- Konu Sahibi portakalli_kek
Arkadaslar 1 yillik evliyim.Evliligimin 10.ayindan beri ayri yasiyoruz.13 haftalik hamileyim ve ciddi bir depresyon geciriyorum.Esimin 4.esiyim benim ilk evliligim.En basindan beri ailemin hicbir sekilde onaylamadigi bir evlilik yaptim.Nikah dairesinden buldugumuz sahitlerle ikimiz gidip evlendik dugun falan olmadi.Esim ne yazik ki asla calismayan,arada madde kullanan,internet bagimlisi,ve beni surekli aldatan bir adamdi hep boyleydi evlenmeden once de.Isin icine bir de siddet girince dayanamaz oldum ve ayrilmaya karar verdim.Ne yazik ki bebekle hicbir sekilde ilgilenmeyecegini soyleyip ondan p.diye bahsediyor.Beni surekli tehdit ediyor kadinlarla cekilmis resimlerini yolluyor yani kizlar buyuk bir depresyondayim.Bebegi bi istiyorum bi istemiyorum bana kizmayin yargilamayin.Elbette ki bir bebek icin yollarca bekleyenler var cok iyi anliyorum ama benim gibi depresyon gecirip kendine bile hayri olmayanlar da var.Allah kimseyi benim durumuma dusurmesin.Hem fiziksel olarak,hem ruhsal olarak bitik bir haldeyim ve bu halde bile calismak zorundayim.Esimse hala calismamakta israrli bir de para icin evi barki kirip dokuyormus,sanirim.bi kadinin da evine yerlesmis.Ilk defa keske yasamasam diyorum oylesine perisanim ki anlatamam size.Bu bebek nolucak,su an psikiyatriste gidiyorum 3 doktorun raporuyla gebeligi sonlandirabilirmisim ama bir de vicdan yapiyorum.Allahim ben napicam.