- Konu Sahibi yarenseyret_
Çöpe sokağa atmayın da hemşirelere, doktorlara söyleyin. O bebeğe gözü gibi bakacak aile çıkar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacamBence ailenin öğrenmesi lazım ve sana o çocuğa sahip çıkmaları gerek
İyide ailen seni 9 ay görmücekmi namus davası diyorsun namusa duskün bir aile kızını başı boş bırakmazki söylediklerin çelişkili çok şanslısın bebeğin sana tutunmuş bence sen babasını biliyorsun birlikte bir yuva kurmayı düsunseniz olmazmi ben hep eşime çok şükür 2 kızım var Allah bağışlasın inlerce kez şükrediyorum gün içinde bir bilsen ne kadar güzel bir duygu dogunca o minik eliyle parmağını tutunca dünya yansa umrunda olmaz kadın isterse başarır pes etme ailem orta okulda bırakıp gitti demişsin senin onlardan ne farkın olucak tedavini ol sonra bebeğini sahip çık hiçbir şey için geç değil Allah güzellikler versin sana ve bebegineTabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
Önce ailen aile olmayı becersin. Hakkıyla sana bakmış mi hakkıyla büyütmüşmi ki namusuna karışıyorlar. Burdaki kadınlara dediğin gibi dersin artık sizin yüzünüzden bu haldeyim karışmayın bana diye.Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
Yani ablacım başka alternatifin yok gbi duruyo madem öyle tutumlu bir ailen var neden boyundan büyük işlere kalkıştın babası belli değil diyosun bide 7 aylık hamilesin arkadaşında kalıyosun nerde ailen arayıp soranın sahip çıkanın aileni biliyosun da niye birden fazla kişiyle gezip hamile kalıyosun sığınma evi almıyo diyosun yani ben ne diyebilirim bi hata var ortada şimdi bedelini ödeme zamanı yazık doğucak çocuğa günahsızaTabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
Bazen ölüm kurtuluştur belki?! Bak mesela sen bebeğini ölüme terk etmek istiyorsun kurtulmak için hem de daha doğmadan!. Ailenden ne farkın var?Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
Yeşilçam mı bu hayat? Alsın devlet. Çocuk da ziyan olmasın.Merhaba bebek doğunca onu gördüğün ilk andan itibaren zaten ondan kopamazsın annecik bambaşka bir şey o sana muhtaç belkide hayatının değişmesi için sana gönderilen bir mucize bebeğinle birlikte yeni bir hayatın olabilir birbiriniz için yaşarsınız sende o kötü hayatı bırakırsın belki yeniden başlarsın
Kadın bağımlı ve minibüste yaşıyor. Babanın kim olduğu belli değil (muhtemelen uyuşturucu temin etmek için bu tip ilişkiler kurmak zorunda kalıyor), bu şekliyle hiçbir devlet kurumunda kendisine yer bulamaz ve siz "bebeğin yüzüne bakınca her şey değişir" diyorsunuz.Merhaba bebek doğunca onu gördüğün ilk andan itibaren zaten ondan kopamazsın annecik bambaşka bir şey o sana muhtaç belkide hayatının değişmesi için sana gönderilen bir mucize bebeğinle birlikte yeni bir hayatın olabilir birbiriniz için yaşarsınız sende o kötü hayatı bırakırsın belki yeniden başlarsın
Seninde
Seninde annen baban ilkokul çağlarından belli yanında uyuşturucu içseler seni bırakıp kaçıp başka şehire gitseler eminim swnşn başına daha kötüsü gelirdi bilip bilmeden açma o ağzını sen sen biliyomusun acaba ilk sokakta 8. Sınıfta kaldım annem babanın ilk ortadan kayboluşu hiç bişeyi bilmeden açma agzını bence sana yorum yapmı dedik
Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
O zaman yatmıcaksın önüne gelenle.... Kımden olduğu bıle değil.. Ne yazacak ne dıyecek bir şey var... Bir yorumda yazılan gibi sadece zararsınız...Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam