hamileyim bebegim geliyor insallah :)

hayırlı olsun çok sevindim :) çok beklediniz mi yoksa aniden kendiliğinden olan bir durum mu ?

hayırlı olsun çok sevindim :) çok beklediniz mi yoksa aniden kendiliğinden olan bir durum mu ?
Çok teşekkürler ..yo ben 1.senelik evliyim vajinusmus idim ve 10kasimda yendim iki ilişki oldu sadece kısmet etmiş demekki ALLAH istiyorduk da :)

Hayırlı olsun birtanem inşallah alırız sağlıkla kucagımıza Kan testin çıktımı şekerim kaçmış degerin?​
Canimmm teşekkür ederim inşallah :)73.74geldi değer bugün adet günüm idi değer iyiymiş sanırım :)3hafta sonra tekrar gel.dedi kan test o zaman yaparız dedi inşallah artar ve kalp.atışlarını da duyarız cnmm

hayırlı olsun,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin çok teşekkürler .Darısı isteyen herkese olsun :)

Hayırlı olsun birtanem inşallah alırız sağlıkla kucagımıza Kan testin çıktımı şekerim kaçmış degerin?​
Canimmm teşekkür ederim inşallah :)73.74geldi değer bugün adet günüm idi değer iyiymiş sanırım :)3hafta sonra tekrar gel.dedi kan test o zaman yaparız dedi inşallah artar ve kalp.atışlarını da duyarız cnmm​

canım hayırlı olsun 9 da bende alaçam sonucu bakalım inşallah benimde güzel çıkar gerçi testim hep pozitif veriyor idrar ama

Eklentiler

• 20141201_160907.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 208
Hayırlı olsun saglıkla mutlulukla kucagına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim amin :)darısı isteyen herkese olsuun

hayırlı olsun canım....belirtiler nelerdi benimde 3 gün var bata ama karmakarışığım...

hayırlı olsun canım....belirtiler nelerdi benimde 3 gün var bata ama karmakarışığım...​
Teşekkür ederim canım tek belirgin belirtin bel agrimdi ve kasık batması sağdan bir ağrı var di sürekli ...test de silik çıktı eder günüm bugün üç dört gün önce var yok gibi.çıktı son ara dün yaptım çizgi çok netleşti .

bende vajinusmusu kasım da atlattım. İNŞALLAH senin gibi güzel haber alırım​
Yaaa çok sevindim inşallah alırsın tez zmanda :)

valla umut oldun bana vajinusmusu yasayan biri olarak :) dua et lutfenn :))​
Tabiki canım Allah gönlünüze göre versin evlat isteyen herkese tez zaman da. Sağlık lic a nasib etsin inşallah ...:)umut herzaman var imkansız diye hiç birşey yoktur yeterki istemesini bilelim değil mi :)

valla umut oldun bana vajinusmusu yasayan biri olarak :) dua et lutfenn :))​
Tabiki canım Allah gönlünüze göre versin evlat isteyen herkese tez zaman da. Sağlık lic a nasib etsin inşallah ...:)umut herzaman var imkansız diye hiç birşey yoktur yeterki istemesini bilelim değil mi :)

Aynen canim dogru soyluyosun :) bekliyorum 5 gun var hastalanmama insallah olmam :)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…