hamileyim...beni hatırladınız mı?

guLzari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
32
4
86
38
Antalya
merhabalar.
bundan 7 ay önce ilk bebeğim doğumdan sonra 1 gece yaşamıştı.
hani böbrek yetmezliğinden dolayı yaşamadı..

işte allah bana tekrar hamilelik nasip etti.

şu an 6 haftalık. doktora gitmedim henüz..

inşaallah bu sefer sağlıklı bi çocuğum olur ne olur dua edin...

bende senn gibi bir melek annesiyim seni tebrik ediyorum kader arkadaşım
uzunömürlü ve sağlıklı olur bu kez inş.
Allahım bizlerede nasip eder:) inşalah

canım seni nımıyorum ama bende bebeğimi kaybettim. benim ki küçüktü daha 8 haftalıktı. ama küçükte olsa acısı büyük oluyor. allah bu seferki bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. allah doğacak bebeğine uzun ömürler nasip etsin inşallah..

gülzari öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin bebeğini inş sağ salim kucağına alırsın uzun ömürlü olsun. ben senin önceki mesajlarını okudum ilk bebeinle ilgili polikistik böbreği araştırırkenkileri ilk bebeğin için Allah sabır versin inş. sormak istediğim şey genetik araştırma yaptırmuşmıydınız polikistik olduğuna kesin karar verdilermi aile olarak sizede bi araştırma ypıldımı. bu hamileliğinde nasıl önlemler almanız gerekiyormuş bunları sorma sebebime gelince bende yakın zamanda bebeğimi kesin olmasada polikistik böbrek sebebeiyle kaybettim bundan sonra neler yapmamız gerektiği konusunda araştırma yapıyorum yardımcı olursan sevinirim

ALLAH yardımcın olsun canım , hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın RABBİM evladına uzun ömürler versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…