Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncitmiş olma ihtimaliniz var ama malum buradan teşhis koyamıyoruz. İzin alın gidin doktoraDün akşam oldu çalışıyorum sabah erkenden de işe gelmek durumunda kaldım o yuzden cok siddetli bir agri degil ama hafif var
Bende sizin kadar hamileyken dolmuşta düşmüştüm. Kanama vs. Olmadı bir şey olmadıMerhaba kızlar 4 buçuk aylık hamileyim
Dün toplu taşıma aracıyla evime giderken düşmemek için üst demirlere iki elimle asıldım o ara sağ kasığımda bi acı hissettim hafif yırtılma gibi simdi hafif ağrım var bir şey olmuş mudur çok korkuyorum kanamam falan yok ama icim içimi yiyor yardım edin ?
doktora gidinMerhaba kızlar 4 buçuk aylık hamileyim
Dün toplu taşıma aracıyla evime giderken düşmemek için üst demirlere iki elimle asıldım o ara sağ kasığımda bi acı hissettim hafif yırtılma gibi simdi hafif ağrım var bir şey olmuş mudur çok korkuyorum kanamam falan yok ama icim içimi yiyor yardım edin ?
Bunu ben bile yapmıyorum çok riskli bir tutuş neden üst demirlere tutundunuz ki?üst demirlere iki elimle asıldım
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Haber etmediniz merak ettim doktora gittiniz mi?Merhaba kızlar 4 buçuk aylık hamileyim
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Haber etmediniz merak ettim doktora gittiniz mi?
Bunu ben bile yapmıyorum çok riskli bir tutuş neden üst demirlere tutundunuz ki?
Hamile olduğunuz belli olmuyorsa bi eliniz karnınızda olsun diğer elinizle tutunun gerektiğinde ikinci elinizi kullanın. Veya hamile tişörtleri giyin mutlaka yer verirler bir daha da üst demirlerden tutunmayın.
Rahim içinde ufak kanamalar olabilir. Bunlar vajinadan hemen gelir diye bir kural yok.
İşiniz bebeğinizden daha mı önemli?
Belki ilaç falan gerekir. Gidin ultrasonla bakılsın..
Beliniz cikmis olabilir .
Round ligament ağrısı olabilir
Akşama kadar geçmezse iş çıkışı bir doktora gidin bence
Geçmiş olsun
Bende sizin kadar hamileyken dolmuşta düşmüştüm. Kanama vs. Olmadı bir şey olmadı
Bende Hamileyim 31 haftalik.hamileligim boyunca basima gelmeyen kalmadi.dolmusa bindim cok siddetli kaza yaptı,evin icinde yürürken ayagim kayip lap diye kalça uzerine düştüm,merdivenlerden inerken yine ayağım kaydi yine kalca üstü.Allahima cok şükür bin şükür birşey olmadi ama ben öldüm öldüm dirildim her seferinde.hemen ertesi günü doktora gittim.sizde gidin bi görünün.bu tür durumlarda plesanta ya bakiyorlar etrafinda kanama vs var mi diye.insallah Allahin izniyle birsey olmaz.yuksege uzanmayin.dolmuşa bindiginizde oturan kişilerden yer vermesini isteyebilirsiniz.vermezlerse inin baska bi dolmusa binin.çünkü bazen vermiyorlar bende yaşıyorum.ayakta yolculuk tehlikeli.bazen bende dolmusa binerken cok doluysa binmiyorum.baska bi tane bekliyorum
Teşekkür ederim geçti ertesi gün ama. Round ligament nedir ?
Rahmin alt kısmındaki bağlar
Büyüdükçe ağrıyormuş
Ben de kendimde olunca öğrendim
Geçmiş olsun
Sanırım doktorun dediği de o magnezyum onerdi bunun için de