Dün gece sabaha kadar yatamadım.
İlk evliliğinden bir oğlu(muz) var zaten ,ister mi istemez mi bilemedim.Sabah günü birlik Ankara'ya gidecekti bende laptop çantasına attım testi:)))))Aklıma baska birsey gelmedi.
Öğlene doğru bir mesaj geldi telefonuma HEMEN BU HAFTA NİKAH İÇİN BAŞVURALIM NE DERSİN?
Ailelere ne diyeceğiz diye cevap yazdım hemen. YAPTIK BİR ÇILGINLIK deriz dedi.
Aksam geldiğinde mutlu gördüm onu,tablet istiyordum ne zamandır onu da almıs:)dünyanın en güzel annesine diyerek verdi hediyemi:))))Abartma artık,dedim ama hoşuma da gitti haniBeni öptükten sonra kıskanma kıskanma diyerek bebişe de bir öpücük kondurdu..Ne bileyim ya cok farklı bir hismiş ama kanım cekıldı gıbı ...Haa birde durup durup gülüyordu kendi kendine yemek yerken ne oldu dedım yasasınn dedi artık motor süremeyeceksin!.. (motor dediği de scooter)ama korkma metrobüste hep yer verecekler
![]()
Ayrıntılı konustuk.(İlk evliliğimde gelinlik giymemiştim
isteme kına nişan vs hiç olmamıstı bu yüzden herseyımız tam olsun ıstıyordu aptalca belkı ama gelınlıklere yarım metre açık ağızla bakınca....)
Sonuc olarak subat ayı içerisinde evlenmeye karar verdık.Aileleri durumdan haberdar edeceğiz.
Düğün olmayacak bende abartısız bir gelin olacağım nikahtan sonra yakın arkadaslar ve ailelerle yemekli müzikli bir mekana gideceğiz.
Burası home ofis cocuk ıcın uygun değil.Bir kaç ay sonra yeni eve tasınıp düzenli bir aile yasantısna gececeğiz.
İnşallah yolunda gider hersey!
Veee mutlu son :)) Ben bayılırım mutlu sonlara :) Alkışlar gelin ve damada... Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah ve çok mutlu olun