hamileyim ancak pıhtılaşmam var iğne vermiyor dr um:((

ben ıgne kkullanmıstım bellı bı zamana kadar ama kanaması olan kısılerde kesıyorlar sonucta kanın kanlansın dıye verıyorlar ben suleyman tosuna gıttım bende 4.yakaladım sımdı kızım 3.5 haftalık ınsallah sen de kucagına alırsın

ınş canım ınşşş bi kucağıma alsam sağlıcakla ve hayrlısı ile,bitse bu sıkınıtılar..
teşekkür ederim canım
ist da değil mi süleyman tosun gideblrim aslında ona

ınş canım ınşşş bi kucağıma alsam sağlıcakla ve hayrlısı ile,bitse bu sıkınıtılar..
teşekkür ederim canım
ist da değil mi süleyman tosun gideblrim aslında ona

ankara merhaba neler oldu kaç haftalık oldun,iğnelere devam ediyormusun kaç doz yapıyosun..gelişmeler iyimi?

canım şükürler olsun iyi gidiyor:nazar:
6 haftalık olduk kalp atışı için randevumuzu bekliyoruz
kesemizi gördük
iğneye 4 gün önce başladık üniv hast gittim hematoloğa
kilom olduğu için 0.6 cleaxn her gün oluyorum
şükür kanamam olmadı ınş da olmaz:nazar:

canım hayırlı ugurlu olsun bebeşin............rabbim eline ayagına hayırlısıyla kavuştursun..yazını şimdi gördüm ve çok sevinerek mesaj yazdım.........sıkıntılar geçti inşaallah degilmi???????

canım hayırlı ugurlu olsun bebeşin............rabbim eline ayagına hayırlısıyla kavuştursun..yazını şimdi gördüm ve çok sevinerek mesaj yazdım.........sıkıntılar geçti inşaallah degilmi???????

teşekkür ederim canım,şimdilik herşey yolunda ınş öyledir ama ben bi korkuyorum ki sorma bebeğime bişey olcak diye ınş Rabbim korusun onu

canım şükürler olsun iyi gidiyor:nazar:
6 haftalık olduk kalp atışı için randevumuzu bekliyoruz
kesemizi gördük
iğneye 4 gün önce başladık üniv hast gittim hematoloğa
kilom olduğu için 0.6 cleaxn her gün oluyorum
şükür kanamam olmadı ınş da olmaz:nazar:

çok şükür inşallah herşey yolunda gider çok sevindim.senin pıhtılaşma faktörün neydi..kilon kaç.tüpbebekti sanırım senin.peki problem neydi senin.bende de mthfr677 heterozigot doktor folicle ayarlarız diyor.bana pgd tanılı tüp bebek yapılmıştı,embriyolar bozuk çıktı,transferim iptal oldu...

çok şükür inşallah herşey yolunda gider çok sevindim.senin pıhtılaşma faktörün neydi..kilon kaç.tüpbebekti sanırım senin.peki problem neydi senin.bende de mthfr677 heterozigot doktor folicle ayarlarız diyor.bana pgd tanılı tüp bebek yapılmıştı,embriyolar bozuk çıktı,transferim iptal oldu...

teşkkür ederim canım
bende faktör v leiden heterezigot var
evet tüp bebekti bizim
kilom 87
valla bu benim 3.denemem ne folik ne aspirin işe yaramadı gitti bebeklerim
kiloma görede 0.6 uygun gördü hematolog
hayrlısı ile yavrumu kucağıma alırım ınş:49:
darısı sana olsun ınş sende yaşarsın canım tez vaktte:49::49:

Back
X