hamileyim baş ağrısından öleceğim imdaaattt

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
5 haftalık hamileyim yere bakmamla yaşadıklarımı anlatamam zonkluyor başım minoset bile etki yapmıyor çatlıyor normal mi bu durum sizden yaşayanlar varmı ? doktor gribim ona bağladı ama diş kulak ağrısı bile yapıyor bu baş ağrısı önerileriniz nedir lütfennnnnnnnnnn yardımcı olun

canımm Allah bağışlasın simdidenn ama ilaç değilde doğal yollar denemelisin aktarda nane özlü kremler var baş ağrısı için ve gebeler onları alır...

Ilk zamanlar bende cektim cnm cok bas agrisi beynim patlicak gbi oluydu migren tutydu benm naptysam fayda etmedi valla hep cektim gripde oldum 2 3 kere ust uste bogaz agrisi kulak agrisi vs berbat bisi
Hatta smdilerdede dis agrisi cekiyorum ama hap fln fayda etmio bi parol iceblyrm oda etki bile yapmiyo cok zor sni anlyrm ins bi ylunu blursun

bunu rabbimin annelere ikramı olarak düşünerek kendimizi rahatlatmaktan başka çaremiz yok anlaşıldı sana birşey sormak istiyorum bebeğin kese oluştuktan ne zaman sonra oluştu yani can aldı kalbini duydun benimki çok yeni geçen hafta sadece kese oluştu bu hafta yine gidicez bakalım :) inşallah hayırlı haberler alırım

YA KADIN DOĞUM DOKTORUM BAŞ AĞRIMASININ GEBELİK HALİYLE İLGİSİ KESİNLİKLE OLMAZ DİYOOOOOOOOOOO NE ALAKA .... İNTERNETTE DOLU HERKES PAYLAŞMIŞ YAZILAR ÇOK.. BEN ANLAMADIM

Aynen cnm valla benm gec dollenme olms cnm adetm 10 gn gectgnde kanda 58 cikti 4 5 haftalikken kucuk kese vardi 6 bucuk haftda mncik bebek olsmsdu kalp kucuk atio dedi daha doktr 7 8 de kalbi net duydum die hatrliyrm cnm ins gzl hqberler alirisn

Aynen cnm valla benm gec dollenme olms cnm adetm 10 gn gectgnde kanda 58 cikti 4 5 haftalikken kucuk kese vardi 6 bucuk haftda mncik bebek olsmsdu kalp kucuk atio dedi daha doktr 7 8 de kalbi net duydum die hatrliyrm cnm ins gzl hqberler alirisn
inşallah sağol bilgi ve tecrübelerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…