Hamileyim babası kim bilmiyorum dogar dogmaz yurda nasıl verebilirim

Ne yaşadınız da bu duruma geldiniz bilmiyorum. Ama ne olursa olsun o sizin bebeğiniz . Babasını bulun, yok oda beter hayırsız dıyorsanız bi işe girin. Doğumdan sonra kadın sığınma evine gidin. Ya da bebekle ailenizin yanına gidin. En azından bebek biraz büyüyene kendınıze gelene kadar kalın çalışın bı yerde kasiyer bile olsanız bebeğinizin mama parası çıkar. Vazgeçmeyin madem o size tutunmuş sizde ona tutunun

Ne yaşadınız da bu duruma geldiniz bilmiyorum. Ama ne olursa olsun o sizin bebeğiniz . Babasını bulun, yok oda beter hayırsız dıyorsanız bi işe girin. Doğumdan sonra kadın sığınma evine gidin. Ya da bebekle ailenizin yanına gidin. En azından bebek biraz büyüyene kendınıze gelene kadar kalın çalışın bı yerde kasiyer bile olsanız bebeğinizin mama parası çıkar. Vazgeçmeyin madem o size tutunmuş sizde ona tutunun
İstemiyorum bebegi

Seninde

Seninde annen baban ilkokul çağlarından belli yanında uyuşturucu içseler seni bırakıp kaçıp başka şehire gitseler eminim swnşn başına daha kötüsü gelirdi bilip bilmeden açma o ağzını sen sen biliyomusun acaba ilk sokakta 8. Sınıfta kaldım annem babanın ilk ortadan kayboluşu hiç bişeyi bilmeden açma agzını bence sana yorum yapmı dedik
Birliktelik yaşıyorsan, uyuşturucu madde kullanıyorsan,bir bebeğe bakıp güvenle yetiştirebileceğin maddi manevi durumun yoksa KORUNACAKSIN.Meryem ana muamelesi mi yapalım sana ,sex yapan her kadın gibi hamile kalma olasılıgın varken ki ayık da gezmiyorsun,yiyecek ekmeğin yok korunmayarak hamile kalmama ihtimalin olacagını düşünmen cidden cok gerizekalıca.Bak mesela vergilerimle senin şuursuzca cıkardığın cocuga bakacak bi insanım.teşekkür et.

Alırlar çocuğu tabi ki ne demek herkesin çocuğunu almıyorlar oraya da kadrolu memur gibi mi girecek bebekler. Sen de bundan sonra doğum kontrol hapı kullan veya prezervatifi olmayan adamlarla sevişme. Uyuşturucu içsen de o an ne yaptığının farkında oluyorsun.

Durumu hastane polisine anlatın almazlarsa aile ve sosyal hizmetlere gidin .

Şuan size birsürü şey söylerdim de hiç biri bu durumu değiştirmicek
Bi işe girin bi kaç ay çalışın ve tüplerinizi bağlattırın sonra ne halt yiyorsanız yiyin diğer korunma yöntemleri kesin değil çünkü .

Durumu hastane polisine anlatın almazlarsa aile ve sosyal hizmetlere gidin .

Şuan size birsürü şey söylerdim de hiç biri bu durumu değiştirmicek
Bi işe girin bi kaç ay çalışın ve tüplerinizi bağlattırın sonra ne halt yiyorsanız yiyin diğer korunma yöntemleri kesin değil çünkü .
Doğum esnasında bağlatmalı.

Suraya mesaj yazmak icin kullandigim telefonu satarim cocugum bir kac gun bile olsa benimle gecirsin diye...nasil bi akıl tutulmasi yasiyorsunuz ya.. maddeye verdiginiz parayla bakin cocuga konu insallah fake cikar

doğumda zaten bağımlı olarak doğacağı için hastane direk ilgili birimlere bilgi verecekler bebekte tedaviye alınacak doktorlar siz söylemeseniz bile ilk muayenede anlalar ama inşallah yazdıklarınız fake dir :(

Konu fake olmayabilir. Hemen hemen benzer bir durum çok yakın bi zamanda çalıştığım hastanede oldu çünkü. Anne baba bağımlıydı. Bebek nasıl olduysa tutunmuş anneye. Bebek bağımlı olarak doğdu bir süre yoksunluk çekti. Ama sonra hiç bi sorunu kalmadı. Sarılık bile olmadı yavrucak. Anne babası bırakıp gittiler. Sosyal hizmetler aldı bebeği.

Uyuşturucu madde etkisinde mi ilişkiye girdiniz de hatirlamiyorsunuz birçok kişiyle mi ilişki yaşadınız. Ve hamileyken kullanıyor musunuz. En sağlıklısi çocuğu yurda vermek hastanede doğum yaptığınızda bu durumu bildirin alırlar zaten çocuğu. Sonra da uyuşturucu tedavisi görün annem babam bıraktı sokaklarda kaldım başıma kötü şeyler geldi diyerek bunun arkasına siginmayin. Şuan hayatınız sizin elinizde çünkü kimse dört dörtlük yaşamadı cocuklugunu sma büyümek diye birşey vardır. Uyuşturucu tedavisi olduktan sonra çocuğunuzu isterseniz alırsınız sahip çıkarsanız babasinida bulmanızı tavsiye ediyorum

Suraya mesaj yazmak icin kullandigim telefonu satarim cocugum bir kac gun bile olsa benimle gecirsin diye...nasil bi akıl tutulmasi yasiyorsunuz ya.. maddeye verdiginiz parayla bakin cocuga konu insallah fake cikar
Bakmasın daha iyi. O çocuk bunun yanında ziyan olur. Yurtta bir şansı olur bu hayatta en azından.

7 8 aylık hamileyim öğrendiğimde alınma süresi geçmişti hamile olacağım aklımın ucundan geçmedi uyuşturucu kullanıyodum anlamadım hiç hamile oldugumu ailem den hiç kimse bilmiyor bildikleri taktirde durumlar çok feci karşılanacak onuda biliyorum kalacak yerim yok işim yok param yok çıkmazdayım tek istediğim çocuk doğunca direk hastanede sosyal hizmetlere vermek alırlarmı almaları için napmam lazım bazıları diyor öyle herkesinkini almıyorlar almazlar ise sokakta kalır çocuk benle almaları için napmam lazım bu süreçte hiç biyere başvurmadım daha doğrusu gidemedim imkansızlıklar yüzünden hastanede çocuğu direk vermem mümkğnmğ
mümkünmü nolur yargılamayın sadece napim onu söyleyin ztn iyi degilim ölmek istiyorum gücüm kalmadı
Bence ailenin öğrenmesi lazım ve sana o çocuğa sahip çıkmaları gerek

7 8 aylık hamileyim öğrendiğimde alınma süresi geçmişti hamile olacağım aklımın ucundan geçmedi uyuşturucu kullanıyodum anlamadım hiç hamile oldugumu ailem den hiç kimse bilmiyor bildikleri taktirde durumlar çok feci karşılanacak onuda biliyorum kalacak yerim yok işim yok param yok çıkmazdayım tek istediğim çocuk doğunca direk hastanede sosyal hizmetlere vermek alırlarmı almaları için napmam lazım bazıları diyor öyle herkesinkini almıyorlar almazlar ise sokakta kalır çocuk benle almaları için napmam lazım bu süreçte hiç biyere başvurmadım daha doğrusu gidemedim imkansızlıklar yüzünden hastanede çocuğu direk vermem mümkğnmğ
mümkünmü nolur yargılamayın sadece napim onu söyleyin ztn iyi degilim ölmek istiyorum gücüm kalmadı
18 yaşında büyük müsünüz? Doğum sonrası devlet bakılmayan çocuklara bakar o konuda endişelenmeyin. Belki şu durumda sizin sağlayacağınız imkanlardan daha iyi bir imkana sahip olacaktır. Doğumu hastanede yapın ve orda hemşirelere ebelere iletin isteğinizi. Onlar yetkililere bildirirler ve gerekli işlemlere başlarlar. Mutlaka hastanede doğurun, hem bebek sağlığı için hemde kendi sağlığınız için olası bir durumda bebek de sizde ölebilirsiniz.

18 yaşında büyük müsünüz? Doğum sonrası devlet bakılmayan çocuklara bakar o konuda endişelenmeyin. Belki şu durumda sizin sağlayacağınız imkanlardan daha iyi bir imkana sahip olacaktır. Doğumu hastanede yapın ve orda hemşirelere ebelere iletin isteğinizi. Onlar yetkililere bildirirler ve gerekli işlemlere başlarlar. Mutlaka hastanede doğurun, hem bebek sağlığı için hemde kendi sağlığınız için olası bir durumda bebek de sizde ölebilirsiniz.
Birde hala uyuşturucu kullanıyorsan bebek doğduğunda bağımlı olarak doğacak ve acil tedaviye ihtiyacı olacak.bu tedavi yapılmazsa ölüme hızlıca gidebilir. Mutlaka bilgilendirin gittiğiniz hastanede sağlık çalışanlarını bu konuyla ilgili. Onlar bebek için gereken tedaviyi yapacaklardır.

Back
X