yani
Sorunlari cozme yontemi bu mudur boyle sacma bi sebepten bosanmanin esigine gelebilirsiniz farkinda misiniz
Kimse ortami yumusatmaya calismamis

Back
X