Hamileyim belimi incittim

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.827
811
648
Merhaba kızlar 4 buçuk aylık hamileyim
Dün toplu taşıma aracıyla evime giderken düşmemek için üst demirlere iki elimle asıldım o ara sağ kasığımda bi acı hissettim hafif yırtılma gibi simdi hafif ağrım var bir şey olmuş mudur çok korkuyorum kanamam falan yok ama icim içimi yiyor yardım edin ?

Keşke size yer verselerdi ve böyle bir sorun yaşamasaydınız. Hamile değilim hiç de çocuğum yok bu nedenle size yardım edemeyeceğim ama geçmişler olsun diliyorum. Belki de hiçbirşey olmadı ancak en azından yaptığınız stresin sizi olumsuz etkilememesi için bile bir doktora görünseniz iyi edersiniz.

Doktora gidin doktora.
Şu kadınlar klübündeki özellikle hamile kadınların bişey olmuşmudur diye konu açmalarına hastayım ya.
Can taşıyorsun canım kardesim,
Gitsene doktora biz nerden bilelim ne oldugunu?
Rahatlıgınız beni öldürücek.

Dün akşam oldu çalışıyorum sabah erkenden de işe gelmek durumunda kaldım o yuzden cok siddetli bir agri degil ama hafif var

Doktora gidin doktora.
Şu kadınlar klübündeki özellikle hamile kadınların bişey olmuşmudur diye konu açmalarına hastayım ya.
Can taşıyorsun canım kardesim,
Gitsene doktora biz nerden bilelim ne oldugunu?
Rahatlıgınız beni öldürücek.

Dün akşam oldu çalışıyorum sabah erkenden de işe gelmek durumunda kaldım o yuzden cok siddetli bir agri degil ama hafif var

Ne olur ne olmaz,asılmak iyi değil zaten toplu tasımalarda,işten çıktıgınızda bi acile görünün yada birkaç saat önce izin alın, inanın ihmale gelmez böyle seyler özellikle hamilelikte. Yada doktorunuzu arayın konusun gelin dicektir muhtemelen

Doktora gidin elbette. Hangi hareket nasıl bir sonuç verir biz bilemeyiz.

Ama muhtemelen bebeğiniz iyidir. Bu aylarda kaslarımız, bağ dokularımız gevşemeye başlıyor ve azıcık zorlamada sakatlıklar yaşanabiliyor. Geçen hafta küçük bir hurcu kaldırayım dedim, öyle çok ağır da değildi ama 3 gün kazık gibi yattım bel ağrısından.

Keşke size yer verselerdi ve böyle bir sorun yaşamasaydınız. Hamile değilim hiç de çocuğum yok bu nedenle size yardım edemeyeceğim ama geçmişler olsun diliyorum. Belki de hiçbirşey olmadı ancak en azından yaptığınız stresin sizi olumsuz etkilememesi için bile bir doktora görünseniz iyi edersiniz.

Yer verdiler ama biraz gec oldu hamile oldugum hemen anlasilmiyor dikkatlice bskmalari gerekiyor o zamana kadar da incindi zaten kasigim bu aksam gidicem doktora birez erken cikmaya calisicam isten

Bende hamileyim yataktan hızlı kalkiş yapınca kasığıma birden bir agrı giriyor.Doktora sormuştum normalmış ama ben yinede korkuyorum ani hareketler yapmamak lazım sen mutlaka doktora git iyidir inşallah

Yer verdiler ama biraz gec oldu hamile oldugum hemen anlasilmiyor dikkatlice bskmalari gerekiyor o zamana kadar da incindi zaten kasigim bu aksam gidicem doktora birez erken cikmaya calisicam isten

Öğle yemeği aranızdan bi iki saat önce çok sancılandım diyerek çıkmak isteseniz izin alamaz mısınız? Hatta öğle yemeği aranızda aciller her zaman açık olduğu için gidip hemen acilde muayene de olabilirsiniz.

Bende Hamileyim 31 haftalik.hamileligim boyunca basima gelmeyen kalmadi.dolmusa bindim cok siddetli kaza yaptı,evin icinde yürürken ayagim kayip lap diye kalça uzerine düştüm,merdivenlerden inerken yine ayağım kaydi yine kalca üstü.Allahima cok şükür bin şükür birşey olmadi ama ben öldüm öldüm dirildim her seferinde.hemen ertesi günü doktora gittim.sizde gidin bi görünün.bu tür durumlarda plesanta ya bakiyorlar etrafinda kanama vs var mi diye.insallah Allahin izniyle birsey olmaz.yuksege uzanmayin.dolmuşa bindiginizde oturan kişilerden yer vermesini isteyebilirsiniz.vermezlerse inin baska bi dolmusa binin.çünkü bazen vermiyorlar bende yaşıyorum.ayakta yolculuk tehlikeli.bazen bende dolmusa binerken cok doluysa binmiyorum.baska bi tane bekliyorum

Bende hamileyim yataktan hızlı kalkiş yapınca kasığıma birden bir agrı giriyor.Doktora sormuştum normalmış ama ben yinede korkuyorum ani hareketler yapmamak lazım sen mutlaka doktora git iyidir inşallah
O cok normal rahim kaslari gerildigi icin ani hareketlerde ağrı yapiyor.bende cok yasamistim.hala ara sira dalgin olup ani hareket yaptigim oluyo.sonra kızım beni uyariyo tabi hooop diye basliyo agrilar :))))

O cok normal rahim kaslari gerildigi icin ani hareketlerde ağrı yapiyor.bende cok yasamistim.hala ara sira dalgin olup ani hareket yaptigim oluyo.sonra kızım beni uyariyo tabi hooop diye basliyo agrilar :))))
Ilk bebeğimi erken doğurdum ondan sanırım korkuyorum. Normalmış ama bide bana sor

Back
X