hamileyim balik yedim bayatti sanki napmaliyim

Bebege zarar verecegunu sanmiyorum ama size verebilir ben olsam kusmaya calisir ve doktorumu arardim

Icini ferah tut.. Eger bi bas donmesi falan hissedersen hemen doktora git..
Yok hic icim rahat etmiyor diyorsan kusmaya calis

Hemen kus canim ustune de limonlu su ic biraz gectikten sonra da soda ic bi tane. Ama mutlaka doktorunla görüş. Bisey olmamistir ama onlem almakta fayda var.

Ya da bisry icmeden once doktorunla bi görüş. Yani benim de bozuk sutle ilgili boyle bi sey basima gelmisti de böyle yapmıştım ama oneriyle bisey icme en iyisi ne bileyim.

Çok ağır zehirlenmeler dısında genelde hastanelerde pek bir sey yapmıyorlar zaten. Sen bol bol su iç. Düşündükçe miden bulanmaya basın dönmeye baslar. Saatler geçmez.
Aç internetten bir dizi izle hiçbir seyin kalmaz diye tahmin ediyorum unutursun cunku.

Arkadaslar dun doktora gittim 3 saat boyunca bebegin kalbini dinlediler cok dusuktu 70 gibi atiyodu cok korktum bebegi etkilemisti ama ne yazikki doktorlar bisey yapmadi git rahatsizlanirsan ara dedi hic iyi degildi durumum bugun yine gittim bebegin kalbini dinlediler yarim saat iyi cikti sukur durumun kotulesirse ara dediler

Bisey olmaz insallah ama balik,tavuk zehirlenmeleri cok tehlikeli bence son haftalarinda tuketmemeye calis ya da cok cok dikkat et :/ Serum vermediler mi hastanede?

36. haftamda gıda zehirlenmesi geçirdim, dışarıda yediğim tavuktan.. o kadar ağır rahatsızlandım ki acile zor attım kendimi.. serum verdiler, nst ye bağladılar akşama doğru çıktım hastaneden ama içim dışıma çıkmıştı.. 2 hafta sonra da doğuma gittim, bebişkoya bir şey olmamıştı çok şükür.. içiniz rahat olsun diye yazayım dedim :)

36. haftamda gıda zehirlenmesi geçirdim, dışarıda yediğim tavuktan.. o kadar ağır rahatsızlandım ki acile zor attım kendimi.. serum verdiler, nst ye bağladılar akşama doğru çıktım hastaneden ama içim dışıma çıkmıştı.. 2 hafta sonra da doğuma gittim, bebişkoya bir şey olmamıştı çok şükür.. içiniz rahat olsun diye yazayım dedim :)
Cok saol canim vala cok korktum dun cok kotuydum bugun bas agrisi tek var

X