- 17 Nisan 2024
- 121
- 16
- 18
- 25
- Konu Sahibi gullll34xq
Beta 2 gün arayla 390,903.1740 oldu yarın kontrolüm var sizce kese gözükür mü? Bide belirtim bugün hiç olmadı neden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bahseder misiniz beta nasıl ilerledi sağ kasıkta ağrı oldu mu? Benim geçen sene dış gebelik oldu o yüzden çok korkuyorumEvet görünmesi lazım diye biliyorum. Belirti bazen olmayabilir, ben 7 haftalık oldum hâlâ hiçbir belirtim yok![]()
Benim beta biraz düşük şekilde yükseliyor, kese etrafında kanama alanı olduğu için düşük riskli gebelik durumundayım. İğne kullanıyorum, ama özellikle sağ kasıkta var yoğunluk. Yarın kese görünür, karından olmasa dahi vajinal görünür mutlakaBiraz bahseder misiniz beta nasıl ilerledi sağ kasıkta ağrı oldu mu? Benim geçen sene dış gebelik oldu o yüzden çok korkuyorum
Dış gebelik belirtileriniz neydi bende sadece sol tarafımda hissediyorum ve çok yeni olduğu için doktora gidemiyorum 220 lerde şu anlıkBiraz bahseder misiniz beta nasıl ilerledi sağ kasıkta ağrı oldu mu? Benim geçen sene dış gebelik oldu o yüzden çok korkuyorum
Beta çok yavaş artıyor ve sağ ya da sol kasıkta keskin bir ağrı ve herhangi bir belirti olmamıştı bende inşallah değildir 48 saat arayla kan verin %60 artış olursa sağlıklıdırDış gebelik belirtileriniz neydi bende sadece sol tarafımda hissediyorum ve çok yeni olduğu için doktora gidemiyorum 220 lerde şu anlık
İlk zamanlarda da mı yavaş artıyordu betanız ?Beta çok yavaş artıyor ve sağ ya da sol kasıkta keskin bir ağrı ve herhangi bir belirti olmamıştı bende inşallah değildir 48 saat arayla kan verin %60 artış olursa sağlıklıdır
Evet beta yavaş artıyor ilk zamanlarda sizin kaç kaç betanız 48 saat olduysa bi kan verin benceİlk zamanlarda da mı yavaş artıyordu betanız ?
mrhabalar banada yardımcı olurmusunuz adet oldum adet bıtımınde bas donmem basladı beta verdım bende ılk beta verdım 268 cıktı ıkıgun somra verdım 460 cıktı doktorum dusuk ılac folık asıt verdı tekrar ıkıgun sonra verdım 635 cıktı doktorum saglıksız olabılır dedı sizce olabılırmı ılacları bırak dussun dedı beta ver dua et beta dussun yukselırse sıkıntı dedı nolur yardımcı olun banaEvet beta yavaş artıyor ilk zamanlarda sizin kaç kaç betanız 48 saat olduysa bi kan verin bence
canım yükselirse dış gebelik olma ihtimali var o yüzden düşsün demiştir. Aynı yerlerde verdin kanı dimi ? aslında 2 katı artmamıs ama cok düsükte gelmedi bana ümitlendirmek istememde. doktor ne dediyse onu yap bence canım. Allah yardımcın olsun. Kimyasalsa da üzülme en azındna hamile kalabildiğini öğrenmis oldunmrhabalar banada yardımcı olurmusunuz adet oldum adet bıtımınde bas donmem basladı beta verdım bende ılk beta verdım 268 cıktı ıkıgun somra verdım 460 cıktı doktorum dusuk ılac folık asıt verdı tekrar ıkıgun sonra verdım 635 cıktı doktorum saglıksız olabılır dedı sizce olabılırmı ılacları bırak dussun dedı beta ver dua et beta dussun yukselırse sıkıntı dedı nolur yardımcı olun bana
ama bıldıgın normal belırtılerım var bas donme mıde bulantı doktorum kanama olacaksın atarsın dedı tam tersı kanamada olmadımcanım yükselirse dış gebelik olma ihtimali var o yüzden düşsün demiştir. Aynı yerlerde verdin kanı dimi ? aslında 2 katı artmamıs ama cok düsükte gelmedi bana ümitlendirmek istememde. doktor ne dediyse onu yap bence canım. Allah yardımcın olsun. Kimyasalsa da üzülme en azındna hamile kalabildiğini öğrenmis oldun
olaiblir degerlerin yüksek. benimde 19 cıkmıstı iki gün sonra yine 19 cıkmıstı doktorum kanaman baslar demisti bir hafta sonra baslamıstı. o kadar degerim azken bile vardı belirtilerimama bıldıgın normal belırtılerım var bas donme mıde bulantı doktorum kanama olacaksın atarsın dedı tam tersı kanamada olmadım
Benim dış oldu sağ ve sol kasıkta keskin ağrım vardıolaiblir degerlerin yüksek. benimde 19 cıkmıstı iki gün sonra yine 19 cıkmıstı doktorum kanaman baslar demisti bir hafta sonra baslamıstı. o kadar degerim azken bile vardı belirtilerim
pekı ne oldu sızin dıs gebelıkmı oldu ben gttım bugun yıne doktoraolaiblir degerlerin yüksek. benimde 19 cıkmıstı iki gün sonra yine 19 cıkmıstı doktorum kanaman baslar demisti bir hafta sonra baslamıstı. o kadar degerim azken bile vardı belirtilerim
Kimyasal oldu. Ne dedi doktorpekı ne oldu sızin dıs gebelıkmı oldu ben gttım bugun yıne doktora
Ne dedi betaya mı gittinpekı ne oldu sızin dıs gebelıkmı oldu ben gttım bugun yıne doktora
baska doktora gttım dıs gebelık olabılır dedı tekrar kan verdım 959 cıktı ıkıgundeKimyasal oldu. Ne dedi doktor
evet betaya gttık ıkıgun once verdım 635 bugun 959 cıktı ve baska doktor muayene ettı dıs gebelık olabılırsın dedı ben 7 ay once gecırmıstım metotreksat ıneyle attlattım tek dozla sızce dıs gebelıkmıdır bılemıyormNe dedi betaya mı gittin
Normal de sağlıklı gebelikte en az %60 artması lazım senin %50 civarı artmış..evet betaya gttık ıkıgun once verdım 635 bugun 959 cıktı ve baska doktor muayene ettı dıs gebelık olabılırsın dedı ben 7 ay once gecırmıstım metotreksat ıneyle attlattım tek dozla sızce dıs gebelıkmıdır bılemıyorm
doktorum sabah gel dedı sabah bakıcam artık ınsallah deıldır ama doktorların dedıgıne gore dıs gebelık bılemıyorm o ıneyı yapmakta ıstemıyorm ınsallah sızın saglıklıdır rabbım hayırlısını versın hepımız ıcınNormal de sağlıklı gebelikte en az %60 artması lazım senin %50 civarı artmış..ama bu belli olmaz ki ya benim dış gebelikte 4 günde 300 artmıştı çok yavaş yükselmişti. Adet günün 4 5 gün geçtiyse evet az bir oran. İnşallah değildir
çok psikoloji bozan bi durum anlayabiliyorum bende şu an acaba boş mu diye panik içindeyim pazartesi en iyisi doktora gidip öğrenmek tabiki şu an stres yapma