• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim Ama ?

Dün gece sabaha kadar yatamadım.
İlk evliliğinden bir oğlu(muz) var zaten ,ister mi istemez mi bilemedim.Sabah günü birlik Ankara'ya gidecekti bende laptop çantasına attım testi:)))))Aklıma baska birsey gelmedi.
Öğlene doğru bir mesaj geldi telefonuma HEMEN BU HAFTA NİKAH İÇİN BAŞVURALIM NE DERSİN?
Ailelere ne diyeceğiz diye cevap yazdım hemen. YAPTIK BİR ÇILGINLIK deriz dedi.
Aksam geldiğinde mutlu gördüm onu,tablet istiyordum ne zamandır onu da almıs:)dünyanın en güzel annesine diyerek verdi hediyemi:))))Abartma artık,dedim ama hoşuma da gitti hani:P Beni öptükten sonra kıskanma kıskanma diyerek bebişe de bir öpücük kondurdu..Ne bileyim ya cok farklı bir hismiş ama kanım cekıldı gıbı ...Haa birde durup durup gülüyordu kendi kendine yemek yerken ne oldu dedım yasasınn dedi artık motor süremeyeceksin!.. (motor dediği de scooter)ama korkma metrobüste hep yer verecekler :D:D
Ayrıntılı konustuk.(İlk evliliğimde gelinlik giymemiştim
isteme kına nişan vs hiç olmamıstı bu yüzden herseyımız tam olsun ıstıyordu aptalca belkı ama gelınlıklere yarım metre açık ağızla bakınca....)
Sonuc olarak subat ayı içerisinde evlenmeye karar verdık.Aileleri durumdan haberdar edeceğiz.
Düğün olmayacak bende abartısız bir gelin olacağım nikahtan sonra yakın arkadaslar ve ailelerle yemekli müzikli bir mekana gideceğiz.
Burası home ofis cocuk ıcın uygun değil.Bir kaç ay sonra yeni eve tasınıp düzenli bir aile yasantısna gececeğiz.
İnşallah yolunda gider hersey!

Veee mutlu son :)) Ben bayılırım mutlu sonlara :) Alkışlar gelin ve damada... Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah ve çok mutlu olun

Senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonrası da böyle yolunda güzel bir şekilde ilerler de hayırlısıyla alırsın miniğini kucağına:16:

Canımcım hoca ezanı okudu artık yatayım oğlum sabahın köründe hortlar uykumu alamayınca cocuğa kzıyorum.Yarın görüşürüz dermişim.:27:
Hoş bizim için görüşmeler hep öyle oluyor:1:

Veee mutlu son :)) Ben bayılırım mutlu sonlara :) Alkışlar gelin ve damada... Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah ve çok mutlu olun

Senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonrası da böyle yolunda güzel bir şekilde ilerler de hayırlısıyla alırsın miniğini kucağına:16:

Çok tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın.

Dün gece sabaha kadar yatamadım.
İlk evliliğinden bir oğlu(muz) var zaten ,ister mi istemez mi bilemedim.Sabah günü birlik Ankara'ya gidecekti bende laptop çantasına attım testi:)))))Aklıma baska birsey gelmedi.
Öğlene doğru bir mesaj geldi telefonuma HEMEN BU HAFTA NİKAH İÇİN BAŞVURALIM NE DERSİN?
Ailelere ne diyeceğiz diye cevap yazdım hemen. YAPTIK BİR ÇILGINLIK deriz dedi.
Aksam geldiğinde mutlu gördüm onu,tablet istiyordum ne zamandır onu da almıs:)dünyanın en güzel annesine diyerek verdi hediyemi:))))Abartma artık,dedim ama hoşuma da gitti hani:P Beni öptükten sonra kıskanma kıskanma diyerek bebişe de bir öpücük kondurdu..Ne bileyim ya cok farklı bir hismiş ama kanım cekıldı gıbı ...Haa birde durup durup gülüyordu kendi kendine yemek yerken ne oldu dedım yasasınn dedi artık motor süremeyeceksin!.. (motor dediği de scooter)ama korkma metrobüste hep yer verecekler :D:D
Ayrıntılı konustuk.(İlk evliliğimde gelinlik giymemiştim
isteme kına nişan vs hiç olmamıstı bu yüzden herseyımız tam olsun ıstıyordu aptalca belkı ama gelınlıklere yarım metre açık ağızla bakınca....)
Sonuc olarak subat ayı içerisinde evlenmeye karar verdık.Aileleri durumdan haberdar edeceğiz.
Düğün olmayacak bende abartısız bir gelin olacağım nikahtan sonra yakın arkadaslar ve ailelerle yemekli müzikli bir mekana gideceğiz.
Burası home ofis cocuk ıcın uygun değil.Bir kaç ay sonra yeni eve tasınıp düzenli bir aile yasantısna gececeğiz.
İnşallah yolunda gider hersey!

işte budur ya :)) çok sewindim senin adına film gibi olmuş ... içime doğdu nedense bebişin kız olcak diye :) güle güle büyüt bebişini inş mutlu huzurlu bir yuvanız olur bir ömür!! herzmn burdayım taze anne olarak yardımcı olmaya çalışırım:) buarada doktora biran önce git bence kadın doğum doktorunu deneyimli birine danışarak git derim benim doktorum bizim 3 soyun doktoru mesela çok memnun kalmıştım başka doktor aramadım bile :)) hele sen onu bir gör daha birşeye benzemiyor ama ekranda onun varlığını gözle görmek bile ayrı bir his ...Allah ın bizlere verdiği bir mucize :)

sevgili jansine öncelikle tebrik ederim. ben henüz bipolar olduğunu yeni öğrenmiş biri olarak bu hastalığı taşıyan insanların anne oldukları haberini aldıkça yok olmuş olan umudumun canlandığını hissediyorum.. senin cesaretin hayranlık verici, bende sadece lithuril kullanıyorum. ama hastalığım daha yeni olduğu için geleceğimi nasıl etkileyecek diye kaygılanıyorum. örneğin erkek arkadaşıma hastalığımı nasıl söyleyeceğimi ve ne tepki alacağımı bilmiyorum. sen belki bu konuda bana tavsiyede bulunabilirsin.
bu arada hamile kaldığında lithurile devam ediyorduysan eğer bunu mutlaka dr una söyle. bebeğe zarar vermesin allah korusun. ve inşallah içmeyi bırakmışsındır çünkü bildiğim kadarıyla gebelikte D grubu bir ilaç

demişsiniz ya pozitif test sonucum hamileyim:49:.....
inanki ben o testte pozitifi :emir_bebek:görmek için dünyayı verirdim....hayat ne kadar tersine bazen deme biz bir bebek için yıllardır çırpınıyoruz kimiside HAMİLE ama etrafına nasıl anlatıcam diye düşünür durur....

biliyomusun ağlamaktan ,:43: niye biz demekten uyku girmedi gözüme :14:
öyle çook istiyorum ki bir bebeğim olsun ama olmuyo işte çarşıdan alınacak bişey olsa gider alırsın kaç kez tüp bebek denedik ama o da derman olmadı derdimize yani para nında çare olmadığı durumlarda var....
demek istediğim canım o bebeğin:emir_bebek: kıymetini bil....
aldırmam diyosun ama olurda şeytana:47: uyarda aldırmaya kalkarsan etrafında ki minicik bir bebeğe :emir_bebek:sahip olabilmek için herşeyden vazgeçen insanları düşün ve öyle karar ver.........

ne kadar safmışım meğer :19::19:konuyu ve konu sahibini gerçek sanıp laf anlatmaya çalışmışım:9::9:

Back
X