Hamileyim belimi incittim

Round ligament ağrısı olabilir
Akşama kadar geçmezse iş çıkışı bir doktora gidin bence
Geçmiş olsun

Merhaba kızlar 4 buçuk aylık hamileyim
Dün toplu taşıma aracıyla evime giderken düşmemek için üst demirlere iki elimle asıldım o ara sağ kasığımda bi acı hissettim hafif yırtılma gibi simdi hafif ağrım var bir şey olmuş mudur çok korkuyorum kanamam falan yok ama icim içimi yiyor yardım edin ?
Bende sizin kadar hamileyken dolmuşta düşmüştüm. Kanama vs. Olmadı bir şey olmadı

Dün toplu taşıma aracıyla evime giderken düşmemek için üst demirlere iki elimle asıldım o ara sağ kasığımda bi acı hissettim hafif yırtılma gibi simdi hafif ağrım var bir şey olmuş mudur çok korkuyorum kanamam falan yok ama icim içimi yiyor yardım edin ?
doktora gidin

Rahim içinde ufak kanamalar olabilir. Bunlar vajinadan hemen gelir diye bir kural yok.

İşiniz bebeğinizden daha mı önemli?
Belki ilaç falan gerekir. Gidin ultrasonla bakılsın..

üst demirlere iki elimle asıldım
Bunu ben bile yapmıyorum çok riskli bir tutuş neden üst demirlere tutundunuz ki?
Hamile olduğunuz belli olmuyorsa bi eliniz karnınızda olsun diğer elinizle tutunun gerektiğinde ikinci elinizi kullanın. Veya hamile tişörtleri giyin mutlaka yer verirler bir daha da üst demirlerden tutunmayın.

Merhaba son durumunuz nedir acaba? Haber etmediniz merak ettim doktora gittiniz mi?

Merhaba son durumunuz nedir acaba? Haber etmediniz merak ettim doktora gittiniz mi?

Merhaba aynı günün akşamı muayeneye gittim herhangi bir problem yok çok şükü kas zedelenmesidir dedi buyuk ihtimal oradaki sinirler kaslar bebek büyüdükçe daha hassas gergin oluyor. O vesileyle bebeğimin cinsiyetini de öğrenmiş oldum :)

Bunu ben bile yapmıyorum çok riskli bir tutuş neden üst demirlere tutundunuz ki?
Hamile olduğunuz belli olmuyorsa bi eliniz karnınızda olsun diğer elinizle tutunun gerektiğinde ikinci elinizi kullanın. Veya hamile tişörtleri giyin mutlaka yer verirler bir daha da üst demirlerden tutunmayın.

Minibüs aşırı kalabalıktı iki elimle asılmaktan başka çarem yoktu tek elimle asılsam düşerdim bu sefer de neyse ku bir problem yok çok şükür.

Rahim içinde ufak kanamalar olabilir. Bunlar vajinadan hemen gelir diye bir kural yok.

İşiniz bebeğinizden daha mı önemli?
Belki ilaç falan gerekir. Gidin ultrasonla bakılsın..

Tabiki de önemli değil gittim zaten bir problem yok dedi doktor o günden sonra da geçti ağrım.

Bende sizin kadar hamileyken dolmuşta düşmüştüm. Kanama vs. Olmadı bir şey olmadı

Toplu taşımalar çok zor hamile değil normal insanlar için bile zor ben mümkün olduğunca kullanmıyorum mecbur kaldım o gün. Geçmiş olsun size de.

Bende Hamileyim 31 haftalik.hamileligim boyunca basima gelmeyen kalmadi.dolmusa bindim cok siddetli kaza yaptı,evin icinde yürürken ayagim kayip lap diye kalça uzerine düştüm,merdivenlerden inerken yine ayağım kaydi yine kalca üstü.Allahima cok şükür bin şükür birşey olmadi ama ben öldüm öldüm dirildim her seferinde.hemen ertesi günü doktora gittim.sizde gidin bi görünün.bu tür durumlarda plesanta ya bakiyorlar etrafinda kanama vs var mi diye.insallah Allahin izniyle birsey olmaz.yuksege uzanmayin.dolmuşa bindiginizde oturan kişilerden yer vermesini isteyebilirsiniz.vermezlerse inin baska bi dolmusa binin.çünkü bazen vermiyorlar bende yaşıyorum.ayakta yolculuk tehlikeli.bazen bende dolmusa binerken cok doluysa binmiyorum.baska bi tane bekliyorum

Allah korumuş sizi de geçmiş olsun. Isteyemiyorum malesef ya binmiyorum ta da boyle yolculukta idare etmeye . Kullanmiyorum aslinda ise servisle gidip geliyorum o gun bir isimiz vardi kendi aracimizi da kullanamadik. O da böyle oldu olsun daha dikkatli olacagim artik.

Back
X