Hamileyim annem arayip sormuyor yalnizim yardimci olun nolur

Annemii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
13
10
3
38
Cok bunaldim cok 5 aylik hamileyim annem bi kere olsun nasilsin neye ihtiyacin var demedi ve benim suan ona cok ihtiyacim var. Nasilsin demesine bile muhtacim.
Telfla bile arayip sormuyor cok zoruma gidiyor cok. Agliyorum hep elimde olmadan sonra bebegimi uzdugum icin vicdan azabi cekiyorum ama yine ayni seyleri hissedp aglama krizine giriyorum. Kimsesiz gibi hissediyorum kendimi cok yalniz..
Esim saolsun cok ilgili ama bi annenin yerini kimse tutmuyor. Esim moralimi duzeltmeye calisiyor kafa dagitayim diye biseyler yapiyor ama annem babam ailem yok yanimda. Ayip bisey mi yaptim sanki ustelik ogrendiklernde cok da sevinmislerdi. Bunaldim aglamaktan yoruldum artik ne olur yardimci olun fikir verin...
Annemle bir problemimiz olmadi. Sorun yok ortada. Ama soguk bi yapisi var. Fakat hamile kalinca hic boyle yapacagi aklimin ucundan gecmemisti cunku bebegi de istiyordu ve benim ilk hamileligim tecrubem de yok ne yapilir nasil yapilir bilgim sifir en cok da daha 1 sene olmadi evleneli evden cikali ozlemim cok..

Son düzenleme:
canim uzme kendini sen ara belki birseyden dolayi aramiyorlardir sıkma canini ben annemle yakin oturuyorum 1 gun gitmesem 2.gunu ariyolar oyuzden sebepleri vardir senn ailenn

Anlamadım ama bi probleminiz mi var. Siz arayın konuşun rahatlayin söyleyin o da arasin

Hic kendini uzme bencede arayip sen sor bakalim nedicekler.Insaniz sonucta belki bir yanlis anlasilma olmustur.Hem ne olursa olsun uzulme hersey gecer,sen bebegini kucagina alacagin gunu dusun.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Birde anneyle ilgili ne sorun var da aramiyor kismini yazsaydiniz iyi olurdu??Yeni uyesiniz konunun ozunu bilmiyoruz..

Anneniz genel olarak ilgisiz mi? Eşinize yansıtmayın derim gene de yarın öbür gün anneniz torunuyla çok ilgili olur gelmek ister filan sonra eşiniz seni hamileyken bir kere bile aramadı diye laf eder vs

Sen sorsan niye hiç ilgilenmiyorsun üzülüyorum diye açık açık söylesen? Belki seni sıkıp bunaltmak istemiyordur?

canim uzme kendini sen ara belki birseyden dolayi aramiyorlardir sıkma canini ben annemle yakin oturuyorum 1 gun gitmesem 2.gunu ariyolar oyuzden sebepleri vardir senn ailenn
Ya art niyetiniz yok biliyorum ama, bu yorumda ki bi şey beni rahatsız ediyor mesela. Hani insan bi sebepten dolayı üzgünken ve bundan ötürü dert yanarken, o kişiye, anlattığı konu ile alakalı, sizde herşeyin yolunda ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek, ne bileyim, biraz düşüncesizce geliyor bana. Örneğin, çocuğunun hastalığından dert yanan bi anneye, masallah benim ki çok sağlıklı demek gibi. Çok gereksiz..

Ya kıyamam :( Bu durumda ne denir bilmiyorum kimse annenin yerini tutmaz elbette ama eşin senin şansın ... Ne güzel ilgileniyormuş

Ya art niyetiniz yok biliyorum ama, bu yorumda ki bi şey beni rahatsız ediyor mesela. Hani insan bi sebepten dolayı üzgünken ve bundan ötürü dert yanarken, o kişiye, anlattığı konu ile alakalı, sizde herşeyin yolunda ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek, ne bileyim, biraz düşüncesizce geliyor bana. Örneğin, çocuğunun hastalığından dert yanan bi anneye, masallah benim ki çok sağlıklı demek gibi. Çok gereksiz..
yanlis anlamissa ozur dilerim ben bunun icin arkadastan bebegi oldugunda hersey duzele bilir baska sebep vardir aramamasindan oyuzden aramamistr derim kendisni kirdysam kusura bakmasn kotu nyetle yazmadm yazmamda

annenizi arayın ,ona sorun bakalım bişi mi olmuş ?
neden sizi yalnız bırakıyor ,neden arayıp ,ilgilenmiyormuş ?
kendi kendinizi boşuna üzmeyin ,sonuçta hamilelik hastalık değil ,buraya yazabildiğiniz gibi hamileleik bölümüne yazıp tecrübe edinebilirsiniz ,
kendinizi bir an evvel toparlayın ,bebek olunca bu duygular sizi esir alırsa daha çok zorlanırsınız ,
bir silkelenin ,kendinizi toplayın

annenizi arayın ,ona sorun bakalım bişi mi olmuş ?
neden sizi yalnız bırakıyor ,neden arayıp ,ilgilenmiyormuş ?
kendi kendinizi boşuna üzmeyin ,sonuçta hamilelik hastalık değil ,buraya yazabildiğiniz gibi hamileleik bölümüne yazıp tecrübe edinebilirsiniz ,
kendinizi bir an evvel toparlayın ,bebek olunca bu duygular sizi esir alırsa daha çok zorlanırsınız ,
bir silkelenin ,kendinizi toplayın
Hayir anneme bisey oldugu yok gayet iyi haberini aliyorum gezip tozuyor hayati iyi yani. Yani beni arayamayacak bi durumu yok. Yeni uye oldum bu siteye artk bakarim insallah forumlara su derdimi atabilsem bi

Hayir anneme bisey oldugu yok gayet iyi haberini aliyorum gezip tozuyor hayati iyi yani. Yani beni arayamayacak bi durumu yok. Yeni uye oldum bu siteye artk bakarim insallah forumlara su derdimi atabilsem bi
Dert sen hamileyken annenin gezmesi mi,sorunun varsa ara kadını,yardım iste,
Sen hamilesin diye dünya mı dursun,ne olsun ,herkes pervane mi olsun,nefes mi almasınlar,bu kadar mi sevmedin hamileliği

Var ya noktası virgülüne kadar benim hamilelikte yaşadığım olay.
Ben hamile kaldım annem aramadı sormadı.
Soğuk biride değildir.
Çok çok üzüldüm.
Cok agladım. Aylarca kusma ile uğraştım.
Biz aradık açmadı.
Sebebi yok.
Taaki cocuk doğdu. Eşim gitti evden alıp hastaneye getirdi oyle barıştı.
Çok ayıp olacak ama cocuğu üçüncü kişiden yaomişim gibi davrandı

Canim, benim annem de hayat boyu soguk ilgisiz biriydi. Hamileligimde de degismedi durum. Senin de oyleyse eger, hayatindaki donum noktalarinda da bekledigin ilgiyi alamayacaksindir. Bunun icin kendini uzme, hormonlar nedeniyle insan daha zayif hissediyor kendini. Daha cok dusundukce daha cok yalniz olursun. Insan ogreniyor okuyor, bebegini aline aldiginda o kucucuk seye nasil bakacagim diyorsun sonra bir bakmissin aslinda en kolay yillar o bebeklik halleriymis...
Esinle sorunun yoksa hamileliginin tadini cikar. Ben annemden ilgi beklemeyi kendi adima bulasik makinesinin neden camasir yikamadigini sorgulamak gibi kabul ettim artik. (ya da hala kabullenme surecindeyim)
Eger simdiden alisirsan bu duyguya, daha rahat basedersin gelecek gunlerle, cunku bebek dogdugunda yardima ihtiyacin oldugunda yaninda istedigin gibi durmazsa yine sen uzuleceksin. Sen yalniz degilsin bu durumda olan bir suru insan var bunu soylemek istedim sadece. Annem neden boyle diye uzulme sucu kendinde arama. Karakter duygulari gosterme herkeste ayni degil.
Simdiden alisirsan eger, anne oldugunda bebegini her seyden esirgemeye basladiginda anneni sorgulayip eksikliklerinin sana daha buyuk aci vermesinin onune gecersin.
Cunku bebegin oldugunda ona gosterdigin sevgiyi gecmiste alamadiginla kiyaslamak insana buyuk bocalama getiriyor. Durumumuz benzer ise sen simdiden beklentini dusur, kendini uzme derim. Sahip olduklarina sukret, olmayacak olan seyleri de kabullenmeye calis. Olanlar yeter inan bana aslinda...
Allah bebevini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Soylemek haddim degil ama duramayacagim, cok cabuk bebek karari almissin. Sonrasinda sabretmen gereken zamanlar cok olacak. Esini umarim yeterince tanimissindir evlilik oncesi. Allah mutlu etsin her daim.

Dert sen hamileyken annenin gezmesi mi,sorunun varsa ara kadını,yardım iste,
Sen hamilesin diye dünya mı dursun,ne olsun ,herkes pervane mi olsun,nefes mi almasınlar,bu kadar mi sevmedin hamileliği
Cıdden rahatsız bı tipsın sen !!!! bız hamıleyız dunya durucak var mı ıtırazın
Kız suan hamıle evet hasta degıl ama hormonlar duygusal olarak cok etkılıyor sanırım cocugun yok sende hamıle kal bak bakalım dunya mı duruyo ...

Aynen bacım.

Back
X