• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim babası kim bilmiyorum dogar dogmaz yurda nasıl verebilirim

Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
İyide ailen seni 9 ay görmücekmi namus davası diyorsun namusa duskün bir aile kızını başı boş bırakmazki söylediklerin çelişkili çok şanslısın bebeğin sana tutunmuş bence sen babasını biliyorsun birlikte bir yuva kurmayı düsunseniz olmazmi ben hep eşime çok şükür 2 kızım var Allah bağışlasın inlerce kez şükrediyorum gün içinde bir bilsen ne kadar güzel bir duygu dogunca o minik eliyle parmağını tutunca dünya yansa umrunda olmaz kadın isterse başarır pes etme ailem orta okulda bırakıp gitti demişsin senin onlardan ne farkın olucak tedavini ol sonra bebeğini sahip çık hiçbir şey için geç değil Allah güzellikler versin sana ve bebegine

Tabi size hava hoş ailen öğrensin demek burdan kolay ya sonrası nolacak navus davası adına öldürülen ben olacam
Önce ailen aile olmayı becersin. Hakkıyla sana bakmış mi hakkıyla büyütmüşmi ki namusuna karışıyorlar. Burdaki kadınlara dediğin gibi dersin artık sizin yüzünüzden bu haldeyim karışmayın bana diye.

Yani ablacım başka alternatifin yok gbi duruyo madem öyle tutumlu bir ailen var neden boyundan büyük işlere kalkıştın babası belli değil diyosun bide 7 aylık hamilesin arkadaşında kalıyosun nerde ailen arayıp soranın sahip çıkanın aileni biliyosun da niye birden fazla kişiyle gezip hamile kalıyosun sığınma evi almıyo diyosun yani ben ne diyebilirim bi hata var ortada şimdi bedelini ödeme zamanı yazık doğucak çocuğa günahsıza

Ailen çok namus davası düşünse seni ortada bırakmazdı. Arkadaşımın arabasında yatıyorum falan demişsin çok namusuna düşkün aile senin nerede olduğunu merak etmez mi sokakta mı yatırır? Ayrıca 7-8 aylık diyorsun karnın belli oluyordur illa ki görmüyorlar mı bu halini? Gerçi eve gitmiyormussun nasıl görecekler zaten umurlarinda da değilsin anladıgim kadarıyla. Sıgınma evi nasıl kabul etmiyor onu da anlamadım orada kalıp eski hayatıni devam ettirmeye çalışırsan etmemeleri normal. Şimdi biz burada sana ne diyelim sana bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Devlete siginmaktan başka çaren yok. Doğumu mutlaka hastanede yap ve talebini hemşirelere ilet onlar muhtemelen çocuk esirgemeye verirler çocuğu. Orada burada doğurayım deme bak ölür gidersin kanamadan. Başka ne denilir sana bilmiyorum.

Merhaba bebek doğunca onu gördüğün ilk andan itibaren zaten ondan kopamazsın annecik bambaşka bir şey o sana muhtaç belkide hayatının değişmesi için sana gönderilen bir mucize bebeğinle birlikte yeni bir hayatın olabilir birbiriniz için yaşarsınız sende o kötü hayatı bırakırsın belki yeniden başlarsın

Bazen ölüm kurtuluştur belki?! Bak mesela sen bebeğini ölüme terk etmek istiyorsun kurtulmak için hem de daha doğmadan!. Ailenden ne farkın var?
Uyuşturucuyu terk etmezsin ama değil mi? Yazık. O bebeğe yazık..

Merhaba bebek doğunca onu gördüğün ilk andan itibaren zaten ondan kopamazsın annecik bambaşka bir şey o sana muhtaç belkide hayatının değişmesi için sana gönderilen bir mucize bebeğinle birlikte yeni bir hayatın olabilir birbiriniz için yaşarsınız sende o kötü hayatı bırakırsın belki yeniden başlarsın
Yeşilçam mı bu hayat? Alsın devlet. Çocuk da ziyan olmasın.

Kadın bağımlı ve minibüste yaşıyor. Babanın kim olduğu belli değil (muhtemelen uyuşturucu temin etmek için bu tip ilişkiler kurmak zorunda kalıyor), bu şekliyle hiçbir devlet kurumunda kendisine yer bulamaz ve siz "bebeğin yüzüne bakınca her şey değişir" diyorsunuz.
Ayaklarımız biraz yere basmalı

Seninde

Seninde annen baban ilkokul çağlarından belli yanında uyuşturucu içseler seni bırakıp kaçıp başka şehire gitseler eminim swnşn başına daha kötüsü gelirdi bilip bilmeden açma o ağzını sen sen biliyomusun acaba ilk sokakta 8. Sınıfta kaldım annem babanın ilk ortadan kayboluşu hiç bişeyi bilmeden açma agzını bence sana yorum yapmı dedik

Kendin yaşamışsın bunu zaten. Senin hayatta tek amacın ürememek olmalıydı…

Konu bana fake geldi. Tüm tuşlara basılmış. :işsiz:

*uyuşturucu bağımlısı anne
*aynı anda birden fazla erkekle korunmasız cinsel iliski.
*devlete sığınmış devlet almamış.
*minibüste yaşıyor.
*kendi ebeveynleri de bağımlı, yanında uyusturucu içiyor. 8. Sınıfta terkedilip sokaklara düşüyor.
*buna rağmen ailesinin hamile old öğrenmesinden çekiniyor !
*hatta duymaları durumunda namus cinayetine kurban gidecekmiş.
*dün üye olmuş. Ve ilk konusu bu. 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
E madem sokaklarda kalıyorsun ailen yok niye ailem duyorsa kötü olur hikayesi yapıyorsun doğurunca zaten senle kalmaması en iyisi olur

Hastanede söylersin her gördüğün kişiye, emzir bile demezler sana. Görmezsin etmezsin, yoğun bakıma yatırlar iyi olduğunda da kuruma gider. Sakın kendine güvenip de yanına alma o masumu madem bağımlısın. Ne yazık ki beterin beterini gördüğüm bağımlı anne babası tarafından dövüldüğü için engelli kalan bir bebek bildiğim için gerçekse eğer konu sahibini onlardan daha vicdanlı buluyorum.

Back
X