Hamileyim aranızda yeni hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Bende dün öğrendim çok güzel ve değişik duygu ilk duyduğum zaman ağladım sevinçten rabbim isteyen herkese tattırsın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Ben de ilk öğrendiğimde sevinçten çok ağladım isteyen herkese nasip olur inşallah

benimde Çarşamba keseyi görmeye gidicez rabbim kucağımıza Almayıda nasip etsin
Amin inşallah canm daha 5+3 günlük gebeyim keseyi görmek için pazartesi Muayane ye gidicem mide bulantı var hafif sağlıklı ilerlerse benim de 12 ocak doğum tarihi tahmini inşallah

İdrar testim de pozitif gördüm bugünde kan verdim yarın sonucu alacağım
Peki ne gibi belirtileriniz oldu? Ben de bugün olacaktım olmadım kasigimda batmalar 2 gündür göğsümde sislik var. Gaz var. Umarım bende hamileyimdir hayırlı olsun sizin de Allah sağlıklı sihhatli kucaginiza almayı nasip etsin ❣

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Evet olur canım adete 1 hafta kala lekelenme olur erken lekenme olduğunu düşünüyorsan adete 3 gün kala idrar testi yap bende öyle çıktı benimde erken döllendi yumurtlama günleri değerlendirmiştik şuan 6+3 hamileyim inşallah sende hamişsindir

Belirtim aşırı yorgunluk ve akıntı bel ağrısı göğüs şişmelerim 6ıncı haftamda olmaya başladı arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen adetin ize 3_4 gün kala 1 kere idrar testi yapın negatif sonuç alırsanız adet iniz ortalama 10 gün geçsin sonra kan testi yapın ancak bu şekilde öğrenirsiniz hamile olduğunuzu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

ahh canimm insallah benimde senin gibi olur..insallah bu ay olmustur

bugun adetime 1 hafta kala dunden beri yogun beyaz koyu sari gibi hafif akintim var cnm ..adetim gelicek demek galiba

Herkee hayırlı uğurlu olsun :)
Bende bugün sabah önce testte sonra kan testinde öğrendim :)
4 ay denedik şükür bugüne nasipmiş

cnm bugun adete 3 4 gun kala sabah idrar testi yaptim ve negatif cikti cok uzuldum hamile degilim sanirim silik bir cizgi bile cikmadi gogus uclarim dokundum halde agirmaya basladilar adet olucam heralde

Tşk ederim gecikme yaşamadan idrar da çıktı regl e 4 gün kala idrarda çift çizgi gördüm ve çok hızlı bir şekilde belirdi kopkoyu kırmızı 2 gün sonra da kan testi yaptırdım
Ben gecikme yaşamadim şans eseri mide bulantilarimdan ögrendim hastaneye gidip kan testi yaptirdim hamileyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…