- 9 Aralık 2020
- 9
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi Catslover42
-
Önemsenmicek bi sorun değiş eğer koku yanma ve değişik renklerde geliyorsa .Her doktor da önemsemiyor bi şey olmaz diyip yolluyor.kızlar koku önemli dedi bi doktor arkadaşım bende koku yok hiç şükür sizde var mı
Koku yok da beyaz pecete üzerinde sarı duruyorÖnemsenmicek bi sorun değiş eğer koku yanma ve değişik renklerde geliyorsa .
Gebelikte akıntı normal kremsi sümüksü ve hafif kendine özgü kokusu olur bu normaldir .
diğer üstteki söylediklerim gibi anormal bi durum varsa doğum esnasında bebek mikrop bile kapar.
Adetiniz her zamanki gibi mi yoksa farklilik hissediyor musunuz. Enfeksiyon gecmediyse dontora tekrar gorununMerhaba burda yeniyim ve sizin cevaplarinizla aydinlanmaya geldim öncelikle bendede enfeksiyon var doktor tek kullanımlık toz ve fitil verdi kulandim ama bı faydasını görmedim. 6 aylık evliyim ilk hasta olduğum günden bu güne günü gününe 28 günde bir olurdum bu ay 7 gün geçti üstünden ve bu gün hastalandım kötü bişey olabilirmi acaba yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Her zamanki gibi değil ayıptır söylemesi çok özür dilerim parça sökülüyor içimden ve sancidan duramiyorumAdetiniz her zamanki gibi mi yoksa farklilik hissediyor musunuz. Enfeksiyon gecmediyse dontora tekrar gorunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?