- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 32
- Konu Sahibi melek ozgur
Arkadaslar 34 haftalik hamileyim az once balik yedim tadi bi baskaydi bebegime zarar verirmi cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusmaya calisiyim sonra hemen doktoru ariyim cok korkuyorumBebege zarar verecegunu sanmiyorum ama size verebilir ben olsam kusmaya calisir ve doktorumu arardim
Basim donmuyoda hani gazin olur karninda sanci hissedersin ya oyle karin agrim varIcini ferah tut.. Eger bi bas donmesi falan hissedersen hemen doktora git..
Yok hic icim rahat etmiyor diyorsan kusmaya calis
Kusmaya calisiyim sonra hemen doktoru ariyim cok korkuyorum
O zaman bi hastaneye falan git. Bisey olmaz insallah sen icini ferah tut, senin yaptigin stres daha zararli bebegeBasim donmuyoda hani gazin olur karninda sanci hissedersin ya oyle karin agrim var
Ewet cok korkuyorum aradim doktoru bi saat sonra ara dedi durumun duzelmezse basimda agriyo simdi hafif bulantim varO zaman bi hastaneye falan git. Bisey olmaz insallah sen icini ferah tut, senin yaptigin stres daha zararli bebege
Korkma biseycik olmaz insallah.. Psikolojik olarak da bu belirtileri hissedebilirsinEwet cok korkuyorum aradim doktoru bi saat sonra ara dedi durumun duzelmezse basimda agriyo simdi hafif bulantim var
Arkadaslar 34 haftalik hamileyim az once balik yedim tadi bi baskaydi bebegime zarar verirmi cok korkuyorum
Insallah canim insallah ilk bebegim daha once iki dusuk yasadim onun icin cok korkuyorumBir sey olmaz Allahin izniyle.
Cok saol canim vala cok korktum dun cok kotuydum bugun bas agrisi tek var36. haftamda gıda zehirlenmesi geçirdim, dışarıda yediğim tavuktan.. o kadar ağır rahatsızlandım ki acile zor attım kendimi.. serum verdiler, nst ye bağladılar akşama doğru çıktım hastaneden ama içim dışıma çıkmıştı.. 2 hafta sonra da doğuma gittim, bebişkoya bir şey olmamıştı çok şükür.. içiniz rahat olsun diye yazayım dedim :)
Cok saol canim vala cok korktum dun cok kotuydum bugun bas agrisi tek var