Hamileyim ama vajinal enfeksiyonum var

Catslover42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
9
4
1
32
Merhabalar. 4+6 haftalik hamileyim. 1 yildir gecmek bilmeyen enfeksiyonum vardi. 6 kutu fitil kullandim ama gecmedi. Antibiyotik kullanamiyorum dokunuyor. Neyse ben bu şekilde hamile kalmişim. Sari akintim var. Hafif kokulu. Ne yapmam lazim nasil geçer? Bebege zarar vercek diye korkuyorum. Dogal tedavi yontemleri oneremez misiniz

Valla bende de var aynısı.aynı zamanda hamileyiz doktora da soruyorum sorun yok falan dedi hatta bi hafta önce acık kahve akıntı da oldu

Bende de var. Hamile degilim ama akıntı hep var yani vajinit. Gunluk camasir cok sık degistiririm her yer don kilot oldu kaynar yikar utulerim doktorum boyle soyledi. Fitil vs cok kez kullandim ama artik hamile kalmaya calistigim icin bu akintiyi umursamiyorum. Sadece geldigi an kuru camasir giyiyorum yoksa mantara cevirir.
Ben care bulamiyorum.

Doktora danışmadan bir şey uygulamayın .
gebelikte vahinal enfeksiyon sık rastalanır bir durum . Doktora danışırsanız gerekli tahlilleri yapıp ilaçlarınızı yazar

Her doktor da önemsemiyor bi şey olmaz diyip yolluyor.kızlar koku önemli dedi bi doktor arkadaşım bende koku yok hiç şükür sizde var mı

Bende koku var. Hafif kokulu. Kagit havlu koyuyorum eski doktorum ole solemisti. O kagit havluyu Kendim koklarsam kokuyu aliyorum yoksa oyle normalde koku gelmiyor burnuma

Her doktor da önemsemiyor bi şey olmaz diyip yolluyor.kızlar koku önemli dedi bi doktor arkadaşım bende koku yok hiç şükür sizde var mı
Önemsenmicek bi sorun değiş eğer koku yanma ve değişik renklerde geliyorsa .
Gebelikte akıntı normal kremsi sümüksü ve hafif kendine özgü kokusu olur bu normaldir .
diğer üstteki söylediklerim gibi anormal bi durum varsa doğum esnasında bebek mikrop bile kapar.

Benimde az enfeksiyon gozukuyor dedi tek kulanimlik ilaç verdi doktorunuzla konusmadan zaten bisey yapmayin

Koku yok da beyaz pecete üzerinde sarı duruyor

Merhaba burda yeniyim ve sizin cevaplarinizla aydinlanmaya geldim öncelikle bendede enfeksiyon var doktor tek kullanımlık toz ve fitil verdi kulandim ama bı faydasını görmedim. 6 aylık evliyim ilk hasta olduğum günden bu güne günü gününe 28 günde bir olurdum bu ay 7 gün geçti üstünden ve bu gün hastalandım kötü bişey olabilirmi acaba yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

Adetiniz her zamanki gibi mi yoksa farklilik hissediyor musunuz. Enfeksiyon gecmediyse dontora tekrar gorunun

Bende 25 haftalik gebeyim monurol verdi doktor enfeksiyon çıktı.15-20 lokosit çıktı değer.Doktorum hafif dedi ama vajina kismimda hep batma hissediyorum ve tedirgin oluyorum.Bol su içiyorum ama tuvaletten cikamiyorum su içtikçe de:) Monurol kullanıp tedavi olan var mıdır acaba

monorul idrar yolu enfeksiyonu için etkili... burda vajinal enfeksiyondan bahsedilmiş farklı bir şey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…