hamileyim ama

silayahasretim

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
111
0
316
Bende hamileyim 7 haftalik iki hafta once ogrendim hamile kaldigimi bende 8_9 ay ugrastim ama doktor bana adet tarihine gore bebegin kucuk dedi klomenle oldugu icin gec yumurtlamis olabilirim dedi benimle ayni durumda olan varmi ne gibi problemlerle karsilasabilirim ilerde cok endiseliyim

hiç bir sorunla karşılaşmazsın arkadaşım benimde adet tarihime göre 2 hafta geç 10 haftalık olacağına 8 haftalık allah başka bir sıkıntı vermezse sorun yok hiç korkma allah kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin kendinize çok çok dikkat edin tatlı anneler bebişlerimizin bize çok ihtiyacı var

canım bı sorun yoktur ınsallah bende klomen ıle hamıle kaldım ve sım 4 haftalık tam..bak sen soyleyınce korktum ınsallah bısı yoktur bı sorun yoktur..

Tesekkur ederim mesajlariniz icin iki hafta sonra tekrar kontrol olacam insallah saglikli olur melegim seninkide insallah herkes saglik olarak kucaklar bebegini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…