hamileyim ama..

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
Kızlar ben çok istiyodum ve son adet tarihim 13 şubattı.adet döngüm de 26 gün olduğundan 11 martta adet olmam gerekiyodu.gecikince dün (16 mart) kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 30,81 çıktı.sonucu dr.a gösterdim gebelik var dedi.haftaya gel keseyi görelim dedi.kimyasal olmadığını net o zaman görürüz dedi.ne demek istedi o mutlulukla tam anlamadım.nolur beni aydınlatınnnn

Gebelik sağlıklıysa değerin iki gün de bir iki kat artması gerekir.
Bunu söylemeye getirmiştir.
Tebrik ederim bu arada,
hayırlı uğurlu olsun.

Gebelik sağlıklıysa değerin iki gün de bir iki kat artması gerekir.
Bunu söylemeye getirmiştir.
Tebrik ederim bu arada,
hayırlı uğurlu olsun.
Çok sağol Allah isteyen herkese versin.dr iyiydi sıcak kanlıydı ama ben orda mutluluktan uçarken tebrikler falan demek yerine haftaya kesin belli olur falan deyince sevincimi yaşayamadım pek açıkcası

Çok sağol Allah isteyen herkese versin.dr iyiydi sıcak kanlıydı ama ben orda mutluluktan uçarken tebrikler falan demek yerine haftaya kesin belli olur falan deyince sevincimi yaşayamadım pek açıkcası

Üzülme hiç,
doktorlar genelde keseyi görmeden kesin konuşmayı sevmiyorlar ..
Sen beslenmene çok dikkat et, yorma kendini, genelde dinlenmeye çabala, ve moralini yüksek tut bu haftalarda.

Üzülme hiç,
doktorlar genelde keseyi görmeden kesin konuşmayı sevmiyorlar ..
Sen beslenmene çok dikkat et, yorma kendini, genelde dinlenmeye çabala, ve moralini yüksek tut bu haftalarda.
Çok sağol.çalışıyorum pek dinlenebildiğim söylenemez ama çok uykum geliyor bi de adet olacakmışım gibi ince ince kasık ve bel ağrılarımın olması normal mi ?

Çok sağol.çalışıyorum pek dinlenebildiğim söylenemez ama çok uykum geliyor bi de adet olacakmışım gibi ince ince kasık ve bel ağrılarımın olması normal mi ?

Belirtiler herkese göre değişir ama, duyduklarımdan ve şahit olduklarımdan kaynaklı olarak söylüyorum ki normal ..
Rapor alma şansın varsa 3-4 gün dinlen bol bol besin al derim.

Belirtiler herkese göre değişir ama, duyduklarımdan ve şahit olduklarımdan kaynaklı olarak söylüyorum ki normal ..
Rapor alma şansın varsa 3-4 gün dinlen bol bol besin al derim.
Haftaya da böyle devam ederse dr.la görüşüp almaya çalışcam.çok sağol ilgin için :KK68:

Kızlar ben çok istiyodum ve son adet tarihim 13 şubattı.adet döngüm de 26 gün olduğundan 11 martta adet olmam gerekiyodu.gecikince dün (16 mart) kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 30,81 çıktı.sonucu dr.a gösterdim gebelik var dedi.haftaya gel keseyi görelim dedi.kimyasal olmadığını net o zaman görürüz dedi.ne demek istedi o mutlulukla tam anlamadım.nolur beni aydınlatınnnn

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
adetin 6 gün gecmisken değerin düşük çıkmış gec döllenme olabilir büyük ihtimalle doktor biraz düşük diye kesin bişey dememiş önemli olan iki günde ikiye katlamasi hiç takılma doktora sen ama hcgni takip et derim 2 gün sonra bu arada keseyi5000lerde görebilirsiniz
tebrikler :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun
adetin 6 gün gecmisken değerin düşük çıkmış gec döllenme olabilir büyük ihtimalle doktor biraz düşük diye kesin bişey dememiş önemli olan iki günde ikiye katlamasi hiç takılma doktora sen ama hcgni takip et derim 2 gün sonra bu arada keseyi5000lerde görebilirsiniz
tebrikler :)
O zaman keseyi haftaya göremez mi?iki günde bi iki katına çıkıyorsa. p.tesi 30 çarşamba 60 cuma 120 pazar 240 salı anca 480 falan oluyo :KK43:

Sağol Lavin Allah isteyen herkese versin . ama daha sevinemiyom dr sanki çok sevinme kesin değil gibi konuştu :KK43:

Yaa doktorlar böyle işte, her şeyde olabilirli konuşuyorlar.
Sen moralini yüksek tut ki bebişin de sağlıkla sana tutunsun.

merhaba, öncelikle tebrikler. benimde yaşadığım stresli süreçtesin şuan :) benim öğrendiğimdede kan değerim 33.19du sabırla bekledim. 2 hafta bekledim tam bebeği görmek için , kalp sesi içinde 1 hafta daha bekledim ve nihayet 7 haftalıkken meleğimin kalbini duydum yani öğrendiğim gün bebiş 3 hafta 5 günlüktü ne kadar minikti. o güne kadar hamileyim bile diyemiyordum ama kalbini duyduktan sonra yüreğim ferahladı. ama 9 ay boyunca Allah'a emanetiz. o yüzden iyi düşünmek lazım ki iyi olsun.

[QUOooches, post: 40011571, member: 614153"]merhaba, öncelikle tebrikler. benimde yaşadığım stresli süreçtesin şuan :) benim öğrendiğimdede kan değerim 33.19du sabırla bekledim. 2 hafta bekledim tam bebeği görmek için , kalp sesi içinde 1 hafta daha bekledim ve nihayet 7 haftalıkken meleğimin kalbini duydum yani öğrendiğim gün bebiş 3 hafta 5 günlüktü ne kadar minikti. o güne kadar hamileyim bile diyemiyordum ama kalbini duyduktan sonra yüreğim ferahladı. ama 9 ay boyunca Allah'a emanetiz. o yüzden iyi düşünmek lazım ki iyi olsun.[/QUOTE]

Ayy icimi ferahlattiniz. İnşallah ben de bir an önce duyarım kalp atışını. Geç döllenme mi olmuş ki. Yoksa adet gecikeli 6 gün olmuştu 30 çıktı deger. Bi de acaba dr a haftaya değil ondan sonraki hafta mi gitsem ? Madem görülmeyecek stres olmanin anlami var mi? Ama nasıl sabretcem onu da bilmiyorum:KK64:

O zaman keseyi haftaya göremez mi?iki günde bi iki katına çıkıyorsa. p.tesi 30 çarşamba 60 cuma 120 pazar 240 salı anca 480 falan oluyo :KK43:

Yok imkansız o değerle görünmez sen hesapla 4000 fln olunca gidersin garanti olsun bu arada hcg takip edicekmi doktor??
Bak benim ilk 170 2 gün sonra 350 oldu doktorum hesaplafi 10 gün son gittim kese gormeye

stres yapma canım yat dinlen uzat ayaklarını güzel beslen değeri 17 den yükselen arkadaşım var hiç takma kafana allahın izniyle bebeğin güzelce büyür

Canim hi korkma benimde gec dollenme oldu ilk test yaptirdigimda beta hcg 24 cikmisti doktor bile kesinlikle kimyasal demisti ama 10 gun sonra kesesi gorduk cok sukur

merhaba, öncelikle tebrikler. benimde yaşadığım stresli süreçtesin şuan :) benim öğrendiğimdede kan değerim 33.19du sabırla bekledim. 2 hafta bekledim tam bebeği görmek için , kalp sesi içinde 1 hafta daha bekledim ve nihayet 7 haftalıkken meleğimin kalbini duydum yani öğrendiğim gün bebiş 3 hafta 5 günlüktü ne kadar minikti. o güne kadar hamileyim bile diyemiyordum ama kalbini duyduktan sonra yüreğim ferahladı. ama 9 ay boyunca Allah'a emanetiz. o yüzden iyi düşünmek lazım ki iyi olsun.

Ayy icimi ferahlattiniz. İnşallah ben de bir an önce duyarım kalp atışını. Geç döllenme mi olmuş ki. Yoksa adet gecikeli 6 gün olmuştu 30 çıktı deger. Bi de acaba dr a haftaya değil ondan sonraki hafta mi gitsem ? Madem görülmeyecek stres olmanin anlami var mi? Ama nasıl sabretcem onu da bilmiyorum:KK64:

canım geç döllenme olmuş olabilir benim 26. gün değerim 33tü. ama geç döllenmede de problem yok. sakin üzme kendini hep olumlu düşün. bende forumda kötü şeyler okuyarak çok etkilendim ama önemli olan şuanki durumum. yani Allah can verdiyse ona yicek lokması varsa sana tutunacak sağlıkla :) dediğim gibi 9 ay Allaha emanetiz kimin ne zaman ne olacağı hiç belli değil o yüzden bol dua et ve olumlu düşün.

Canim hi korkma benimde gec dollenme oldu ilk test yaptirdigimda beta hcg 24 cikmisti doktor bile kesinlikle kimyasal demisti ama 10 gun sonra kesesi gorduk cok sukur

Pazartesi 30 çıktı haftaya sali günü gitcem kese görülür mü ki ? Görülmüyorsa niye çağırdı ki yani hesaplayip ona göre cagirmasi gerekti

degere hiç takılma ögrendigimde beta hcg 408'di aynısını banada sölediler ikigün gecmek bilmedi sevincimi yasayamadm bile ama cok sükür iki gün sonra iki kat arttı deger keseyi görmeyi bekleme tekrar test yaptr sonuc artıp artmadgını ögren

X